Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

exete dikio sebasta ayta pou lete paidia alla apo ti stigmi pou to diapistonoun kai autoi oti den to exw peiraksei katholou exei xalasei apo mono tou olokliros kolosos den exei to aparetito servis se problimata palaketas kai na sou leei paei eksoteriko den kserw na to ftiakso perimene kana mina?exw filous sto eksoteriko kai mou lene oti otan yparxei ergostasiako problima soy allazoun amesa ti syskeui olles oi eteries parakalw oxi mono i nokia,sebontai ton agorasti kai den tou spane ta neyra:mad: :mad:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

exete dikio sebasta ayta pou lete paidia alla apo ti stigmi pou to diapistonoun kai autoi oti den to exw peiraksei katholou exei xalasei apo mono tou olokliros kolosos den exei to aparetito servis se problimata palaketas kai na sou leei paei eksoteriko den kserw na to ftiakso perimene kana mina?exw filous sto eksoteriko kai mou lene oti otan yparxei ergostasiako problima soy allazoun amesa ti syskeui olles oi eteries parakalw oxi mono i nokia,sebontai ton agorasti kai den tou spane ta neyra:mad: :mad:

opos egine me emena..;) tou ekana online update k kollhse... to phga se nokia shop sthn austria... k se 6 evdomades mou dosane olokainouria syskeuh... k h syskeuh pou mou kollise apo ellada agorasmenh parakalo...:)

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και να τα βαλουμε σε μια ...ταξη πρεπει ολοι μας να παραδεχθουμε τα εξης :

1. το service της Alpha Copy ειναι αθλιο. Για αυτο το αθλιο service ευθυνεται και η ΝΟΚΙΑ που ειναι εν γνωσει της η ολη κατασταση :mad:

2. το Ν93 μου αρεσε εξ αρχης και κανεις δεν με πιεσε να τα "σκασω" για να το αγορασω. ;) το ειδα, το εψαξα και το πηρα.

3. εξ αρχης υπηρχε και preview-review στα διαφορα site για να ριξει ο καθε ψαγμενος μια ματια για το τι κανει και τι οχι το "μηχανακι" :blink: εξ αλλου δεν πιστευω οτι ο καθενας - μεσος χρηστης δινει τοσα χρηματα για κινητο.

4. το αν εχει καποια bug το κινητο ειναι προβλημα της ΝΟΚΙΑ να το διορθωσει ΑΜΕΣΑ. Ολοι εκεινοι που πληρωνουν για να αγορασουν εχουν απαιτησεις να δουλευουν σωστα οι συσκευες τους.

διαφωνει κανεις ;

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

ayto akribos fileakoron! na mou kratane 10 meres sto nokia shop ti syskeyi,porisma....den mporoume na to ftiaksoume tha paei kentrika bouliagmenis!alles 5 meres ekei,porisma ....den mporoume na to ftiaksoume paei eksoteriko tha kanei kai to gyro tis eyrwpis kai meta apo kana mina tha doume......anarotieme mipws tous pirazoun kai atous ta kairika fainomena???

Παντως ειναι απελπιστικα αργο στην εγκατασταση java εφαρμογων/παιχνιδιων! Κανει περιπου 15 δευτερολεπτα για ενα παιχνιδι μεγεθους 150kbs! Και ενα ακομα σπαστικο του κινητου ειναι ο θορυβωδης και ενοχλητικος θορυβος που κανουν τα κουμπια!

den nomizo file kati allo symbainei

afou kaneis olli tin didikasia me to pou ksekinisei i mpara kanei toso poli h enoeis kai tin eisagwgi me ta stoixeia???

Λοιπον μολις το τεσταρα. Εκανε 40 δευτερολεπτα για την μπαρα και 51 συνολικα. Το αρχειο ηταν 300 kbs. Αν φταιει η καρτα μνημης, την πατησα...

Λοιπον μολις το τεσταρα. Εκανε 40 δευτερολεπτα για την μπαρα και 51 συνολικα. Το αρχειο ηταν 300 kbs. Αν φταιει η καρτα μνημης, την πατησα...

στη συσκευασια εχει καρτα μνημης; δοκιμασες με αυτη αν εχει;

Δοκιμασε να κανεις την ιδια εγκατασταση στη μνημη του κινητου,αν σου κανει το ιδιο καποιο προβλημα εχει το κινητο σου:O

myphone_2.png

Δοκιμασε να κανεις την ιδια εγκατασταση στη μνημη του κινητου,αν σου κανει το ιδιο καποιο προβλημα εχει το κινητο σου:O

στη μνημη κινητου δεν εχει προβλημα, το ειχε αναφερει :)

re lux plaka mou kaneis???egw ebala to mobisystems_officeSuite pou einai peripou 1,3mp kai ekane 9 sec stin karta

apo ti stigmi pou ksekinaei i mpara omws

edited by nervous

Εαν θελεις να προσθεσεις κατι στο μηνυμα σου ,χρησιμοποιησε

τη ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ειναι Chat

http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

E ναι τοσο κανει περιπου,κανε ενα φορματ στην καρτα σου πανω στο κινητο οχι στο pc και δοκιμασε ξανα.!
myphone_2.png

Οχι τίποτα, απλά κατέβασε 2 αρχεία και τίποτα άλλο....και τώρα δεν μπορώ να βρώ που είναι....

Γ.

κοιταξε μηπως ειναι στο C:\system\dmgr\

το dmgr μου φαινεται οτι σημαινει download manager, γι'αυτο το λεω ;)

δες επισης και στη διαχειρηση εφαρμογων μηπως ειναι σαν μη εγκατεστημενα :)

κοιταξε μηπως ειναι στο C:\system\dmgr\

το dmgr μου φαινεται οτι σημαινει download manager, γι'αυτο το λεω ;)

δες επισης και στη διαχειρηση εφαρμογων μηπως ειναι σαν μη εγκατεστημενα :)

Πουθενά :(

Γ.

re lux plaka mou kaneis???egw ebala to mobisystems_officeSuite pou einai peripou 1,3mp kai ekane 9 sec stin karta

apo ti stigmi pou ksekinaei i mpara omws

Ναι, αλλα ειναι sis αρχειο. Τα sis τα εγκαθιστα και σε εμενα γρηγορα. Εχω προβλημα με τα java αρχεια! Μπορει να δοκιμασει καποιος και να μου πει; Στην απεγκατασταση ειναι παντως γρηγορο.

Επισης ενα αλλο προβλημα που υποθετω οτι ειναι του κινητου ( οχι μονο στο δικο μου, αλλα σε ολα ) ειναι οτι οταν πας στα θεματα και μετα πατησεις εξοδος, βγαινει μετα απο 5 δευτερολεπτα και οχι αμεσως, οπως γινεται με τις αλλες επιλογες ( προφιλ,ρυθμισεις,μνημη κτλ. )

Μια ερωτηση για οποιον εχει διαθεση και χρονο να το κοιταξει και να απαντησει. :)

εχω ενα Ν93 με την 10.0.025 εκδοση στο οποιο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να "κλειδωνει" η συσκευη μονο σε UMTS δικτυο .

Απο οσο ξερω υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου την οποια ομως δεν εχω ασχοληθει ακομα να περασω στην συσκευη .

Γνωριζει καποιος ή μπορει να ριξει μια ματια στην συσκευη του για να μου πει αν αυτη η επιλογη ειναι διαθεσιμη στις νεοτερες εκδοσεις ?

Ευχαριστω πολυ :)

Μια ερωτηση για οποιον εχει διαθεση και χρονο να το κοιταξει και να απαντησει. :)

εχω ενα Ν93 με την 10.0.025 εκδοση στο οποιο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να "κλειδωνει" η συσκευη μονο σε UMTS δικτυο .

Απο οσο ξερω υπαρχει νεοτερη εκδοση λογισμικου την οποια ομως δεν εχω ασχοληθει ακομα να περασω στην συσκευη .

Γνωριζει καποιος ή μπορει να ριξει μια ματια στην συσκευη του για να μου πει αν αυτη η επιλογη ειναι διαθεσιμη στις νεοτερες εκδοσεις ?

Ευχαριστω πολυ :)

δεν γινεται αυτο.

εγω που εχω νεοτερη εκδοση δεν εχει.

και δεν νομιζω με καποια εκδοση να γινει αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν γινεται αυτο.

εγω που εχω νεοτερη εκδοση δεν εχει.

και δεν νομιζω με καποια εκδοση να γινει αυτο.

περιεργο...νομιζα οτι γινεται σε ολα τα νεα κινητα.

http://img260.imageshack.us/img260/9436/screenshot0004xy0.jpg

περιεργο...νομιζα οτι γινεται σε ολα τα νεα κινητα.

http://img260.imageshack.us/img260/9436/screenshot0004xy0.jpg

ποιο τηλ εχεις??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

το Ν91 :)

ελα ρε,δεν το ηξερα.

παντως στο ν80,ν93 και ν91 που εχει ενας φιλος μου δεν την εχει αυτην την επιλογη.

καλο παντως!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελα ρε,δεν το ηξερα.

παντως στο ν80,ν93 και ν91 που εχει ενας φιλος μου δεν την εχει αυτην την επιλογη.

καλο παντως!!:D

μαλλον θελει αναβαθμιση :p

Και στο Ν73 υπαρχει αυτη η επιλογη! :rolleyes:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr