Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α !

Και να σας πω οτι εχω την εντυπωση οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη αρα και το update θα εχει ως αποτελεσμα να χασω τα ελληνικα...

Το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικά γράμματα;;

Πως σου μπήκε η σκέψη αυτή;

Αν όντως είναι παρά-εισαγωγή ξέρεις τι να κάνεις, τα γνωστά...;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πληκτρολόγιο δεν έχει ελληνικά γράμματα;;

Πως σου μπήκε η σκέψη αυτή;

Αν όντως είναι παρά-εισαγωγή ξέρεις τι να κάνεις, τα γνωστά...;)

Το 1ο που καταλαβα ηταν απο το πληκτρολογιο

και 2ο οτι το Manual ηταν σαν φωτοτυπημενο !

Το κραταω εστω και παραεισαγωγης και δεν θελω

να μπω σε διαδικασιες ΙΝ.ΚΑ κ.τ.λ γιατι εχω βαρεθει

να μπλεκομαι συνεχεια με το καταστημα Nokia της Ροδου...

Eιναι τοσο ασχετοι οι ανθρωποι εκει που και μονο στη σκεψη

οτι παω να τους μιλησω, εχω βαρεθει ηδη !!!

(Tους εχω σιχαθει πια ! Ουτε να τους βλεπω δεν θελω )

Κατα τη γνωμη σου, να προχωρησω σε update απο το σπιτι;

Πως κρινεις οτι φαινεται παρα πολυ σταθερο το κινητο

αλλα οι φωτο του δεν ειναι και τοσο καλες; (Για 3,2 mp)

Κατα τη γνωμη σου, να προχωρησω σε update απο το σπιτι;

Πως κρινεις οτι φαινεται παρα πολυ σταθερο το κινητο

αλλα οι φωτο του δεν ειναι και τοσο καλες; (Για 3,2 mp)

Από πλευράς ασφάλειας μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά.

Κοίτα το κινητό δεν το έχω, αλλά από ο,τι έχω ακούσει εδώ μέσα, η ποιότητα διορθώνεται, ειδικά από τις παλιές εκδόσεις.

Εφόσον είναι παρα-εισαγωγή τελικά κάνε ότι γράφει η διαδικασία που σου είπα πριν.

Βέβαια μέσω αυτής θα το κάνεις music edition, αν δεν θέλεις απλά βάλε το product code του απλού, δηλαδή αυτό 0529782.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Από πλευράς ασφάλειας μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά.

Κοίτα το κινητό δεν το έχω, αλλά από ο,τι έχω ακούσει εδώ μέσα, η ποιότητα διορθώνεται, ειδικά από τις παλιές εκδόσεις.

Εφόσον είναι παρα-εισαγωγή τελικά κάνε ότι γράφει η διαδικασία που σου είπα πριν.

Βέβαια μέσω αυτής θα το κάνεις music edition, αν δεν θέλεις απλά βάλε το product code του απλού, δηλαδή αυτό 0529782.

Ειναι ηδη Music Edition το δικο μου οποτε δεν θα αλλαξει κατι, απλα θα εξασφαλισω τα Ελληνικα αφου θα χαθουν !

Μετα μπορω να επαναφερω το αρχικο Product Code;

Δεν το νομιζω Γιωργο, γιατι τα παραεισαγωγης δεν προοριζονταν για την Ελλαδα με αποτελεσμα να μην εχουν Ελληνικο Product Code.

Ετσι το συστημα τα αναγνωριζει "μη Ελληνικα" και κατεβαζει το εκαστοτε Update για την χωρα την οποια προοριζοταν αρχικα...

Ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει

(Αν κανω λαθος διορθωστε με )

Δεν το νομιζω Γιωργο, γιατι τα παραεισαγωγης δεν προοριζονταν για την Ελλαδα με αποτελεσμα να μην εχουν Ελληνικο Product Code.

Ετσι το συστημα τα αναγνωριζει "μη Ελληνικα" και κατεβαζει το εκαστοτε Update για την χωρα την οποια προοριζοταν αρχικα...

Ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει

(Αν κανω λαθος διορθωστε με )

Σωστά έχεις καταλάβει!:D

Αφού είναι music edition, ακολουθείς τον οδηγό κατά γράμμα.;)

Καληνυχτίζω, είμαι λιώμα! Καλή συνέχεια...:p

Ρε παιδια εαν ειναι παρα εισαγωγης και τωρα εχει ελληνικα, σημαινει οτι καποιος του αλλαξε το product code και του εβαλε το ελληνικο. Αλλιως πως θα ειχε ελληνικα ? Οποτε το update θα το βλεπει σαν ελληνικο.

Ρε παιδια εαν ειναι παρα εισαγωγης και τωρα εχει ελληνικα, σημαινει οτι καποιος του αλλαξε το product code και του εβαλε το ελληνικο. Αλλιως πως θα ειχε ελληνικα ? Οποτε το update θα το βλεπει σαν ελληνικο.

Ειλικρινα δε γνωριζω πως μπορει να συμβαινει το οτι εχει Ελληνικα αλλα απο εμπειριες αλλων φιλων εδω στο Forum, χασανε οντως τα Ελληνικα τους μετα απο Update και ο λογος ηταν Παραεισαγωγη ή Αγορα απο εξωτερικο...

Μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες Γιωργο, θα γλυτωναμε τουλαχιστον την αλλαγη Product Code αλλα δυστυχως πρεπει να γινει...

Οσον αφορα το Nemesis, δεν μου ζητησε κανενα reboot μετα το installation του ! Ειναι λογικο αυτο; (Γιατι στον οδηγο λεει "μετα τα απαραιτητα reboot" )

Και οσον αφορα το Product Code, αφου το αλλαξω μεσω Nemesis, μετα το ξανα-αλλαζω ή το αφηνω ετσι;

Και όμως...

Κάπως αλλιώς πρέπει να τα περνάνε, διότι πολλοί από εδώ μέσα κάνουν ερωτήσεις του τύπου «χάθηκαν τα ελληνικά με τα από αναβάθμιση, τι να κάνω», κατάλαβες;

Ωραια με το nemesis αλλαξε το product code, και μετα βουρ για αναβαθμιση τοτε.

;)

Ειμαι διστακτικός ομως...

Φοβαμαι λογο "Θανατου" προηγουμενου κινητου (6630)

Κι αν τυχων γινει στραβη τοτε απο Ροδο θελει 20 εργασιμες μερες για να παει ALPHA COPY και μετα εχει ο Θεος για το ποσες θα κανει να γυρισει !!!

(Τρελο, το ξερω, αλλα το καταστημα Nokia ετσι ισχυρίζεται !!! )

-------------EDIT------------------

Πηρα θάρρος και προχώρησα !!! :p

Τι ηταν αυτο που περασα Θεε μου;

Αγωνια μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο της διαδικασιας !

Παρακολουθούσα την διαδικασια δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο,

έβλεπα kilobyte προς kilobyte να κατεβαίνει εως τα 78,9 Mb :wacko:

Αφου μπηκε στην λειτουργια Updating Software το -Estimated Time-

μου φαινοταν ατελειωτο :lol:

Λιγο πριν το τελος στα 38 δευτερολεπτα μου "πεταει" ενα 2 minutes

και μετα απο λιγο τελειωσε :happy:

Το "You can start using your Phone again" που γραφει οταν

τελειώσεις επιτυχημένα το update ηταν λύτρωση για 'μενα :p

Χαρηκα τοσο πολυ που του "τραβηξα" ενα ξεγυρισμενο Format

στην Memory Card για να μην εχω φοβο μηπως εχει μεινει

κανενα "κατακάθι" κι ετσι ειναι Brand New το κινητακι μου :happy:

Nokia N73-Music Edition

V 4.0736.3.2.1

04-09-2007

RM-133

© Nokia N73 (07)

Σας ευχαριστω πολυ που δεν με βρισατε με την

αναποφασιστικότητα που εδειχνα σε ολα τα post μου :O

Προς moderators: Θεώρησα σωστο να κανω post σε 2

θεματα (Nokia Software Updater και Nokia N73 ) γιατι αφορά

και το Update αλλα και το συγκεκριμενο μοντέλο κινητού.

Εαν υπαρχει προβλημα παρακαλω σβηστε οποιο post μου

θεωρείτε οτι ειναι άσχετο με την θεματολογία. Ευχαριστω

Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο της παραεισαγωγής:

Ένα κινητό που είναι παραεισαγωγή από την μαμά του ΔΕΝ έχει ελληνική γλώσσα. Στο κατάστημα του περνάνε την ελληνική γλώσσα (νόμιμο) άλλα δεν του αλλάζουν το product code (παράνομο).

Έτσι όταν κάνουμε update, το κινητό γίνεται ξανά όπως θα ήταν απο τη μαμά του και επομένως χάνουμε την ελληνική γλώσσα (language pack).

:ninja:

Για να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο της παραεισαγωγής:

Ένα κινητό που είναι παραεισαγωγή από την μαμά του ΔΕΝ έχει ελληνική γλώσσα. Στο κατάστημα του περνάνε την ελληνική γλώσσα (νόμιμο) άλλα δεν του αλλάζουν το product code (παράνομο).

Έτσι όταν κάνουμε update, το κινητό γίνεται ξανά όπως θα ήταν απο τη μαμά του και επομένως χάνουμε την ελληνική γλώσσα (language pack).

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα…

Η αλλαγή product code δεν είναι παράνομο, δεδομένου του ότι αν πας ένα τέτοιο κινητό στη Nokia θα του βάλουν τα ελληνικά, απλά θα πληρώσεις.

καλημερα στην παρεα

εχω ενα προβλημα,πριν 2 μερες πηρα το ν73 music edition.

απο χθες οταν ανοιγω το πορτακι στην οθονη βλεπω κυκλους

και ενω οταν τραβαω φωτογραφια φαινεται οκ,στο βιντεο φαινοται

οι κυκλοι.μηπως εχω κανει κατι εγω?οι κυκλοι εινα ομοκεντροι και απλωνονται σε ολη την οθονη

ευχαριστω

να αναφερω οτι εκανα ενα restart αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι

Καντο αναβαθμιση απο την σελιδα της nokia μπορει να στρωση.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ναι οντως...

panaeolus, Για πατα *#0000# και πες μας τι εκδοση "φορας" ;

Μπορει και να ειναι οπως τα λεει ο gianpithio ;)

παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο μου(νοκια ν73με). οταν το χτυπαω ελαφρα πανω αριστερα,σβηνει.εκανα update δυο φορες ως τωρα και το προβλημα αντιμετωπιστηκε προσωρινα. το πηγα στο servise του Γερμανου και μου ειπαν πως δεν εχει τιποτα. τι μπορει να φταιει; ειναι πολυ ενοχλητικο αφου σβηνει μεσα στην τσεπη και μπορει να χασω πολυτιμες κλεισεις. εκτος αυτου, ειναι πολυ χρονοβορα η ενεργοποιηση του τηλεφωνου! ευχαριστω

Σήμερα πήγα και το πήρα..Το κόστος της επισκευής ηταν 35 euro.Ξέχασα όμως να τον ρωτήσω τι είχε:O:O..Επίσης άλλαξα και τη μπροστινή την πρόσοψη γιατί είχε σπάσει το τζαμάκι και το πληκτρολόγιο και γι αυτά έδωσα 35 euro..Σύνολο 65 euro(ξέρω και πρόσθεση :lol::lol::lol:)

Του είπα να μου κάνει και αναβάθμιση λογισμικού αλλά μου είπε ότι επειδή το κινητό δεν προοριζόταν για ελλάδα(τι το θελα το dubai o μ....ας:lol:) δεν μπορεί να μου βάλει την τελευταία έκδοση..Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση?Η έκδοση που έχω είναι

V3.0638.0.0.1

30-10-2006

RM-133

Του είπα να μου κάνει και αναβάθμιση λογισμικού αλλά μου είπε ότι επειδή το κινητό δεν προοριζόταν για ελλάδα(τι το θελα το dubai o μ....ας:lol:) δεν μπορεί να μου βάλει την τελευταία έκδοση..Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση?Η έκδοση που έχω είναι

V3.0638.0.0.1

30-10-2006

RM-133

Ακολουθείς αυτή τη διαδικασία: http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html

Αν δεν θέλεις να το κάνεις music edition βάλε αυτό το product code 0529782.

οκ σ'ευχαριστώ

το nemesis service suite που να το βρώ?

Εδώ!!!

:google::google:

V 3.0705.1.0.31

26-01-2007

RM-133

© Nokia N73 (07)

αυτη ειναι η εκδοση μου

απλα να ρωτησω οτι αν κανω update και δεν φιαξει

με καλυπτει η εγγυηση κανονικα?

ευχαριστω παιδια

V 3.0705.1.0.31

26-01-2007

RM-133

© Nokia N73 (07)

αυτη ειναι η εκδοση μου

απλα να ρωτησω οτι αν κανω update και δεν φιαξει

με καλυπτει η εγγυηση κανονικα?

ευχαριστω παιδια

Κάνε update. Αν δεν γίνει τίποτα και φυσικά σε καλύπτει, να τους το πας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φίλε Itchrist86 σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Μόλις ολοκλήρωσα επιτυχώς την αναβάθμιση του κινητού μου ακολουθώντας τις αναλυτικότατες οδηγίες σου..Εύκολη διαδικασία αλλά ψυχοφθόρα:lol::lol:.Αύριο που θα πάω να πάρω το 6131 θα του το δείξω για να δει ότι μου έλεγε :X:X...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...