Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Οπως ανοιγεις την οθονη για να τραβηξεις φωτο πατα το κουμπακι που ειναι πανω στην οθονη και πηγενε ρυθμισεις απο εκει ενεργοποιεις το οπτικο.Δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση.. Το flash player γιατι να το σβησεις? Μονο καλο κανει..Επειδη εχω βαλει το Adobe Flash 2.1 που ειναι καλυτερη εκδοση. Καντου ενα δεν πειραζει, και εγω οταν το πηρα μετα απο 5ωρες ηθελε φορματ γιατι το ειχα διελυσει, μετα ομως προσεχα, και εσυ καντου ενα αλλα προσεχε τι θα του βαλεις.Ξερω απο Nokia πια. Δεν το εκανα τιποτα απολυτως.. Μονο 2 προγραμματα του εβαλα και μετα δε μου ανοιγε την διαχειριση εφαρμογων.. Τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μη με τρελαινεις τωρα μπροστα μου τοχω και στο λεω ανοιξε την οθονη σε φαση ληψης πατα το κατω κουμπι της οθονης που λεει επιλογες κατεβα στις ρυθμισεις και βαλε ενεργοποιηση οπτικο zoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μη με τρελαινεις τωρα μπροστα μου τοχω και στο λεω ανοιξε την οθονη σε φαση ληψης πατα το κατω κουμπι της οθονης που λεει επιλογες κατεβα στις ρυθμισεις και βαλε ενεργοποιηση οπτικο zoom.Μα σου λεω οτι δεν εχει! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μα σου λεω οτι δεν εχει! :( Την οθονη την εχεις πλαγια ανοιχτη σε φαση ληψης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ναι. Και στην βοηθεια δεν λεει τιποτα για οπτικο Zoom; Τι κανω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στο κατω κουμπι της οθονης γραφει επιλογες σωστα?πατα και κατεβα 2 κλικ κατω στις ρυθμισεις οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Sorry, τωρα το ειδα. Απλα επρεπε να παω στις επιλογες βιντεο. Ειναι ενεργοποιημενο, αλλα πως το χρησιμοποιω ακριβως; Ειναι η πρασινη μπαρα; Αν ειναι αυτη, η ποιοτητα χαλαει πολυ, ενω δε θα επρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Sorry, τωρα το ειδα. Απλα επρεπε να παω στις επιλογες βιντεο. Ειναι ενεργοποιημενο, αλλα πως το χρησιμοποιω ακριβως; Ειναι η πρασινη μπαρα; Αν ειναι αυτη, η ποιοτητα χαλαει πολυ, ενω δε θα επρεπε. Αντε επιτελους:wacko: μεχρι την πρασινη ειναι οπτικο και οχι η ποιοτητα δεν χαλαει καθολου,απο κει και πανω στο πορτοκαλι που ειναι το ψηφιακο εχει αλιωση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μαλιστα. Για αυτο κανει και τον παραξενο θορυβο στο οπτικο Zoom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μαλιστα. Για αυτο κανει και τον παραξενο θορυβο στο οπτικο Zoom.. Ε ναι λογικο ειναι αφου μετακινηται ο φακος μπρος πισω:rolleyes: οκ αντε καληνυχτα τωρα και καλοριζικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ευχαριστω! Καληνυχτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λοιπον το εκανα ενα soft format και μπαινει κανονικα στην διαχειριση εφαρμογων. Αλλα κανει αλλη βλακεια τωρα. Οταν ανοιγω τον Music Player, μου βγαζει μονο ενα τραγουδι, ενω εχω περασει στο κινητο τρια τραγουδια! Στην διαχειριση αρχειων και στην εκθεση τα δειχνει κανονικα! Επισης δε μου αρεσε που καθε φορα που το συνδεω με τον υπολογιστη μου βγαζει τεσσερις επιλογες και πρεπει να διαλεξω μια απο αυτες και που το βαζει σε λειτουργια εκτος συνδεσης.. Ενα ακομα που δε μου αρεσει καθολου ειναι οτι αργει να εγκαταστησει τις εφαρμογες και τα παιχνιδια. Ελπιζω με την καρτα μνημης που παρειγγειλα να δω διαφορα, αλλιως θα τρελαθω.. Τελος, γιατι δεν μπορω να σβησω τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες σοτ κινητο οπως το flash,zip,quickoffice κτλ; ( Φανταζομαι τι προβληματα θα ειχε οταν πρωτοβγηκε.. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λοιπον το εκανα ενα soft format και μπαινει κανονικα στην διαχειριση εφαρμογων. Αλλα κανει αλλη βλακεια τωρα. Οταν ανοιγω τον Music Player, μου βγαζει μονο ενα τραγουδι, ενω εχω περασει στο κινητο τρια τραγουδια! Στην διαχειριση αρχειων και στην εκθεση τα δειχνει κανονικα! Θα κανεις πρωτα ανανεωση μουσικης βιβλιοθηκης για να στα δειξει. Τελος, γιατι δεν μπορω να σβησω τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες σοτ κινητο οπως το flash,zip,quickoffice κτλ; ) Οτι ειναι προ-εγκατεστημενο στην μνημη ρομ του τηλέφωνου δεν σβηνεται. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Θα κανεις πρωτα ανανεωση μουσικης βιβλιοθηκης για να στα δειξει.Το μονο που δεν ειχα δοκιμασει. Ευχαριστω πολυ. Οτι ειναι προ-εγκατεστημενο στην μνημη ρομ του τηλέφωνου δεν σβηνεται.Θα υπαρξει προβλημα να βαλω τα ιδια προγραμματα, αλλα σε νεωτερες εκδοσεις; Λογικα δε θα αντικαταστησουν αυτες που υπαρχουν στη rom, οποτε φοβαμαι μηπως γινει καποιο conflict; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λοιπον το εκανα ενα soft format και μπαινει κανονικα στην διαχειριση εφαρμογων. Αλλα κανει αλλη βλακεια τωρα. Οταν ανοιγω τον Music Player, μου βγαζει μονο ενα τραγουδι, ενω εχω περασει στο κινητο τρια τραγουδια! Στην διαχειριση αρχειων και στην εκθεση τα δειχνει κανονικα! Επισης δε μου αρεσε που καθε φορα που το συνδεω με τον υπολογιστη μου βγαζει τεσσερις επιλογες και πρεπει να διαλεξω μια απο αυτες και που το βαζει σε λειτουργια εκτος συνδεσης.. Ενα ακομα που δε μου αρεσει καθολου ειναι οτι αργει να εγκαταστησει τις εφαρμογες και τα παιχνιδια. Ελπιζω με την καρτα μνημης που παρειγγειλα να δω διαφορα, αλλιως θα τρελαθω.. Τελος, γιατι δεν μπορω να σβησω τις εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες σοτ κινητο οπως το flash,zip,quickoffice κτλ; ( Φανταζομαι τι προβληματα θα ειχε οταν πρωτοβγηκε.. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω. ) 1)μεσα στον player μπορεις να φτιαξεις λιστες και να φορτωνεις κατευθειαν τα τραγουδια σου απο οπουδηποτε. 2)απο τις 4 επιλογες που σου βγαζει μπορεις να επιλεξεις με το που συνδεεις το καλωδιο να σου ξεκιναει με μια συγκεκριμενη παντα.;) 3)αργει λιγο μονο σε μερικα μεγαλα αρχεια κατα τα αλλα γινετε γρηγορα η εγκατασταση,και βαλε και κανα task manager για να σου κλεινει ανοιχτες εφαρμογες να εξοικονομεις μνημη;) 4)οι συγκεκριμενες εφαρμογες δεν σβηνονται ουτε με hard reset ειναι περασμενες στη rom και απλα αναβαθμιζονται μεσω της αναβαθμισης του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :lol: :p :happy: Μήπως έχει βγεί καμία καλή εφαρμογή για music player;Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορούμε να βρούμε δωρεάν εφαρμογές!!Και κάτι ακόμα οταν κλίνεις το καπάκι το κινούμενο σχέδιο αλάζει;Κανενα καινουργιο τραγουδι ψερετε[ελληνικο ξενο σκιλαδικα(ανακτορο)] Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 αργει λιγο μονο σε μερικα μεγαλα αρχεια κατα τα αλλα γινετε γρηγορα η εγκαταστασηΣε σχεση με το N70, μου φαινεται οτι αργει περισσοτερο. Θα δειξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) Μήπως έχει βγεί καμία καλή εφαρμογή για music player;Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορούμε να βρούμε δωρεάν εφαρμογές!!Και κάτι ακόμα οταν κλίνεις το καπάκι το κινούμενο σχέδιο αλάζει;Κανενα καινουργιο τραγουδι ψερετε[ελληνικο ξενο σκιλαδικα(ανακτορο)] καλη χρονια!!! περιμενε ενα ενα....:p εφαρμογες/themes/games εδω xxxxxxxxxxxxxxxxxxx θα βρεις και music player. για το κινουμενο νομιζω δεν αλλαζει. :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 pedia simera pira to n93 tromero kinito prospa8isa na tou kano anaba8misi apo to internet katebasa to programa Nokia Software Updater kai mou lei oti den iparxi anaba8misi,ego exo tin v11.0.034 17-08-06 rm-55 n93(07.01).kano kati la8os i den iparxi pio kenouria anaba8misi?? efxaristo prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 pedia simera pira to n93 tromero kinito prospa8isa na tou kano anaba8misi apo to internet katebasa to programa Nokia Software Updater kai mou lei oti den iparxi anaba8misi,ego exo tin v11.0.034 17-08-06 rm-55 n93(07.01).kano kati la8os i den iparxi pio kenouria anaba8misi?? efxaristo prokatabolika εχει βγει ποιο καινουρια 20.0.058 αυτη ειναι η τελευταια. υπαρχει σε nokia shop μεσο net ακομα δεν την εχουνε βαλει.:) για αυτο σου λεει οτι δεν υπαρχει. αααα....καλοριζικο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παντως το πλαισιο ολα τα λεφτα ε; Την τελευταια εκδοση ειχε το κινητο που πηρα και μαλιστα την αναβαθμιση της. Και εκει που ημουν ετοιμος να αυτοκτονησω, αφου ηθελε 3 λεπτα για να εγκαταστησει ενα παιχνιδι και αλλα τοσα για ενα θεμα, σκεφτομαι δε μπορει κατι αλλο θα φταιει και οχι το κινητο.. Τεσταρω λοιπον να τα εγκαταστησω στη μνημη του τηλεφωνου. Το αποτελεσμα; Παιχνιδι μεγεθους 5mbs να το εγκαταστει σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα! Yeah baby λεω! Αυτο ειναι! Απλα η καρτα της Nokia ειναι για τον .εχμ.. για τον φουρνο!! Ευτυχως αυριο ερχεται και η 150x που παρηγγειλα ωστε να επιβεβαιωθω πλεον 100% οτι αυτο φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pedia ti analisi prepi na exi i fotografia gia na tin dixni se oli tin o8oni otan tin bazo mprosta gia tapetsaria xoris na afini kena?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pedia ti analisi prepi na exi i fotografia gia na tin dixni se oli tin o8oni otan tin bazo mprosta gia tapetsaria xoris na afini kena?? δεν γινετε να την δειχνει σε ολη την οθονη παρα μονο αν την φτιαξεις σε δικο σου theme;) κατα τα αλλα η ταπετσαρια που μπορεις να βαλεις ειναι 240Χ240:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pedia ti analisi prepi na exi i fotografia gia na tin dixni se oli tin o8oni otan tin bazo mprosta gia tapetsaria xoris na afini kena?? με το προγραμμα resco photo viewer οι φοτο φαινονται σε ολη την οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 pios mporei na mas dosei auto to programa giati den to brisko; enoo to apopano.euxaristo Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts