Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα, λόγω μιας κλήσης video, χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι η εικόνα είναι αρκετά κοκκινωπή. Η κλήση έγινε σε εσωτερικό φωτιζόμενο χώρο το βράδυ. Μετά χρησιμοποίησα ταυτόχρονα, τις μπροστινές κάμερες, από το Ν73 και ένα Ν70. Η διαφορά ήταν μεγάλη. Η κάμερα του Ν70 έδειχνε κανονικά, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ αυτή του Ν73 έδειχνε κοκκινωπά. Υπάρχει πρόβλημα στο δικό μου τηλέφωνο ή είναι πρόβλημα των Ν73; Αύριο το πρωί θα το δοκιμάσω και σε εξωτερικό περιβάλλον.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το δικό μου έτσι είναι. Το βράδυ είναι κοκκινωπή η εικόνα της μπροστινής κάμερας και μάλιστα σε μειωμένο φωτισμό έχει και πολύ "θόρυβο". Πρέπει να 'ναι έτσι η κατασκευή του, φαίνεται η Νόκια δεν έδωσε και πολύ μεγάλο βάρος στη μικρή κάμερα. Την ημέρα είναι ΟΚ.

EDIT: Εξαρτάται και από τις λάμπες. Στις πυρακτώσεως βγαίνει πιο κόκκινη.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ρε παιδιά VGA είναι η κάμερα, τι θέλετε να κάνει? Και στο N70 πάνω κάτω έτσι είναι, και στο 6600 και στο 3230 κτλ.

Δοκιμάστε να βάλετε νυχτερινή λήψη.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

μαλλον εχουμε ξεχασει πως ηταν οι vga καμερες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όταν λες 21 ενοής εργάσιμες ?

Αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι να δουλεύει σωστά ,γιατί είναι λίγο μυστήριο το πρόβλημα αυτό από την άποψη ότι δεν το έκανε πάντα .

oxi 21 εργάσιμες μέρες !!!! βέβαια δεν ξέρω μπορεί να έτυχα και στήν περίπτωση ¨(

Μια ερωτηση...Ο φακελος των μηνυματων που βρισκεται(path);Δεν τον εχω βρει και θελω να μεταφερω καποια files απο εκει...
Nexus 4 & iPad mini

Μια ερωτηση...Ο φακελος των μηνυματων που βρισκεται(path);Δεν τον εχω βρει και θελω να μεταφερω καποια files απο εκει...

με τον καινούριο YBROWSER μπορείς να κάνεις SEARCH σ'ένα SMS που όμως να είναι αρχείο έτσι ώστε να σου δώσει τα αποτελέσματα. Σε προηγούμενες εκδόσεις Symbian υπήρχε ο φακελος MAIL εκεί βρίσκονταν όλα τα SMS...... εδώ όμως ...... δεν υπάρχει νομίζω

Απο σημερα ειμαι κ εγω νεοσ χρηστης του κινητου, σημερα το αγορασα ειμαι πολυ ικανοποιημενος, διαβασα κ στα ποστ γυρω στις 40 σελιδες, κ εχω 2 αποριες,θα ηθελα να ρωτησω 1ον αν εχει μετρητη για τα σμσ μηνυματα δεν το εχω βρει πουθενα και 2ον πωσ γινεται οταν το κινητο μπαινει σε κατασταση αναμονης να μην βγαζει το σκρινσειβερ της ΤΙΜ, δλδ αφηνω το κινητο μετα απο 15δευτερ. σβηνει ο φωτισμος κ μετα αντι να εμφανισει απευθειας την ωρα κ τα λοιπα στοιχεια που βγαζει σε κατασταση αναμονης μοθ εμφανιζει πρωτα το διαφημιστικο της ΤΙΜ
Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p

Απο σημερα ειμαι κ εγω νεοσ χρηστης του κινητου, σημερα το αγορασα ειμαι πολυ ικανοποιημενος, διαβασα κ στα ποστ γυρω στις 40 σελιδες, κ εχω 2 αποριες,θα ηθελα να ρωτησω 1ον αν εχει μετρητη για τα σμσ μηνυματα δεν το εχω βρει πουθενα και 2ον πωσ γινεται οταν το κινητο μπαινει σε κατασταση αναμονης να μην βγαζει το σκρινσειβερ της ΤΙΜ, δλδ αφηνω το κινητο μετα απο 15δευτερ. σβηνει ο φωτισμος κ μετα αντι να εμφανισει απευθειας την ωρα κ τα λοιπα στοιχεια που βγαζει σε κατασταση αναμονης μοθ εμφανιζει πρωτα το διαφημιστικο της ΤΙΜ

Καταρχην καλοριζικο φιλε μου :) Εκανες πολυ καλη επιλογη ;)

Μετρητη sms δεν εχει. Μονο απο το μητρωο βλεπεις τι εχει στειλει αλλα χωρις μετρημα .

Για το 2ο που ρωτας ,Τσεκαρε αυτο: θα πας στα θεματα ,επεξεργασια θεματος και θα διαλεξεις απο εκει .

Δοκιμασε το και πες μας .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nervous φιλε ησουν πολυ σωστος, με τα θεματα αυτο ακριβως ηταν, βλεπεις δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα με αυτα, εχει παρα πολλα να ασχοληθεις..Ειναι κριμα ομως που δεν εχει μετρητη, μηπως αν γνωριζει κανεις καμια εφαρμογη που να κανει την ιδια δουλεια?
Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p

Nervous φιλε ησουν πολυ σωστος, με τα θεματα αυτο ακριβως ηταν, βλεπεις δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα με αυτα, εχει παρα πολλα να ασχοληθεις..Ειναι κριμα ομως που δεν εχει μετρητη, μηπως αν γνωριζει κανεις καμια εφαρμογη που να κανει την ιδια δουλεια?

Για Symbian 9.1 δεν υπαρχει κατι . Ισως κυκλοφορησει το sms count αργοτερα

http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1530&faq=2

Στειλε ενα μειλ στην εταιρια για περισσοτερες πληροφοριες .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

αυτο θα το αλλαξεις απο τα προφιλ, εχει σχετικη ρυθμιση. επισης μπορεις να διαβασεις και το μανουαλ :rolleyes:

Έχεις δίκιο...

Στη διαμόρφωση των PROFILES, έχει επιλογή "Say caller's name" :)

'Ηταν μπροστά μου τόσο καιρό και δεν του είχα δώσει σημασία...:O

Ευχαριστώ ;)

Πιστεύω ότι αξίζει. Για μένα ήταν η πιο πετυχημένη μου αγορά μέχρι τώρα και δεν το μετανιώνω στιγμή.

Δημιουργούμε Fan Club ;:D :up:

Έχω το Ν73 εδώ και 1 εβδομάδα και μου έχει κολλήσει 3 φορές. Για να ξεκολλήσει χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία. Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Στο Ν73, ευτυχώς όχι και χαίρομαι πολύ.

Αντιθέτως, το Ν93 σε διάστημα 2 εβδομάδων, το παρουσίαζε, τουλάχιστον μια φορά το 2ήμερο, χωρίς υπερβολή...το ρημάδι...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Μετρητη δεν εχει,αλλα αν πας στο μητρωο και πατησεις επιλογες --> φιλτρο --> μυνηματα,θα σου εμφανισει μονο τα sms οποτε μετρας τα μπλε βελακια και κανεις την δουλεια σου,επισης με το μετρημα αυτο αναπτυσεις την υπομονη σου η οποια θα σου χρειαστει στην σκοπια οταν πας φανταρος.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ρε παιδιά VGA είναι η κάμερα, τι θέλετε να κάνει? Και στο N70 πάνω κάτω έτσι είναι, και στο 6600 και στο 3230 κτλ.

Δοκιμάστε να βάλετε νυχτερινή λήψη.

Στη μπροστινή κάμερα δεν μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις και η λήψη της, ουσιαστικά για video κλήση, είναι απαράδεκτη σε φωτιζόμενο εσωτερικό χώρο (πολύ κοκκινωπή). Δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Ν70 και όλα αυτά πάντα σε εσωτερικό φωτιζόμενο περιβάλλον και όχι την ημέρα έξω που είναι πάρα πολύ καλή. Ουσιαστικά το βράδυ η κλήση με video είναι για κλάματα κάτι που το ξαναλέω δεν συμβαίνει με το Ν70.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη μπροστινή κάμερα δεν μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις και η λήψη της, ουσιαστικά για video κλήση, είναι απαράδεκτη σε φωτιζόμενο εσωτερικό χώρο (πολύ κοκκινωπή). Δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Ν70 και όλα αυτά πάντα σε εσωτερικό φωτιζόμενο περιβάλλον και όχι την ημέρα έξω που είναι πάρα πολύ καλή. Ουσιαστικά το βράδυ η κλήση με video είναι για κλάματα κάτι που το ξαναλέω δεν συμβαίνει με το Ν70.

για το παρπάνω λόγο που είναι η ανβάθμιση οεο που είναι η ανβάθμιση

Ρε παιδιά τι συμβαίνει με το site της Nokia; Εδώ και μέρες, στο τμήμα των symbian δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες για κανένα κινητό. Μου βγάζει μια μαύρη εικόνα και τίποτα άλλο :(

off topic: ψαχνω ενα κινητο παρομοιο με το ν73 (σε σχεδιαση και δυνατοτητες) με την μονη διαφορα να εχει wifi.μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?

ευχαριστω ^_^

off topic: ψαχνω ενα κινητο παρομοιο με το ν73 (σε σχεδιαση και δυνατοτητες) με την μονη διαφορα να εχει wifi.μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?

ευχαριστω ^_^

Χρησιμοποίησε αυτή τη φόρμα και θα βρεις αυτό που θέλεις.

Χρησιμοποίησε αυτή τη φόρμα και θα βρεις αυτό που θέλεις.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ :p

http://www.myphone.gr/devices/search.php?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Geia sas paides, sorry gia ta greeklish alla to pc pou eimai den upostirizei ellinika. Ekana mia syndesn vodafone kai peira to N73. To kinito den einai branded kai den exei to menu ths vodafone. Pws borw omws na bw sto vodafone live menu kai na mou emfanizei to idio menu opws se branded kinhta? Diladi na benw sto vodafone live?

Tis rythmiseis gia mms kai gprs apo tin vodafone tis exw parei.

Egw pali agorasa to kinhto apo internet shop tis Italias (menw Italia) ara den einai branded, phga se magazi TIM tis Italias (giati exw TIM) kai mou eipan oti den mporoun na to rithmisoun oute gia wap oute gia mms kai umts giati den einai TIM BRANDED! Kai mou eipan na paw sth Nokia:confused:

Εγώ έχω TIM card και όταν πήρα το κινητό και έβαλα την κάρτα το TIM PLUS ήταν εκεί έτοιμο. Δεν ξέρω πώς βρήκε τις ρυθμίσεις μόνο του το κινητό. Το αγόρασα από Νόκια shop.

Και μετά από σέρβις και αναβάθμιση που σβήστηκαν χσχεδόν τα πάντα είναι πάλι εκεί έτοιμο!

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Padws einai polu paraxeno na min borei kapoios na exei prosvasn sto vodafone live. Adimetopizei allos to idio problima? Den borei kapoia lysn tha yparxei.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...