Jump to content

Αγοράσαμε το Adobe Acrobat Proffessional.. τώρα?!

Demis_CY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγοράσανε το Adobe Acrobat Proffessional στην δουλειά και προσπαθώ να κάνω edit κάποιο ήδη υπάρχων pdf file αλλά δεν βρίσκω την κατάλληλη επιλογή για να προσθέσω text ή να σβήσω αυτά που δέν θέλω..

Έχει κανένας εμπειρία με το πρόγραμμα αυτο?

Προσοχή, δέν ενοώ το κανονικό reader που μόνο read μπορεί να κάνει..

Αν το pdf αρχείο έχει εσωτερικά image σε μορφή jpg or .gif πχ, τότε δε θα μπορείς και πάλι να το επεξεργαστείς. Στο λέω, γιατί μου έχει τύχει κι εμένα πρόσφατα.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πώς καταλαβαίνεις αν το pdf έχει μέσα εικόνα αφου το pdf ειναι "flat"

• 2 months later...

Νομίζω αν το ανοίξεις με το Αcrobat μπορείς να το δεις και να επιλέξεις κάθε εικόνα ξεχωριστά.. Επίσης αν το ανοίξεις με Corel Draw συμβαίνει το ίδιο..

Ξερετε αν υπάρχει επιλογή να γράψω σε CD ένα pdf αρχείο αλλα να μην μπορεί να αντιγραφεί? Μόνο προβολή δηλαδή??

Αγοράσανε το Adobe Acrobat Proffessional στην δουλειά και προσπαθώ να κάνω edit κάποιο ήδη υπάρχων pdf file αλλά δεν βρίσκω την κατάλληλη επιλογή για να προσθέσω text ή να σβήσω αυτά που δέν θέλω..

Έχει κανένας εμπειρία με το πρόγραμμα αυτο?

Προσοχή, δέν ενοώ το κανονικό reader που μόνο read μπορεί να κάνει..

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Text Edits Tools. Θα το βρεις στο Comments -> Text Edits -> Indicate Text Edits Tools.

Στο ίδιο μενού λίγο πιο κάτω έχει και το "How to... Indicate Text Edits". Διάβασέ το. Θα σε βοηθήσει πολύ.

Τέλος να σου πω ότι η προσθήκη κειμένου δεν γίνεται όπως στο Wοrd αλλά το κείμενο εμφανίζεται σε pop-up window πράγμα που σημαίνει ότι το αρχικό κείμενο φαίνεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για να κάνεις διόρθωση σε κείμενο σε ένα pdf πηγαίνεις Tools - Advance Editing - TouchUp Text Tool και μετά πατάς αριστερό κλικ πάνω στο προς διόρθωση κείμενο. Και βέβαια θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένη και τη γραμματοσειρά με την οποία είναι γραμμένο το κείμενο μέσα στο pdf για να μπορέσεις να κάνεις edit.