Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.δεν πιστευω να εχεις προβλημα με την καρτα.

2.δεν υπαρχει προβλημα με την δονηση στο φακο.

3.πρεπει να κατεβασεις και να βαλεις games/themes αναλογα με την αναλυση του ν93.

4.οχι δεν θα εχει κολληματα.

5.δεν γνωριζω.

6.20.0.058 αυτη ειναι η τελευταια,ειχε καποιο προβλημα μεσο νετ οι αλλες.

7.στο κουτι εχει καλωδιο usb και tv out.οχι δεν εχει ανταπτορα εχει δικα του ακουστικα.

8.ολα οκ.

9.λογικα ναι.

10.μειονεκτημα ο καθενας εχει τα δικα του.

11.θα σε καλυψη σαν video player/mp3 αλλα για games δεν ειναι και ps3:p

εφαρμογες βγαινουνε με το καιρο ολο και ποιο πολλες μην βιαζομαστε σιγα σιγα.μην σε ανχωνει.τα θεματα του ν73 τα δεχεται.δεν παραμορφωνει τιποτα.το τηλ.ειναι μεγαλο δεν ειναι λυση η τσεπη ουτε για αστειο.θηκη δεν εχει βγει.μεσο νετ υπαρχει αμα θελεις.π.χ. http://www.krusell.se/product.php?productID=2318&category=6

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εσεις οταν το κουβαλατε που το βαζετε;

3.πρεπει να κατεβασεις και να βαλεις games/themes αναλογα με την αναλυση του ν93.
Ναι το ξερω αυτο. Απλα λεω οτι το κινητο το εχουμε σε vision ( landscape ) mode, η αναλυση του αλλαζει. Τα παιχνιδια και τα θεματα προσαρμοζονται στη νεα αναλυση ή οχι;

7.στο κουτι εχει καλωδιο usb και tv out.οχι δεν εχει ανταπτορα εχει δικα του ακουστικα.
Σιγουρα δεν εχει; Ρωταω γιατι στο N80 ειχε.

6.20.0.058 αυτη ειναι η τελευταια,ειχε καποιο προβλημα μεσο νετ οι αλλες.
Τι εννοεις; Δεν καταλαβα τι ειπες.

Και κατι αλλο. Θα μπορεσω να μεταφερω τα μηνυματα και τις επαφες απο το N70 στο N93;

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

εγω το βαζω στην τσεπη απο το μπουφαν η καμια φορα το κουβαλω στα χερια.

το ν80 και το ν93 εχουνε μεσα ενα ανταπτορακι το οποιο ειναι για να βαλεις φορτσιστη απο παλια νοκια οχι για mp3.εχει ακουστικα τα οποια μονο αυτα μπαινουνε.μονο στο ν91 μπορεις να βαλεις οτι ακουστικα θελεις.

η version 20.0.058 ειναι σε καταστηματα νοκια shop ακομα δεν την εχουνε βαλει μεσο νετ.2παιδια που πηγανε να κανουνε update μεσο νετ το τηλ.νεκρωσε και τα στειλανε για φτιαξιμο.μπορεις να τα μεταφερεις και τα sms/επαφες.

Ναι το ξερω αυτο. Απλα λεω οτι το κινητο το εχουμε σε vision ( landscape ) mode, η αναλυση του αλλαζει. Τα παιχνιδια και τα θεματα προσαρμοζονται στη νεα αναλυση ή οχι;

ενοοεις οταν το βαζουμε σε πλαγια θεση σαν να βλεπουμε ταινια???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sxetika me ta paxnidia prepei na katebazeis tin analogi analisi othonis. Orismena prosarmozontai alla ta perissotera einai mono gia mia sugekrimeni thesi.

Ta themata pairnoun tis diastaseis tis othonis analoga se pia thesi tin exeis, alla me paramorfosi an einai se plagia thesi.

Gia thiki ego xrisimopoio afti pou itan mesa sto paketo. Einai san ifasmatino pougi me ena kordoni gia na denei apo pano. Den prostatevei apo xtipimata alla einai kalo gia tin skoni kai gia diafores gratsounies pou tha mporousan na ginoun apo kleidia ktl. An kai to N93 einai apo ta pio anthektika kinita pou eixa.

Oso gia ta paixnidia ego exo katebasei kamia 200aria apo ta gnosta magazakia alla kanena akoma den aksiopiei tis dinatotites to n93, ektos apo afta pou exei to kintio.

San meionektima ego prosopika exo ton ixo tou akoustikou. EInai pio adinamos se sxesi panta me alla kinita pou eixa prin.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο στο ν91 μπορεις να βαλεις οτι ακουστικα θελεις.
Ο ξαδερφος μου που εχει το N80, ειχε στο κουτι και ενα ανταπτορα για να βαζει οτι ακουστικα ηθελε. Καναμε μια δοκιμη με τα ακουστικα του N80 και κατι αλλα που ειχαμε βαλει, και τα δευτερα ηταν καλυτερα με διαφορα. Ο ηχος πολυ πιο δυνατος και πιο καλος.

Γενικα το να δινει κανεις 680 ευρω για κινητο + 80 ευρω για καρτα μνημης δεν ειναι και λιγα λεφτα.. Φοβαμαι μηπως παλιωσει, μηπως το χαλασω. Δεν ξερω τι να κανω.. Απο την αλλη, αν δε παρω τωρα κινητο, θα παρω οταν βγει το N95, το οποιο θα εχει ακομα πιο καινουριο λειτουργικο και θα πρεπει να περιμενουμε ξανα για παιχνιδια και εφαρμογες..

Ο ξαδερφος μου που εχει το N80, ειχε στο κουτι και ενα ανταπτορα για να βαζει οτι ακουστικα ηθελε. Καναμε μια δοκιμη με τα ακουστικα του N80 και κατι αλλα που ειχαμε βαλει, και τα δευτερα ηταν καλυτερα με διαφορα. Ο ηχος πολυ πιο δυνατος και πιο καλος.

Γενικα το να δινει κανεις 680 ευρω για κινητο + 80 ευρω για καρτα μνημης δεν ειναι και λιγα λεφτα.. Φοβαμαι μηπως παλιωσει, μηπως το χαλασω. Δεν ξερω τι να κανω.. Απο την αλλη, αν δε παρω τωρα κινητο, θα παρω οταν βγει το N95, το οποιο θα εχει ακομα πιο καινουριο λειτουργικο και θα πρεπει να περιμενουμε ξανα για παιχνιδια και εφαρμογες..

εγω που ειχα το ν80 και τωρα το ν93 δεν ειχα ανταπτορα τετοιο για ακουστικα.

η επιλογη δικη σου.ειναι φοβερο τηλ.αλλα ειναι μεγαλουτσικο.

εγω παντως περιμενω το ν95 πως και πως.και επειδη εχει καινουριο λειτουργικο δεν σημαινει οτι δεν δεχεται τις εφαρμογες τα δεχεται κανονικα ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελει πληρης αποφορτιση και μετα για 10ωρες.και θα το κανεις και στις 2επομενες.
Εννοεις και στις επομενες 2 φορτισεις θα το αφησω για 10 ωρες; Ανοικτο ή κλειστο;

Εννοεις και στις επομενες 2 φορτισεις θα το αφησω για 10 ωρες; Ανοικτο ή κλειστο;

υπερβολη ειναι αυτο. μεχρι να φορτισει πληρως και μια 1 ωρα παραπανω ειναι ενταξει στην πρωτη φορτιση. στις επομενες πληρης αποφορτιση και φορτιση. τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο.

Να ρωτησω κατι. Πια το προβλημα με την αναβαθμιση απο το σπιτι λυθηκε; Δλδ μπορω να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση χωρις κανενα προβλημα; Ή πρεπει να το παω σε nokia shop; Και ποσο χρονο θα τους παρει για να το κανουν;

Να ρωτησω κατι. Πια το προβλημα με την αναβαθμιση απο το σπιτι λυθηκε; Δλδ μπορω να το αναβαθμισω στην τελευταια εκδοση χωρις κανενα προβλημα; Ή πρεπει να το παω σε nokia shop; Και ποσο χρονο θα τους παρει για να το κανουν;

εγω εχω την version 11.0.034

εχει βγει 20.0.058 και οποτε δοκιμαζω να την κανω μεσο νετ μου λεει οτι δεν υπαρχει κανουρια.σε nokia shop υπαρχει.οταν το πηγαινα παλια κανανε απο 20λεπτα μεχρι και 1 μερα αναλογα με το ποσο κοσμο ειχε.

τελικα το πηρες φιλε lux??

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν πας ξανα να σου περασουν την πιο καινουρια εκδοση; Οχι, δε το πηρα, αλλα μαλλον θα το παρω ή αυριο ή μεθαυριο.

γιατι δεν πας ξανα να σου περασουν την πιο καινουρια εκδοση; Οχι, δε το πηρα, αλλα μαλλον θα το παρω ή αυριο ή μεθαυριο.

δεν πηγα γιατι δεν καιγομαι να την περασω δεν εχω καποιο προβλημα με αυτην που εχω.και αφου μπορω απο το σπιτι υποθεση 20λεπτων ειναι.αλλα τηλ.που ειχα κανει δεν μου δημιουργησαν προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω την version 11.0.034

εχει βγει 20.0.058 και οποτε δοκιμαζω να την κανω μεσο νετ μου λεει οτι δεν υπαρχει κανουρια.σε nokia shop υπαρχει.

Σε καποιο εδω μεσα σε ενα 6630 του ελεγε ακρηβος το ιδιο με εσενα το εκανε hard format αφησε και την γλωσσα στα αγγλικα και μετα του αναγνωρισε την νεα version αν δεν βαριεσαι δοκιμασε το μπορει να στην αναγνωρισει :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

αν το αγορασω τωρα ποια εκδοση λες να εχει μεσα;

δεν το γνωριζω αυτο αμα το πακετο ειναι καινουριο λογικα την τελευταια.

αμα ειχε μεινει σε καμια αποθηκη μαλλον αυτη που εχω και εγω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν το αγορασω τωρα ποια εκδοση λες να εχει μεσα;

ego opos tha ksereis an exeis diabasei tis proigoumenes selides phra kainouria syskeuh apo austria (eixa steilei thn palia gia service epeidi mou kollise se online anavathmisi) k h kainouria syskeuh pou mou edosan eixe thn 20.0.058

logika k to diko sou thn kainouria tha exei:happy:

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

Σε καποιο εδω μεσα σε ενα 6630 του ελεγε ακρηβος το ιδιο με εσενα το εκανε hard format αφησε και την γλωσσα στα αγγλικα και μετα του αναγνωρισε την νεα version αν δεν βαριεσαι δοκιμασε το μπορει να στην αναγνωρισει :)

μην με βαζεις σε ιδεες.....:wacko: :wacko:

σε ν80 και ν91 που ειχα κανει εγινε αμεσως.

θα το δοκιμασω!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν το αναβαθμισεις στην τελευταια εκδοση απο το σπιτι, υπαρχει πια περιπτωση να κολλησει οπως εκανε και παλαιοτερα;

αν το αναβαθμισεις στην τελευταια εκδοση απο το σπιτι, υπαρχει πια περιπτωση να κολλησει οπως εκανε και παλαιοτερα;

h teleutaia anavathmisi den exei vgei akoma gia online update..;) alla pantos ego de tha ksanadokimaza giati idi thn pathsa mia fora k perimena 6 evdomades gia na paro piso th syskeuh...

κανενα καλο nokia shop στη θεσσαλονικη εχετε να προτεινετε; που να εχουν κανει το δικο σας αναβαθμιση γρηγορα.

alla pantos ego de tha ksanadokimaza giati idi thn pathsa mia fora k perimena 6 evdomades gia na paro piso th syskeuh...

Εδω ο @nickboss λεει οτι το επανεφερε απο μονος του το τηλ :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1683277#post1683277

Εδω ο @nickboss λεει οτι το επανεφερε απο μονος του το τηλ :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1683277#post1683277

o nikos omos dokimase me phoenix.. den exei diafora..? alla k pali tora einai poly arga:happy: otan rotisa ego de mou eipe kaneis tipota...

o nikos omos dokimase me phoenix.. den exei diafora..? alla k pali tora einai poly arga:happy: otan rotisa ego de mou eipe kaneis tipota...

Λογικα δεν θα εχει διαφορα :)

Εμενα παντος ποτε δεν μου ετυχε να κλησει το κινητο μου οταν το κανω αναβαθμιση με το nokia software updater και ευχομαι να μην μου τυχη ποτε! :rolleyes:

Η οθονη του κινητου ειναι πολυ μικροτερη απο αυτη του n95 και πολυ μεγαλυτερη απο αυτη του n70;

Η οθονη του κινητου ειναι πολυ μικροτερη απο αυτη του n95 και πολυ μεγαλυτερη απο αυτη του n70;

Αρκετα μεγαλύτερη απο του n70 είναι.Απο του n95 όχι τόσο.

Οι διαφορές του n93 με n95,είναι 5mp καμερα,λίγο μεγαλυτερη οθόνη,και gps.

Το ν93 εχει καλύτερη μπαταρία απο ότι φαίνεται.