s_wind Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 exete dikio sebasta ayta pou lete paidia alla apo ti stigmi pou to diapistonoun kai autoi oti den to exw peiraksei katholou exei xalasei apo mono tou olokliros kolosos den exei to aparetito servis se problimata palaketas kai na sou leei paei eksoteriko den kserw na to ftiakso perimene kana mina?exw filous sto eksoteriko kai mou lene oti otan yparxei ergostasiako problima soy allazoun amesa ti syskeui olles oi eteries parakalw oxi mono i nokia,sebontai ton agorasti kai den tou spane ta neyra:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 exete dikio sebasta ayta pou lete paidia alla apo ti stigmi pou to diapistonoun kai autoi oti den to exw peiraksei katholou exei xalasei apo mono tou olokliros kolosos den exei to aparetito servis se problimata palaketas kai na sou leei paei eksoteriko den kserw na to ftiakso perimene kana mina?exw filous sto eksoteriko kai mou lene oti otan yparxei ergostasiako problima soy allazoun amesa ti syskeui olles oi eteries parakalw oxi mono i nokia,sebontai ton agorasti kai den tou spane ta neyra:mad: :mad: opos egine me emena..;) tou ekana online update k kollhse... to phga se nokia shop sthn austria... k se 6 evdomades mou dosane olokainouria syskeuh... k h syskeuh pou mou kollise apo ellada agorasmenh parakalo...:) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και να τα βαλουμε σε μια ...ταξη πρεπει ολοι μας να παραδεχθουμε τα εξης : 1. το service της Alpha Copy ειναι αθλιο. Για αυτο το αθλιο service ευθυνεται και η ΝΟΚΙΑ που ειναι εν γνωσει της η ολη κατασταση :mad: 2. το Ν93 μου αρεσε εξ αρχης και κανεις δεν με πιεσε να τα "σκασω" για να το αγορασω. ;) το ειδα, το εψαξα και το πηρα. 3. εξ αρχης υπηρχε και preview-review στα διαφορα site για να ριξει ο καθε ψαγμενος μια ματια για το τι κανει και τι οχι το "μηχανακι" :blink: εξ αλλου δεν πιστευω οτι ο καθενας - μεσος χρηστης δινει τοσα χρηματα για κινητο. 4. το αν εχει καποια bug το κινητο ειναι προβλημα της ΝΟΚΙΑ να το διορθωσει ΑΜΕΣΑ. Ολοι εκεινοι που πληρωνουν για να αγορασουν εχουν απαιτησεις να δουλευουν σωστα οι συσκευες τους. διαφωνει κανεις ; Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ayto akribos fileakoron! na mou kratane 10 meres sto nokia shop ti syskeyi,porisma....den mporoume na to ftiaksoume tha paei kentrika bouliagmenis!alles 5 meres ekei,porisma ....den mporoume na to ftiaksoume paei eksoteriko tha kanei kai to gyro tis eyrwpis kai meta apo kana mina tha doume......anarotieme mipws tous pirazoun kai atous ta kairika fainomena??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παντως ειναι απελπιστικα αργο στην εγκατασταση java εφαρμογων/παιχνιδιων! Κανει περιπου 15 δευτερολεπτα για ενα παιχνιδι μεγεθους 150kbs! Και ενα ακομα σπαστικο του κινητου ειναι ο θορυβωδης και ενοχλητικος θορυβος που κανουν τα κουμπια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 den nomizo file kati allo symbainei afou kaneis olli tin didikasia me to pou ksekinisei i mpara kanei toso poli h enoeis kai tin eisagwgi me ta stoixeia??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Λοιπον μολις το τεσταρα. Εκανε 40 δευτερολεπτα για την μπαρα και 51 συνολικα. Το αρχειο ηταν 300 kbs. Αν φταιει η καρτα μνημης, την πατησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Λοιπον μολις το τεσταρα. Εκανε 40 δευτερολεπτα για την μπαρα και 51 συνολικα. Το αρχειο ηταν 300 kbs. Αν φταιει η καρτα μνημης, την πατησα... στη συσκευασια εχει καρτα μνημης; δοκιμασες με αυτη αν εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Λοιπον μολις το τεσταρα. Εκανε 40 δευτερολεπτα για την μπαρα και 51 συνολικα. Το αρχειο ηταν 300 kbs. Αν φταιει η καρτα μνημης, την πατησα... Δοκιμασε να κανεις την ιδια εγκατασταση στη μνημη του κινητου,αν σου κανει το ιδιο καποιο προβλημα εχει το κινητο σου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Δοκιμασε να κανεις την ιδια εγκατασταση στη μνημη του κινητου,αν σου κανει το ιδιο καποιο προβλημα εχει το κινητο σου:O στη μνημη κινητου δεν εχει προβλημα, το ειχε αναφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ε τοτε ας κανει ενα φορματ στην καρτα και αν εξακολουθει να δοκιμασει με αλλη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 re lux plaka mou kaneis???egw ebala to mobisystems_officeSuite pou einai peripou 1,3mp kai ekane 9 sec stin karta apo ti stigmi pou ksekinaei i mpara omws edited by nervous Εαν θελεις να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου ,χρησιμοποιησε τη ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ειναι Chat http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 E ναι τοσο κανει περιπου,κανε ενα φορματ στην καρτα σου πανω στο κινητο οχι στο pc και δοκιμασε ξανα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Οχι τίποτα, απλά κατέβασε 2 αρχεία και τίποτα άλλο....και τώρα δεν μπορώ να βρώ που είναι.... Γ. κοιταξε μηπως ειναι στο C:\system\dmgr\ το dmgr μου φαινεται οτι σημαινει download manager, γι'αυτο το λεω ;) δες επισης και στη διαχειρηση εφαρμογων μηπως ειναι σαν μη εγκατεστημενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 κοιταξε μηπως ειναι στο C:\system\dmgr\ το dmgr μου φαινεται οτι σημαινει download manager, γι'αυτο το λεω ;) δες επισης και στη διαχειρηση εφαρμογων μηπως ειναι σαν μη εγκατεστημενα :) Πουθενά :( Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 re lux plaka mou kaneis???egw ebala to mobisystems_officeSuite pou einai peripou 1,3mp kai ekane 9 sec stin karta apo ti stigmi pou ksekinaei i mpara omws Ναι, αλλα ειναι sis αρχειο. Τα sis τα εγκαθιστα και σε εμενα γρηγορα. Εχω προβλημα με τα java αρχεια! Μπορει να δοκιμασει καποιος και να μου πει; Στην απεγκατασταση ειναι παντως γρηγορο. Επισης ενα αλλο προβλημα που υποθετω οτι ειναι του κινητου ( οχι μονο στο δικο μου, αλλα σε ολα ) ειναι οτι οταν πας στα θεματα και μετα πατησεις εξοδος, βγαινει μετα απο 5 δευτερολεπτα και οχι αμεσως, οπως γινεται με τις αλλες επιλογες ( προφιλ,ρυθμισεις,μνημη κτλ. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Μια ερωτηση για οποιον εχει διαθεση και χρονο να το κοιταξει και να απαντησει. :) εχω ενα Ν93 με την 10.0.025 εκδοση στο οποιο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να "κλειδωνει" η συσκευη μονο σε UMTS δικτυο . Απο οσο ξερω υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου την οποια ομως δεν εχω ασχοληθει ακομα να περασω στην συσκευη . Γνωριζει καποιος ή μπορει να ριξει μια ματια στην συσκευη του για να μου πει αν αυτη η επιλογη ειναι διαθεσιμη στις νεοτερες εκδοσεις ? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Μια ερωτηση για οποιον εχει διαθεση και χρονο να το κοιταξει και να απαντησει. :) εχω ενα Ν93 με την 10.0.025 εκδοση στο οποιο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να "κλειδωνει" η συσκευη μονο σε UMTS δικτυο . Απο οσο ξερω υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου την οποια ομως δεν εχω ασχοληθει ακομα να περασω στην συσκευη . Γνωριζει καποιος ή μπορει να ριξει μια ματια στην συσκευη του για να μου πει αν αυτη η επιλογη ειναι διαθεσιμη στις νεοτερες εκδοσεις ? Ευχαριστω πολυ :) δεν γινεται αυτο. εγω που εχω νεοτερη εκδοση δεν εχει. και δεν νομιζω με καποια εκδοση να γινει αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 δεν γινεται αυτο. εγω που εχω νεοτερη εκδοση δεν εχει. και δεν νομιζω με καποια εκδοση να γινει αυτο. περιεργο...νομιζα οτι γινεται σε ολα τα νεα κινητα. http://img260.imageshack.us/img260/9436/screenshot0004xy0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 περιεργο...νομιζα οτι γινεται σε ολα τα νεα κινητα. http://img260.imageshack.us/img260/9436/screenshot0004xy0.jpg ποιο τηλ εχεις??:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ποιο τηλ εχεις??:O το Ν91 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 το Ν91 :) ελα ρε,δεν το ηξερα. παντως στο ν80,ν93 και ν91 που εχει ενας φιλος μου δεν την εχει αυτην την επιλογη. καλο παντως!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 ελα ρε,δεν το ηξερα. παντως στο ν80,ν93 και ν91 που εχει ενας φιλος μου δεν την εχει αυτην την επιλογη. καλο παντως!!:D μαλλον θελει αναβαθμιση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Και στο Ν73 υπαρχει αυτη η επιλογη! :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Και σε εμενα υπαρχει αυτη η επιλογη. Εχω την τελευται εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts