Jump to content

Θα προτιμούσατε να είχατε γεννηθεί σε άλλη χώρα;

Baator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είχα να προτείνω κάτι, δε θα το έλεγα σε σένα αλλά θα γινόμουν πολιτικός.

Μια καλή αρχή θα ήταν να αποβάλλουμε οι ίδιοι την ελληνική συμπεριφορά και μιζέρια αντί να κατηγορούμε τους πολιτικούς και το κράτος. Το "λύση δεν υπάρχει" δεν είναι λύση.

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εγω ειμαι σιγουρος οτι μια μερα θα αλλαξουν τα πραγματα. μη ξεχνατε οτι για ολες τις χωρες που μιλαμε ή ειναι υπερδυναμεις ή ηταν παντοτε ελευθερες και μπορουσαν να ασχολουνταν με το πως θα κανουν το κρατος τους καλυτερο. Η ελλαδα εχει 30χρονια που ειναι ελευθερη. Δεν ειναι δυνατον να κανουμε μεσα σε 30 οσα εκαναν η αλλοι μια ζωη. αλλα και αν γινει αυτο δεν θα γινει με τοσο ορθο τροπο οσο στις μεγαλες χωρες.

Παιδια εγω ειμαι σιγουρος οτι μια μερα θα αλλαξουν τα πραγματα. μη ξεχνατε οτι για ολες τις χωρες που μιλαμε ή ειναι υπερδυναμεις ή ηταν παντοτε ελευθερες και μπορουσαν να ασχολουνταν με το πως θα κανουν το κρατος τους καλυτερο. Η ελλαδα εχει 30χρονια που ειναι ελευθερη. Δεν ειναι δυνατον να κανουμε μεσα σε 30 οσα εκαναν η αλλοι μια ζωη. αλλα και αν γινει αυτο δεν θα γινει με τοσο ορθο τροπο οσο στις μεγαλες χωρες.

Η Ιαπωνία μετά το 2ο παγκόσμιο ήταν κατεστραμένη. Ότι έκανε το έκανε σε 50 χρόνια.

Λες σε 20 χρόνια να γίνουμε Ιαπωνία;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Η Ιαπωνία μετά το 2ο παγκόσμιο ήταν κατεστραμένη. Ότι έκανε το έκανε σε 50 χρόνια.

Λες σε 20 χρόνια να γίνουμε Ιαπωνία;

ναι θα γινουμε ιαπωνια οτι ητν πριν 50 χρονια ομως...

Μια χαρά είναι η Ελλάδα.

Λίγο να είμαστε πιο σοβαροί, λιγότερο "τρα-λα-λα", περισσότερος επαγγελματισμός, περισσότερη παιδεία, να μην κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει και τέλος λίγο περισσότερο συνειδητοποιημένοι να είμαστε όλοι σαν πολίτες και θα γίνουμε η τέλεια χώρα. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Για οσους λιγουρευονται Ιαπωνια, ας το ξανασκεφτουν. Εργασιομανια (οι περισσοτεροι Ιαπωνες δεν παιρνουν την αδεια που δικαιουνται και δουλευουν απο το πρωι ως το βραδυ), σπιτια κουτια (40 τμ για οικογενεια), υψηλα ποσοστα παιδοφιλιας κλπ, τρελο κυκλοφοριακο σε μεγαλες πολεις και αλλα πολλα. Σορυ, εγω δεν θα παρω.

Αφου μιλατε για το "Ελλαδιστάν " να σας θυμισω ..

Ειμαστε η χώρα που τους Ηρωες του '21 τους κλεισαμε φυλακη

Ειμαστε η Χωρα που διδαξε την "Δημοκρατία" αλλα στραφήκαμε ενάντια στον Σωκράτη ...

Ειμαστε η Χώρα που έχει τις πιο ακριβές Τηλεπικοινωνίες

Ειμαστε η Χώρα οπου για να γίνει η δουλειά σου θέλει "Λαδακι"

Ειμαστε η Χωρα που όλοι βρίζουμε το δημόσιο αλλα όλοι θελουμε Δημοσιο

Θελετε και αλλα ??????

Το μονο καλο ειναι το κλίμα από θεμα συμπεριφορας ας μην αναφερθω καλυτερα

Πιστευω οτι θα ηθελα να ειμουν Στην Αυστρία ή Αγγλία (Θέμα Μισθού ) ή και Φιλανδια

φιλικα

Ειμαστε η Χωρα που διδαξε την "Δημοκρατία" αλλα στραφήκαμε ενάντια στον Σωκράτη ...

Ειμαστε η χωρα που γεννησε την Δημοκρατια 5 αιωνες πριν τον Χριστο, και την Καραγκιοζοκρατια, 20 αιωνες μετα τον Χριστο! :lol:

Αν ποτε η Ελλαδα αλλαξει με ευχολογια και με θεσεις του στυλ "θα πρεπει να γινει αυτο και θα πρεπει να γινει το αλλο...", γραψτε μου.

No Rest for the Wicked

Καλά μήν το ψάχνετε... Πρέπει να φύγουν τα παλια μυαλά απότήν χώρα μας(Μητσοτακιδες, Καραμανλήδες, ΛΑ.Ο.Σ,) και έρθουν στήν επιφάνεια νέα πίο φρέσκα μυαλά.........Με ποίανετε????

Καλά μήν το ψάχνετε... Πρέπει να φύγουν τα παλια μυαλά απότήν χώρα μας(Μητσοτακιδες, Καραμανλήδες,) και έρθουν στήν επιφάνεια νέα πίο φρέσκα μυαλά.........Με ποίανετε????

Δηλαδη... οι γιοι αυτωνων και τα εγγονια....! :lol: :lol:

No Rest for the Wicked

Καλά μήν το ψάχνετε... Πρέπει να φύγουν τα παλια μυαλά απότήν χώρα μας(Μητσοτακιδες, Καραμανλήδες, ΛΑ.Ο.Σ,) και έρθουν στήν επιφάνεια νέα πίο φρέσκα μυαλά.........Με ποίανετε????
Χμμ... για να φύγουν αυτοί πρέπει να μην τους ψηφίζουμε εμείς. Ως τότε έχουν κάθε δικαίωμα να κάθονται στο σβέρκο μας για να μην πω πουθενά αλλού...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Συγγνώμη, εσείς πιστεύετε πως με νέα μυαλά θα αλλάξει η κατάσταση; Ακόμα και οι νέοι που ασχολούνται, το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν την κατάσταση!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Συγγνώμη, εσείς πιστεύετε πως με νέα μυαλά θα αλλάξει η κατάσταση; Ακόμα και οι νέοι που ασχολούνται, το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν την κατάσταση!
Εγώ δυστυχώς έχω χάσει κάθε ελπίδα... :( Το βλέπω πια ότι είναι στο αίμα μας να σκεφτόμαστε εγωιστικά («εγώ να είμαι καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να...»). Μεγαλώσαμε και έτσι (δείτε π.χ. σε τι ποσοστό οι παλιές καλές ελληνικές ταινίες έχουν το στοιχείο της απατεωνιάς, του ψέμματος και της κομπίνας μέσα) δυστυχώς.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Ειμαι πολυ ευτυχισμενη που καταγομαι απο αυτη την υπεροχη χωρα...

Ειναι ομορφη σε οσα σημεια δεν εχουν βαλει το χερακι τους "οι μεγαλοι" αλλα δυστηχως αυτα τα ομορφα μερη ειναι και εγκαταλελλημενα... Τα στραβα και τα αναποδα παρα πολλα δεν λεω αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσα να ζησω σε αλλη χωρα θα ηταν πολυ δυσκολο για μενα...

Μπορει να λυπαμαι για τη καταντια μας αλλα εχω καποιους λογους να ειμαι πολυ περηφανη για αυτη τη χωρα...

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Μερικοί, οι ίδιοι και οι ίδιοι, σε άλλα θέματα κατηγορούν όσους λένε πως δεν υπάρχουν dna, ανώτερες φυλές κλπ όταν μιλάμε για τον Έλληνα, ενώ οι ίδιοι σε θέματα που ο Έλληνας φέρεται κατώτερα των περιστάσεων, εκεί ξαφνικά θυμούνται την φυλή, το dna και λένε... <<Ο Έλληνας είναι εγωιστής,ζώο, υπανάπτικτος, αφρικανός κλπ>>
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω γεννηθεί Νέα Ζηλανδία. Φανταστική χώρα με υπέροχη φύση και υπέροχους ανθρώπους.

Τελευταία το σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω μόνιμα εκεί, μετά και την γέννηση των δυο παιδιών μου φέτος. :confused:

Παλαιοτερα με απασχολουσε σχεδον καθημερινα αυτο το θεμα.Ηθελα να φυγω απο την Ελλαδα,προτιμουσα να ειχα γεννηθει καπου αλλου,γενικα μου εφταιγαν ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ηθελα να ζω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ οπως στις οικογενειακες Αμερικανικες ξενες ταινιες που βλεπουμε στην τηλεοραση και στο σινεμα δηλ. σε μια διωροφη ή τριωροφη μονοκατοικια με ατελειωτο πρασινο και υπεροχους κηπους, εξω απο τα μεγαλα αστικα κεντρα,σε καποιο απομονωμενο προαστιο του Λονδινου ή καποιας πολιτειας της Αμερικης.Να μαζευομαστε ΟΛΗ η οικογενεια για dinner μετα απο μια κουραστικη μερα και να συζηταμε για την καθημερινοτητα μας.(Κατι σαν ''Το μικρο σπιτι στο λιβαδι'' :) (Τι σας θυμησα τωρα ε?),αλλα με τα σημερινα-2006-προτυπα,εννοειται.Βεβαια αυτη η εικονα που σας περιεγραψα παραπανω δεν ανηκει σε μια εξωπραγματικη και υπεροχη ''ροζ'' καθημερινοτητα,αλλα ειναι πραγματικοτητα σε πολλες χωρες.(Αμερικη,Αγγλια,Σουηδια κτλ).Βεβαια δεν σημαινει οτι οι ανθρωποι αυτοι που ζουν ετσι, δεν εχουν και τα προβληματα της καθημερινοτητας τους,ουτε ειναι τοσο ιδανικα τα πραγματα οπως στις ταινιες,αλλα λιγο-πολυ,σχεδον ετσι ζουνε.Απο εξωτερικο προσωπικα εχω παει μονο στην Γερμανια. (σε ενα χωριο εξω απο το Μοναχο).Πραγματικα πολυ ωραια.ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,υπεροχα τετοια σπιτια που περιγραφω παραπανω κτλ.

Τελος παντων,για να μην σας κουραζω, τα ''προβληματα'' μου αυτα λυθηκαν μετα απο ενα χρονικο διαστημα και μεγαλωνοντας ειδα οτι καθε χωρα εχει και θετικα και αρνητικα στοιχεια,οπως ειναι φυσικο εξαλλου.Πουθενα δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ,δεν μπορει παντα να τα εχουμε ΟΛΑ..

Οσο για την Ελλαδα,εχει πολλα ωραια στοιχεια που την κανουν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ στον κοσμο.Αρχαιος πολιτισμος,ιστορια,''αμετρητα'' νησια κτλ.

Οπως πολυ σωστα λεει και ενας φιλος παραπανω, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ειναι να βελτιωσουμε οτι δεν μας αρεσει. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..

Οι μισθοι στην Ελλαδα σε σχεση παντα με αλλες χωρες,οντως ειναι αρκετα χαμηλοτεροι.Τι μπορουμε ομως να κανουμε για αυτο ?

Μπορει ως χωρα να μην εχουμε την βιομηχανια της Ιαπωνιας,το ''τυπικοτατο'' της Αγγλιας,την καθαριοτητα της Γερμανιας,τους μισθους της Ευρωπης αλλα εχουμε ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ στον κοσμο.

Θελω να πω και κατι για την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.Μπορει ακομα να μην θεωρειται στην Ελλαδα νομιμος ο γαμος μεταξυ των ομοφυλοφιλων και να μην ''εχουμε γινει Ολλανδια'',αλλα στο θεμα αυτο η Ελλαδα εχει κανει αρκετα βηματα προοδου και αυτο το βλεπουμε καθημερινα και στην τηλεοραση και στην καθημερινοτητα μας. Oι ομοφυλοφιλοι και οι αμφιφυλοφιλοι αντιμετωπιζονται και στην Ελλαδα πλεον πολυ πιο ανετα απο ποτε αλλοτε. Και αυτο βεβαια ειναι ευχαριστο. Δεν ειμαστε και τοσο ''πισω'',οσο μερικοι θελουν να πιστευουν. ''Συντηρητικοι'' και προκατειλημενοι ανθρωποι πανω στο θεμα αυτο υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ,ακομα και στην Ολλανδια,εξαλλου.

Επομενως,εν κατακλειδι, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειμαστε υπευθυνοι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και ειναι στο χερι μας να αλλαξουμε,αν οχι τα παντα,αρκετα πραγματα.. Ευγενεια, καθαριοτητα στους δρομους, σοβαροτεροι και πιο οργανωμενοι ανθρωποι..

Και κατι τελευταιο αλλα αρκετα βασικο πιστευω. Προσωπικα προσπαθω καθημερινα να ειμαι ικανοποιημενος απο την καθημερινοτητα μου και να ''μην γκρινιαζω'' γενικα. Μακαρι αυτο να το εφαρμοζουμε ολοι στη ζωη μας.. Μαλλον δεν θελει προσπαθεια,στον ανθρωπο ειναι...

Συμφωνώ 100% με τις απόψεις του pro και του SUMMER_2000.Πολλά είναι αυτά που δεν μας αρέσουν αλλά απο την άλλη δεν κάνουμε τίποτα εμείς οι ίδιοι για να αρχίσουμε σιγά σιγά να τα αλλάζουμε.Και είναι στο χέρι μας να τα αλλάξουμε.Ξεκινώντας απο τα μικρά καθημερινά προβλήματα που μας χαλάνε και φτάνοντας στα μεγαλύτερα.Το θεωρώ κάπως οξύμωρο να παραδέχομαστε ότι έχουμε πρόβλημα,να μην κάνουμε καμμιά προσπάθεια για να το λύσουμε και να διαλέγουμε την εύκολη λύση.

Μην περιμένετε να αλλάξουν οι άλλοι αν δεν αλλάξετε πρώτα εσείς οι ίδιοι.

Εγώ έχω ζήσει ένα χρόνο στην αγγλιά , 2 μήνες στην Βοστόνη και έχω ταξιδέψει πολύ ,Ιρλανδία,Σκωτία,Δανία,Ιταλία,Γαλλία,Βουλγαρία,Κυπρο,Ελβετία,Ολλανδία,Βέλγιο,Καναδα,Μαλαισία,Ταυλάνδη ...

Έχω δει πολλά που μου έκανα εντύπωση και είναι πολλές φορές που είπα γιατί δεν είναι έτσι στην Ελλάδα? Γιατί να είμαστε τόσο μίζεροι σε τόσα πολλά πράγματα?

Παρόλαυτα θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχει η τέλεια χώρα.Υπάρχουν χώρες που είναι πολύ διαφορετικές από την δική μας και καλύτερες σε πολλά, αλλα υστερούν σε άλλα. Υπάρχουν πράγματα που κάνουν την Ελλάδα μοναδική. Λένε για την Αγγλία , κτλ . Εγώ επί ενα χρόνο ετρωγα στην ίδια παμπ , σχεδόν κάθε μέρα. Οι άνθρωποι που μέναν εκέι με ξέραν με χαιρετουσαν αλλά πέρα από αυτο δεν με ρώτησαν ποτέ τι κάνω, με τι ασχολόυμαι , για να μην αναφέρω ότι δεν με κέρασαν ούτε ενα ποτηρι νερο..Φανταστειτε να τρωγατε καθε μερα στο ιδιο μαγαζι στην Ελλάδα τι σχέση θα είχατε με τους ανθρώπους εκέι , θα ξέρατε όλη την οικογένεια του ιδιοκτητη,θα μιλούσατε θα κερνούσαν κτλ.

Ίσως είναι λίγο χαζό , αλλα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τις διαφοράς ανάμεσα στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και των άλλων..Δεν είναι τυχαίο το ότι σπουδάζουν στην Αγγλία 60.000 κάθε χρόνο , ένα 10% μένει και μετά τις σπουδές για κάποιο διάστημα και είναι ελάχιστο το ποσοστό αυτων που μένουν μόνιμα.Του Έλληνα του λέιπει πάντα η Ελλάδα με όλα τα στραβά της γιατί είναι έλληνας και δεν μπορεί χωρίς αυτην.

Επομένως θεωρώ πολύ δύσκολο να ζήσει κάποιος Έλληνας έξω και να δηλώνει ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με όλα γιατί θα έχει ζήσει την Έλλαδα και θα του λείπει πάντα.

Το αν θα προτιμούσε να έχει γεννηθεί από την αρχή αλλόυ , χωρίς να έχει ζήσει την Ελλάδα καθόλου είναι άλλο θέμα..

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Εγώ έχω γεννηθεί Νέα Ζηλανδία. Φανταστική χώρα με υπέροχη φύση και υπέροχους ανθρώπους.

Τελευταία το σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω μόνιμα εκεί, μετά και την γέννηση των δυο παιδιών μου φέτος. :confused:

Απίστευτη χώρα και αξιοσημείωτο οτι δεν μοιάζει σε σχεδόν τίποτα με την Αυστραλία και ας είναι δίπλα δίπλα. Άλλος λαός.;)

Θελω να πω και κατι για την ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.Μπορει ακομα να μην θεωρειται στην Ελλαδα νομιμος ο γαμος μεταξυ των ομοφυλοφιλων και να μην ''εχουμε γινει Ολλανδια'',αλλα στο θεμα αυτο η Ελλαδα εχει κανει αρκετα βηματα και αυτο το βλεπουμε καθημερινα και στην τηλεοραση και στην καθημερινοτητα μας. ''Συντηρητικοι'' και προκατειλημενοι ανθρωποι πανω στο θεμα αυτο υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ,ακομα και στην Ολλανδια.

Ξέχασες την παιδοφιλία. Το κόμμα υδρήθηκε, σύντομα και στο κοινοβούλιο της ΕΕ.

Ναι, είμαστε πολύ πίσω ακόμη. Αγρίκοι παιδί μου, αγρίκοι.:wacko: :cry:

Γεννήθηκα και έζησα αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Μέτα ήρθα Αθήνα, αλλά με βλέπω να επιστρέφω πίσω για μεταπτυχίακο και να μη γυρνάω. Αύριο μάλιστα πηγαίνω για 1 μήνα, οπότε καλό καλοκαίρι (όσο απέμεινε) σε όλους! :D

Για καποια μικρα χρονικα διαστηματα θα μου αρεσε να μενω σε αλλες χωρες.Η Ελλαδα ειναι πολυ ομορφη και πανω απ'ολα ειναι η πατριδα μας.Βεβαια σε απογοητευει που οι ανθρωποι της δεν εχουν ενα κοινο οραμα και ειναι ο ορισμος του παρτακια σε πολλες κοινωνικες εκφανσεις.Τη πνευματικη μας πτωση τη καταλαβαινουμε ολοι αλλα δε κανουμε οι περισσοτεροι κατι να τη σταματησουμε. Αντιγραφουμε και πολυ τους ξενους αλλα στα χειροτερα τους.Δηλαδη οταν γινεται λογος να προσπαθησουμε να προχωρησουμε στη τεχνολογια ολοι κουνανε το κεφαλι λες και προκειται για τιποτα το μεταφυσικο.Οταν ομως προκειται για ζητηματα πχ οπως το μπακφανεριλικι ολοι με περισιο ζηλο καταδικαζουν τη καταπιεση της ελληνικης κοινωνιας,κλασικο συνδρομο καραμητρου που παλευει να φανει προχωρημενος - καγκουρας της ιδεολογιας:O

Με λιγα λογια ειμαστε αποκομενοι απο τη παραδοση μας γιατι απλα την εχουμε δαιμονοποιησει.Αλλα και αδυνατουμε να λαβουμε τα μηνυματα του κοσμου εξω απο τη χωρα μας στη πραγματικη τους βαση και διασταση.Δηλαδη δε κερδιζουμε απο πουθενα και παντου χανουμε.Κι αυτο κατα τη γνωμη μου εχει να κανει πανω απ'ολα με τη χαμενη μας μεσα στους αιωνες αυτοπεπειθηση.

Γι'αυτο ισως προτιμουσα να ειχα γεννηθει σε αλλη χωρα,να εχω και λιγοτερες σκοτουρες (μτφρ .-εγνοιες) . Λιγοτερες σκοτουρες ---->περισσοτερος χρονος --->περισσοτερος χρονος? περισσοτερο σεξ ---->περισσοτερο σεξ?περισσοτερη απολαυση -----> περισσσοτερη απολαυση? Περισσοτερα C1!!!!

Αλλα εμενα ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ C1 !!!!!:lol: :cool: ( τη τελευταια παραγραφο παραβλεψτε τη....θερμοκρασια δωματιου 33 βαθμοι υπο σκιαν,παω για βουτια!)

Μερικοί, οι ίδιοι και οι ίδιοι, σε άλλα θέματα κατηγορούν όσους λένε πως δεν υπάρχουν dna, ανώτερες φυλές κλπ όταν μιλάμε για τον Έλληνα, ενώ οι ίδιοι σε θέματα που ο Έλληνας φέρεται κατώτερα των περιστάσεων, εκεί ξαφνικά θυμούνται την φυλή, το dna και λένε... <<Ο Έλληνας είναι εγωιστής,ζώο, υπανάπτικτος, αφρικανός κλπ>>
Είναι έτσι γιατί έτσι μεγάλωσε, γαλουχήθηκε, εξελίχθηκε κ.ο.κ. Δεν υπάρχουν special DNA και φυλές! :lol: :rolleyes:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★