vasiloukos Δημοσιεύτηκε August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 5, 2006 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ για το ppc μου κάποιον μετρητή που να μετράει πόσο χρόνο έχω μιλήσει στο κινητό μου? Αν ναι, πώς λέγεται? Αν γνωρίζετε που μπορώ να το βρώ θα με βοηθούσε πάρα πολυ! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ για το ppc μου κάποιον μετρητή που να μετράει πόσο χρόνο έχω μιλήσει στο κινητό μου? Αν ναι, πώς λέγεται? Αν γνωρίζετε που μπορώ να το βρώ θα με βοηθούσε πάρα πολυ! Ευχαριστώ!!! Αν το θέλεις για WM5 ψάξε για phone alarm ή phone dashboard 1.1.8 Αλλιώς ψάξε στα files στο forum που μας φιλοξενεί και θα βρείς το KG. Πρόκειται για δημιουργία ενός φίλου απο εδώ μέσα που ελπίζουμε να γράψει και έκδοση για WM5. Ελπίζω να βοήθησα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiloukos Δημ. August 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Να είσαι καλά φίλε μου, μιλάω για ppc Hp 6315. Αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα και που μπορώ να το βρώ θα μου ήταν χρήσιμο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Να είσαι καλά φίλε μου, μιλάω για ppc Hp 6315. Αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα και που μπορώ να το βρώ θα μου ήταν χρήσιμο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! http://www.pocketmax.net/phoneAlarm.html Ψάξε κάπου στη μέση που λέει για Billing. Είναι shareware και κάνει πολύ περισσότερα πέραν της καταγραφής του χρόνου που μίλησες. Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts