Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας: έχει αντιμετωπίσει κανείς το φαινόμενο να σβήνει το τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα σε κατάσταση λειτουργίας νάρκης (δεν αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα πλήκτρο);

Και σε μένα το έκανε αυτό.Απενεργοποίησε την λειτουργιά νάρκης.Οταν το έκανα αυτό δεν μου ξανασβησε.:D Μαλλον πρόβλημα λογισμικού που...θα λυθεί στο άμεσο μελλον

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω που έχω το ΜΕ δεν έχω αντιμετοπίσει μεχρι στιγμής κατι τέτοιο

Φιλικά Νίκοςςς:) :O

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

mia sinoptiki perigrafi pos na to kano?prpei na eimai sindemenos sto internet gia tin anaba8midi?

Πρέπει να είσαι στο Internet με σύνδεση ADSL..αλλιώς ξέχνα το..Στην πρώτη σελίδα αυτού του thread θα βρείς πληροφορίες για την αναβάθμιση..;)

:mobile:

Πρέπει να είσαι στο Internet με σύνδεση ADSL..αλλιώς ξέχνα το..Στην πρώτη σελίδα αυτού του thread θα βρείς πληροφορίες για την αναβάθμιση..;)

mporeis na mou doseis tin selida?

mporeis na mou doseis tin selida?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εδω και 3 μερες το κινητο μου κληνει απο μονο του 5 με 8 φορες την ημερα το εχει παθει αυτο κανεις αλλος? :confused:

Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Τι μπορει να φταιη?

Αν το παω να μου το φτιαξουν ειναι μεσα στην εγκυηση? (εχω το κινητο περιπου 3 μηνες) :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Τι μπορει να φταιη?

Αν το παω να μου το φτιαξουν ειναι μεσα στην εγκυηση?

(εχω το κινητο περιπου 3 μηνες) :)

-Εχεις αλλη μπαταρια να δοκιμασεις ?

-Μηπως εχει παρει υγρασια ?

Αν ειναι λογω υγρασιας ,ειναι λιγο tricky αυτο στο service.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ,ειναι να το πας για τσεκαρισμα

οσο ειναι νωρις .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Oταν το αφηνο στο τραπεζι λιγο αποτομα τοτε κληνει δεν πιστευω να πηρε υγρασια αλλα ουτε και επεσε μαλον καπου δεν κανει καλη επαφη! :confused:

To κινητο το εχω περιπου 3 μηνες ειναι μεσα στην εγκυηση? :)

Καλησπέρα στην παρέα,ήθελα να ρωτήσω το εξής:Αν φέρω απο εξωτερικό ενα Ν73 μπορούμε να βάλουμε ελληνικά;

Nαι :rolleyes:

Καλησπέρα στην παρέα,ήθελα να ρωτήσω το εξής:Αν φέρω απο εξωτερικό ενα Ν73 μπορούμε να βάλουμε ελληνικά;

Niko psaxe kai gia mena ena se parakalw!!!

Filika Nik0s!!!:)

Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται;

allazeis to product code tou tilefwnou me to nss kai meta kaneis update me to nokia software update!!!:) :D

Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται;

Θα αλαξεις το product code της σησκευης σου και μετα θα το κανεις αναβαθμιση μεσα απο το Nokia Software Updater στην προτη σελιδα αυτου του θεματος εχει ενα οδηγο απο τον @nervous εκει που λεει

οδηγος μετατροπης απο Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146413

Διαβασε τον και θα καταλαβεις, εσυ αυτο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το ελληνικο product code με το nss και μετα να κανεις την αναβαθμιση :rolleyes:

Edit:

Με προλαβε ο @Scottas :)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!Ρε Νίκο συλλογή θα τα κάνεις τα Ν73;

egw exw ena gnhsio n73 ME alla to zilepse o pateras mou kai mou eipe oti an dn tou vrw ena 8a mou to parei gt exw polla kinita sthn katoxh mou:O :X

Mporeis na mou vreis ena re se parakalw!!!:)8a sou dwsw ena sxedon new W950 gia ena Brand NEW N73:)

Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά μου είναι αδύνατο να ψάξω όλες τις σελίδες για να βρω παιχνίδια για το N73 music edition ενός φίλου μου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Pleaseeeeeee
[sIGPIC][/sIGPIC]

To κινητο το εχω περιπου 3 μηνες ειναι μεσα στην εγκυηση? :)

Το κινητό σου έχει εγγύηση 2 χρόνων...μην αγχώνεσαι γι'αυτό..Βέβαια όπως σου είπε και ο nervous νωρίτερα άν έχει πάρει υγρασία τότε αλλάζει το πράγμα...

Σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας: έχει αντιμετωπίσει κανείς το φαινόμενο να σβήνει το τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα σε κατάσταση λειτουργίας νάρκης (δεν αναβοσβήνει το μπλε φωτάκι και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα πλήκτρο);

Και σε μένα το έκανε αυτό.Απενεργοποίησε την λειτουργιά νάρκης.Οταν το έκανα αυτό δεν μου ξανασβησε.:D Μαλλον πρόβλημα λογισμικού που...θα λυθεί στο άμεσο μελλον

Είναι μια λύση, δεν είναι όμως σημαντικό για το τηλέφωνο να είναι ενεργή η λειτουργία νάρκης, εννοώ σε σχέση με την κατανάλωση της μπαταρίας; ή μήπως τελικά δεν συμβάλλει σε τόσο μεγάλο βαθμό στην εξοικονόμηση ενέργειας;

Όταν λες πρόβλημα λογισμικού που θα λυθεί στο άμεσο μελλον, εννοείς με κάποια μελλοντική αναβάθμιση; Γιατί αυτό μου είπαν στη Nokia. Έχω την v. 3.0638.0.30 30-10-2006 και μου είπαν να γίνει αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση του Νοεμβρίου και να δούμε. Να την κάνω; Αν και φαντάζομαι, χωρίς να ξέρω πολλά, ότι γενικά η αναβάθμιση δεν είναι δια πάσαν νόσο.

Πάντως ευχαριστώ

Όταν λες πρόβλημα λογισμικού που θα λυθεί στο άμεσο μελλον, εννοείς με κάποια μελλοντική αναβάθμιση; Γιατί αυτό μου είπαν στη Nokia. Έχω την v. 3.0638.0.30 30-10-2006 και μου είπαν να γίνει αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση του Νοεμβρίου και να δούμε. Να την κάνω; Αν και φαντάζομαι, χωρίς να ξέρω πολλά, ότι γενικά η αναβάθμιση δεν είναι δια πάσαν νόσο.

Κάθε αναβάθμιση που κυκλοφορεί κάνει το κινητό πιο σταθερό και γενικά λύνονται διάφορα προβλήματα σιγά-σιγά..Γνώμη μου είναι να την κάνεις,δεν έχεις να χάσεις τίποτα,το αντίθετο μάλιστα..;)

παιδιά όσον αφορά την αναβάθμιση, για να κάνω χρειάζεται φορμάτ η κάρτα, γιατί εκεί έχω περάσει προγράμματα, θέματα και τραγούδια. Η μνήμη τηλεφώνου χρειάζεται κάτι παρόμοιο, μήπως γίνεται φορμάτ με την αναβάθμιση, δηλαδή χάνονται τα δεδομένα απο την μνήμη τηλεφώνου και είναι όπως όταν το αγόρασα? Επίσης, έχει κάνει κανείς αλλαγή γραμματοσειράς στο τηλεφωνό του? υπάρχουν ελληνικές γραμματοσειρές?

παιδιά όσον αφορά την αναβάθμιση, για να κάνω χρειάζεται φορμάτ η κάρτα, γιατί εκεί έχω περάσει προγράμματα, θέματα και τραγούδια. Η μνήμη τηλεφώνου χρειάζεται κάτι παρόμοιο, μήπως γίνεται φορμάτ με την αναβάθμιση, δηλαδή χάνονται τα δεδομένα απο την μνήμη τηλεφώνου και είναι όπως όταν το αγόρασα? Επίσης, έχει κάνει κανείς αλλαγή γραμματοσειράς στο τηλεφωνό του? υπάρχουν ελληνικές γραμματοσειρές?

Καλησπερα !

φιλε μου με την αναβαθμηση θα χαθουν ολα απο την μνημη του τηλεφωνου

καλο ειναι να παρεις μπακαπ και μετα να συνεχησης και θα επανερθει οπως

οταν το πηρες.

και η γραμματοσειρα μπωρει να αλλαξει , ψαξε (xxxxxxxxxxxxx)

kai μεσα σε αυτο το ΘΕΜΑ για fonts και θα βρεις απαντησεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς δεν έχω τίποτα. τι γίνεται όμως με την κάρτα μνήμης. Αν δεν κάνω φορμάτ και κάνω αναβάθμιση λογικά θα έχει πρόβλημα γιατί δεν θα μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα το τηλέφωνο έτσι δεν είναι?

Για τις γραμματοσειρές έψαξα σ' αυτό το θέμα αλλά δεν βρήκα καμία που υποστηρίζει ελληνικά.

Το κινητό μου δεν πάει καλά τελευταία αλλα τι περιμένω νοκια αγόρασα....

Ξαφνικα έχασα τα πάντα,παω στα μηνύματα,σταλμένα,εισερχόμενα κτλ ολα σβησμένα,και οχι δεν μου πήρε κανεις το κινητο....

+οταν στελνω μηνυματα τα παει στα σταλθέντα,αλλα εκει δεν τα κρατάει ολα παρά μόνο τα τελευταία,απαράδεκτο έψαχνα ενα μηνυμα που ειχα στειλει εχθες και είχε κανει φτερά..

+οτι κολλάει συχνά τελευταία και θέλει restart.....

Αυτα τα προβλήματα,και γενικά πρόβλημα ήταν αγνωστη λέξη για το sharp v903...

Nα δω πότε θα βγάλει η νοκια αλλη αναβάθμιση,σε κανα χρόνο δεν στεναχωριεμαι θα έχω πολύ σταθερό τηλ.:lol: :lol: :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...