Jump to content

Τι ζωή και αυτή...

_NeC_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε αναλογιστεί πως το 1/3 της ημέρας μας το περνάμε δουλεύοντας;

Αυτό σημαίνει (για όσους εργάζονται) ότι τα άλλα 2/3 της ημέρας τα καταναλώνουμε για άλλες ανάγκες μας που είναι άλλες σοβαρές και άλλες απλά χρονοβόρες χωρίς να είναι σημαντικές...

Εσάς σας φτάνουν 16 ώρες για να κοιμηθείτε, για να φάτε, για να ξεκουραστείτε, για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, την διασκέδασή σας,την συντήρηση του οργανισμού σας, αν έχετε παιδιά να τα μεγαλώσετε, να ψωνίσετε, να μετακινηθείτε μέσα στην κίνηση με αυτοκίνητο ή λεωφορείο, να περιμένετε να σας εξυπηρετήσουν, να κάνετε γενικά πράγματα τα οποία άλλα είναι σοβαρά και δεν σηκώνουν αναβολή και άλλα είναι λιγότερο...

Αν ναι πείτε μου και έμενα πως μπας και τα καταφέρω...

Επομενως, ειτε βρισκουμε δουλεια με λιγοτερο απο 8 ωρες/ημερα, ειτε παρατεινουμε τη διαρκεια της ημερας περα των 24 ωρων!:happy:

Ειτε κατα τη διαρκεια της εργασιας μας, ξεκλεβουμε χρονο για να κανουμε κι αλλα πραγματα (ψωνια, επισκεψη σε γιατρο, τηλεφωνηματα σε οικεια προσωπα etc.):O

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Exete skeftei pws ta 2/3 tis meras mas exoun na kanoun me tin koilia mas?

Na pame na doulepsoume gia na vgaloume lefta, na agorasoume trofima, na magurepsoume, na fame..na xwnepsoume!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Δηλαδή οι άνθρωποι που κάνουν 2 δουλείες πως την βγάζουν?? Όλα είναι θέμα προγραμματισμου, τα πάντα γίνονται!!!
mobile προβληματισμοί...

Ενταξει και το αντιθετο τρελα ειναι... Αμα καθεσαι λογω ανεργιας και δεν κανεις τιποτα, τρελενεσαι.

Ωραιο θεματακι αυτο, αλλα κατι μου λεει οτι θα επεμβει παλι κανενας mod και θα το συγχωνευσει με κανενα αλλο, και θα παει ακλαφτο κι αυτο το τοπικ!... :rolleyes:

No Rest for the Wicked

Ενταξει και το αντιθετο τρελα ειναι... Αμα καθεσαι λογω ανεργιας και δεν κανεις τιποτα, τρελενεσαι.

Ωραιο θεματακι αυτο, αλλα κατι μου λεει οτι θα επεμβει παλι κανενας mod και θα το συγχωνευσει με κανενα αλλο, και θα παει ακλαφτο κι αυτο το τοπικ!... :rolleyes:

exei δικιο ο φιλος το παν ειναι ο προγραμματισμος και βεβαια να σου αρεσει εστω και λιγο αυτο που κανεις...εγω απο τοτε που αρχισα να δουλευω νυχτα εχω βολευτει παρα πολυ(ιδιαιτερα οικονομικα σε σχεση με αναλογες πρωινες δουλειες)

Σιγα μωρε, ολοι πρεπει να δουλευουν για να ζησουν δεν ειναι κατι καινουριο.

Οσοι δουλευουν μονο 8ωρες και τα βγαζουν περα ανετα με τα οικονομικα , μια χαρα ειναι.

οι αντρες δουλευουν για να παντρευτουν....... οι γυναικες δουλευουν μεχρι να παντρευτουν...

Αυτό ξαναπέστω :lol: :lol: :lol:

mobile προβληματισμοί...

οι αντρες δουλευουν για να παντρευτουν....... οι γυναικες δουλευουν μεχρι να παντρευτουν...
Δεν νομίζω να ισχύει πια αυτό. Αν δεν έχει άλλα εισοδήματα, οικογένεια με ενα μισθό απλά δεν γίνεται.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Δεν νομίζω να ισχύει πια αυτό. Αν δεν έχει άλλα εισοδήματα, οικογένεια με ενα μισθό απλά δεν γίνεται.

μωρε γινεται ειδικα αν εισαι ναυτικος περνας καλα και με μισο μισθο:p

Aν αυτο που κανεις σου αρεσει δεν σκεφτεσαι τα υπολοιπα κανεις τη δουλεια σου με ευχαριστηση σου προσφερει χρηματα και εχοντας καλη διαθεση ολα τα προλαβαινεις!!!!!Οσο για το οτι οι γυναικες δουλευουν μεχρι να παντρευτουν δεν ισχυει πια!!!!Πρωτον οι αναγκες ειναι πολλες και με ενα μισθο δεν βγαινει το σπιτι και δευτερον εχουμε μαθει πλεον νηα εχουμε δικο μας πορτοφολι γεματο και ειναι δυσκολο να ειμαστε εξαρτημενες απο το πορτοφολι του αντρα μας!!!!:) Απλα οταν ερθουν τα παιδια ειναι δυσκολα!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Aν αυτο που κανεις σου αρεσει δεν σκεφτεσαι τα υπολοιπα κανεις τη δουλεια σου με ευχαριστηση σου προσφερει χρηματα και εχοντας καλη διαθεση ολα τα προλαβαινεις!!!!!Οσο για το οτι οι γυναικες δουλευουν μεχρι να παντρευτουν δεν ισχυει πια!!!!Πρωτον οι αναγκες ειναι πολλες και με ενα μισθο δεν βγαινει το σπιτι και δευτερον εχουμε μαθει πλεον νηα εχουμε δικο μας πορτοφολι γεματο και ειναι δυσκολο να ειμαστε εξαρτημενες απο το πορτοφολι του αντρα μας!!!!:) Απλα οταν ερθουν τα παιδια ειναι δυσκολα!!!!

σου απαντησα αναλογα τι θα παρεις...

εαν παρεις ναυτικου/πολεμικου ναυτικου τοτε οχι μονο δεν χρειαζεται να δουλεψεις αλλα ουτε και να κανεις τιποτα καθως θα εχεις και υπηρετρια.....αμα παρεις δημοσιο υπαλληλο κακο δικο σου:p

σου απαντησα αναλογα τι θα παρεις...

εαν παρεις ναυτικου/πολεμικου ναυτικου τοτε οχι μονο δεν χρειαζεται να δουλεψεις αλλα ουτε και να κανεις τιποτα καθως θα εχεις και υπηρετρια.....αμα παρεις δημοσιο υπαλληλο κακο δικο σου:p

Aυτό που λες όμως στις μέρες μας είναι η εξαίρεση στο κανόνα. Ωραία και αν κάποια παντρευτεί βιομήχανο θα έχει 20 υπηρέτριες, τι θα πει αυτό? Σε γενικές γραμμές πλέον αν η οικογένεια δεν είναι ευκατάστατη χρειάζεται να δουλεύει και η γυναίκα. Και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε...

μωρε γινεται ειδικα αν εισαι ναυτικος περνας καλα και με μισο μισθο:p

ναι, αλλα αν εισαι ναυτικος δε κανεις καθολου καλη ζωη και εισαι πολυ συχνα μακρια απο τους δικους σου...:(

ναι, αλλα αν εισαι ναυτικος δε κανεις καθολου καλη ζωη και εισαι πολυ συχνα μακρια απο τους δικους σου...:(

δεν λεω να εισαι σε ποντοπορα εδω ελλαδα η μεσογειο δεν ειναι δυσκολο καθε 10 14 μερες εισαι με την οικογενια σου αλλα υπαρχει το αλλα......

ναυτικος=κερατο ειτε απο αυτον ειτε απο αυτην...

αυτη η χωρα ειναι για πλουσιους τωρα πια εχουμε τον δευτερον κατωτατο μισθο και ειμαστε η πρωτη χωρα σε ακριβεια στην ευρωπη

Kai an den douleves ti 8a ekanes oli mera?

Ego 8imame opote den pigena sxolio to metaniona.

Θα φρόντιζε τα παιδία, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και να μην χρειάζεται υποχρεώνεσαι σε άλλους έστω και για λίγες ώρες. Θα φρόντιζε το σπίτι και της δουλείες αυτού, και όχι να τρέχει σαν την παλαβή 10-12 ώρες για λίγα λεφτά παραπάνω. Η προσφορά της γυναίκας στο σπίτι είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι τα λεφτά που θα μπορεί να φέρει ως εργαζόμενη. Δυστυχώς όμως η ζωή είναι τέτοια που αναγκάζει πλέον την γυναίκα να εργάζεται.:( :(

mobile προβληματισμοί...

Αν καθομαστε 5 ωρες για καφε,3 ωρες για φαι,τοτε λογικα δεν εχουμε χρονο για κατι αλλο.
Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

πολυ καλο θεμα αυτο και σηκωνει και πολυ συζητηση,οντως ειναι πολλες οι ωρες εργασιας αλλα και τι να κανουμε,πως θα βγουν τα εξοδα αν δεν εργαζομαστε τοσες ωρες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εν τελει το ερωτημα ειναι: να μη δουλευω και να πεθανω απο τη πεινα ή να πεθαινω στη δουλεια και τελικα να μη ζω?:lol: :lol: :lol:

εν τελει το ερωτημα ειναι: να μη δουλευω και να πεθανω απο τη πεινα ή να πεθαινω στη δουλεια και τελικα να μη ζω?:lol: :lol: :lol:

Να ζεις και να δουλευεις οσο θελεις και σε ευχαριστει.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

πολυ ωραιο το θεματακι σου φιλε.

κι εγω αυτη την απορια εχω ωρες ωρες...που δουλευουμε τρελο ωραριο με αγχος παρα πολυ,που στο τελος οταν εισαι στον δρομο και πας σπιτι κοιτας το ρολοι και βλεπεις 10 το βραδυ...και λες...τι να κανω τωρα??μεχρι να κανεις ενα μπανιο,να δεις τι γινεται στο σπιτι σου παει 12.

και 7:30 το πρωι να ξανα ξυπνησεις και παλι η ιδια ρουτινα.

ενταξει παλιοτερα πιστευω ηταν καλυτερα...ενας δηλαδη που δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειχε μεγαλη οικονομικη ανεση,δεν λεω...αλλα δεν ειχε προσωπικη ζωη.

τωρα οτι δουλεια και να κανεις...το 12ωρο το κλεινεις...και παλι δεν σου φτανουν...

το μονο καλο τουλαχιστον για τη δικη μου δουλεια ειναι οτι μ'αρεσει...

και ας εχει μειον.

η απορια μου ειναι η εξης! παρατηρω συνεχεια νταλα μεσημερι περιπου στις 12 πολυς κοσμος παει για καφε! αυτοι δεν δουλευουν??:confused::confused: και δεν λεω για φοιτητες.

Never Give Up:!:

Join friend!

πολυ ωραιο το θεματακι σου φιλε.

κι εγω αυτη την απορια εχω ωρες ωρες...που δουλευουμε τρελο ωραριο με αγχος παρα πολυ,που στο τελος οταν εισαι στον δρομο και πας σπιτι κοιτας το ρολοι και βλεπεις 10 το βραδυ...και λες...τι να κανω τωρα??μεχρι να κανεις ενα μπανιο,να δεις τι γινεται στο σπιτι σου παει 12.

και 7:30 το πρωι να ξανα ξυπνησεις και παλι η ιδια ρουτινα.

ενταξει παλιοτερα πιστευω ηταν καλυτερα...ενας δηλαδη που δουλευε απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειχε μεγαλη οικονομικη ανεση,δεν λεω...αλλα δεν ειχε προσωπικη ζωη.

τωρα οτι δουλεια και να κανεις...το 12ωρο το κλεινεις...και παλι δεν σου φτανουν...

το μονο καλο τουλαχιστον για τη δικη μου δουλεια ειναι οτι μ'αρεσει...

και ας εχει μειον.

η απορια μου ειναι η εξης! παρατηρω συνεχεια νταλα μεσημερι περιπου στις 12 πολυς κοσμος παει για καφε! αυτοι δεν δουλευουν??:confused::confused: και δεν λεω για φοιτητες.

Αυτοι ειναι που λεμε οι δουλευταραδες.:lol: :lol: