kostas_pr_mp Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Coolajami σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελικά είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει ¨εκεί έξω¨ κάποιος που μπορεί να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας. Είχα σκεφτεί και εγώ την περίπτωση ενός PDA (παρεπιπτόντως, ποιο είναι το NOKIA 9100?) αλλά οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν είναι προς το παρόν τέτοιες που να απαιτούν αυτή την πιο ακριβή (πιστεύω) λύση. Με βολεύει να μπορώ να λάβω π.χ. ένα αρχείο WORD συννημένο σε ένα e-mail και να το μεταφέρω στον υπολογιστή για επεξεργασία (...τώρα θα μου πεις τρώγοντας έρχεται η όρεξη). Κάτι τελευταίο, που μπορεί κανείς να βρει το mobi office suite; Σ' ευχαριστώ και πάλι Μπορείς να το βρεις είτε στο xxxxxxxxxxxx είτε στο xxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioBill Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μπορείς να το βρεις είτε στο xxxxxxxxxxx είτε στο xxxxxxxxxxx.. Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τώρα μία άλλη ερώτηση....είχα ένα bt handsfree της I tech.....όλα καλά το αναγνωρίζει μιλάω και απαντάω κανονικά αλλά....όταν με καλούν σαν ήχο κλήσης έχει τον ήχο της Nokia ενώ εγώ σε όλα τα προφίλ έχω ορίσει άλλον....τι μπορώ να κάνω για να ακούγεται αυτό που έχω ορίσει εγώ.....mp3 είναι αυτός ο ήχος που έχω και είναι αποθηκευμένος και στην κάρτα και στο τηλέφωνο. Μόνο όταν συνδέεις το ακουστικό το κάνει αυτό ? Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το site ΕΔΩ Έχει πολλές ερωτήσεις-απαντήσεις απ' όπου θα αντλήσεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Συγκεκριμένα για το προβλημά σου προτείνονται οι εξής λύσεις ΕΔΩ a)Εγκατάσταση του MP3 ήχου στη μνήμη του τηλ.(που το 'χεις ήδη κάνει) β)Μητώο > επιλογές > ρυθμίσεις > διάρκεια μητρώου = 1 ημέρα http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 μωλις τελειωσα με επιτυχια την αναβαθμηση του n73 σε n73 music edition...ειχα προσπαθηση κ παλια ομως δεν τα ειχα καταφερει..το προβλημα πρεπει να ηταν η το bluetooth στικ εννοω που εχω στο pc η oi driver (κατεβασα απο τη nokia αλλον)η αναβαθμηση κρατησε 20 λεπτα με τη συνδεση 2 mbps που εχω και δεν εγινε τπτ απροοπτο..κανονικα ελληνικο μενου..εχει καποιες διαφορες...(τωρα ρυθμιζω το τηλ στα μετρα και γουστα μου) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Υπάρχει τρόπος να φύγει από την κεντρική οθόνη το ημερολόγιο αλλά να παραμείνουν οι συντομεύσεις? Έχω εγκαταστήσει τον papyrus και δε θέλω να φαίνονται οι εκκρεμότητες που έχω στις καταχωρήσεις του ημερολογίου στην οθόνη... Υπάρχει τρόπος? Ή πάντα φεύγουν όλα μαζί? "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Υπάρχει τρόπος να φύγει από την κεντρική οθόνη το ημερολόγιο αλλά να παραμείνουν οι συντομεύσεις? Έχω εγκαταστήσει τον papyrus και δε θέλω να φαίνονται οι εκκρεμότητες που έχω στις καταχωρήσεις του ημερολογίου στην οθόνη... Υπάρχει τρόπος? Ή πάντα φεύγουν όλα μαζί? Δυστυχώς φεύγουν όλα μαζί, μόνο εάν επιλέξεις "όχι" στην ενεργή αναμονή http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εχει μεταφερει κανεις σας τα μηνυματα απο παλιο κινητο nokia ( n70,6680 κτλ ) στο N73 και πως; Αντεγραψα το φακελο mail, αλλα τιποτα. Επισης προσπαθησα με το pc suite, αλλα παλι τιποτα. Δοκιμασα και την επιλογη " μεταφορα " που υπαρχει στο κινητο, αλλα παλι τιποτα.. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Εχει μεταφερει κανεις σας τα μηνυματα απο παλιο κινητο nokia ( n70,6680 κτλ ) στο N73 και πως; Αντεγραψα το φακελο mail, αλλα τιποτα. Επισης προσπαθησα με το pc suite, αλλα παλι τιποτα. Δοκιμασα και την επιλογη " μεταφορα " που υπαρχει στο κινητο, αλλα παλι τιποτα.. :( Lux ,σου εχω ξαναπει ,μην επαναλαμβανεσαι ,αν γνωριζει καποιος ,θα σου απαντησει ...:blink: Καποια μελη εχουν αναφερει οτι το εχουν καταφερει με το Nokia Lifeblog http://r2.nokia.com/nokia/0,,71739,00.html [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extrem64049 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ Ν73.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν73 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ PSTN?ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PC SUITE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ Ν73.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν73 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ PSTN?ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟΥ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ PC SUITE. Δεν ενοχλεις φιλε μου :) Μην γραφεις με κεφαλαια ,ειναι σαν να φωναζεις !:) Αν εχεις pstn ,αστο καλυτερα ,θα ταλαιπωρηθεις και στο τελος αν τα καταφερεις, μπορει να παθει και κατι η συσκευη σου . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extrem64049 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Καλησπερα και παλι, θελω να ρωτησω γιατι το Ν73 δεν αποθκευει τις ταπετσαριες που επιλεγα και τα θεματα μετα απο καθε φορα που το κλεινω και το ξανανοιγω?πρεπει να του κανω αναβαθμηση οπωσδηποτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Μπορεί κάποιος να περάσει τα themes του ME στην απλή έκδοση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 παιδια γεια σας. Θα ηθελα να μου πει καποιος ποια ειναι η διαφορα του Ν73 με το Ν73 Music Ed. Η διαφορα ειναι μονο στο software ή εχει και καποια hardware διαφορα ? (δεν αναφερομαι σε διαφορα εξωτερικης εμφανισης). Θελω να αγορασω τo τηλεφωνο αλλα δε ξερω ποιο απο τα δυο. Αν η διαφορα ειναι μονο στο software τοτε δε νομιζω οτι αξιζει να πληρωσεις κατι παραπανω αφου μπορεις να το περασεις και μονος σου. Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ωραιοι τροποι... Οπως βλεπεις ειμαι Newbie, μηπως μπορεις να μου πεις ποιο F*****G Thread να διαβάσω? Γενικά αν κάνεις αναζήτηση στο θέμα με λέξη κλειδί "διαφορές" θα βρεις αρκετά πράγματα...και γενικά να χρησιμοποιείς την αναζήτηση. Εμένα με βοηθάει... Τώρα οι διαφορές είναι αυτές: Memory card 2gb, μαύρο χρώμα, διαφορετικό software για Mp3, και διαφορετικά ακουστικά, σε γενικές γραμμές... Καλώς όρισες!;) "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 paidia xairetai eimaineos sto forum, kai neos idioktitis tou N73... Pera apo to oti me exei afisei arketa ikanopoiimeno apo ta genikotera xaraktiristika tou (to video to 8ewrw polu kalo, tis fotos oxi kai toso (eixa to Sharp GX30 kai para to molis 1 mp eixa kaluteri eukrineia) exw ena polu megalo problima! Exw katebasei to teleutaio PC suite, kai exw ena bluetooth stick gia na sundeomai asurmata, mporw na steilw mousiki kai eikones, alla den mporw na egkatastisw programmata kai themes!!! me rwtaei na kanei egkatastasi tou apantaw nai kai meta apo ligo mou bgazei ena munima oti to pistopoiitiko den einai agkuro i oti exei liksei i oti exei allaksei imerominia! auto sumbainei enw ston application manager exw balei sta settings na dexetai apo ola xwris pistopoiitika... ksereis kapoios kati??? an to pwa sti Nokia 8a mou to lusoun??? molis ekana format kai to problima lu8ike! Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkanabos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μήπως υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο πρόγραμμα για τηλεκοντρόλ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μπορεί κάποιος να περάσει τα themes του ME στην απλή έκδοση? ναι, καποια στιγμη τα ειδα στο xxxxxxxxxxxxxxxxx. κάνε μια αναζήτηση. υπαρχει το waveform (κοκκινο) κια το stave (πρασινο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ναι, καποια στιγμη τα ειδα στο xxxxxxxxxxxxx. κάνε μια αναζήτηση. υπαρχει το waveform (κοκκινο) κια το stave (πρασινο) Είσαι mythos....thx:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Το πηρα τελικα το Ν73 ΜΕ απο vodafone. Ευτυχως που δεν ειναι Vf Live... :p Το πρωτο μου symbian κινητο και ομολογω οτι ενθουσιαστικα απο το πληθος των εφαρμογων που κυκλοφορουν και των δυνατοτητων που υπαρχουν. Exω ενα προβλημα και θελω λιγο βοηθεια Δεν λειτουργει το Adobe PDF. Ειχα περασει ενα αρχειο pdf το ανοιγε κανονικα αλλα πηγα να το ανοιξω μια φορα και εβγαλε οτι η μνημη ειναι ανεπαρκης. Δεν ετρεχε καποιο προγραμμα παντως εκεινη τη στιγμη και απο τοτε δεν ανοιγει. τι να κανω; Μπορω να το εγκαστησω ξανα και αν ναι που θα το βρω; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 μηπως to pdf αρχειο που προσπαθεις να ανοιξεις ειναι πολυ μεγαλο?σβησε το κινιτο και ξανα ανοιξε το Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 pou prepei na valo ta Mp3's gia na to vlepei to music player? Opou kai na exo prospathisei den ta vlepei!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 pou prepei na valo ta Mp3's gia na to vlepei to music player? Opou kai na exo prospathisei den ta vlepei!! E:\Sounds\Digital\ http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokakias Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Πρωτα απο ολα Καλη Χρονια σε ολους!!Αν και χρονια χρηστης του myphone δεν χρειαστηκε ποτε να ποσταρω γιατι οποτε χρειαστηκα κατι με πολυ υπομονη και ψαξιμο το εβρισκα παντα!!:D Τωρα ομως?? Η κοπελια μου μολις αγορασε το Ν73 αλλα επειδη το μονο που ξερει(και δεν θελει να ξερει και παραπανω λεει)ειναι το πρασινο και το κοκκινο κουμπακι,(αλλα επειδη εγω ειμαι απο τα γενοφασκια μου ΝΟΚΑΚΙΑS και οσα και να τραβαω απο τη Νοκια ΠΑΝΤΑ Νοκια θα παιρνω),θελω λιγο να το πουσαρω(ξερετε οι γνωστες)!!Εχω ομως ενα μικρο προβλημα!Η κοπελα ειναι απο την Ουγγαρια και αρα το τηλ. ουγγαρεζικο!Ερωτηση πρωτη¨ Να του κανω αναβαθμιση με το Uptader απο εδω η να γυρευω τη δουλεια μου,μην και γινουν ολα πο@@να?? Να του βαλω οτι εφαρμογες εχω και στο δικο μου(English language) ή το Ουγγαρεζικο δεν θα τις αναγνωριζει?? Ευχαριστω για το χρονο σας,και Καλη Χρονια ξανα σε ολους!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 αν ειναι γνησιο Ουγγαρεζικο και οχι καποια παραεισαγωγη, δε θα εχεις προβλημα στο πρωτο ερωτημα. στο δευτερο δε θα εχεις ετσι κι αλλιως ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 E:\Sounds\Digital\ dokimasa kai tipota!! thanks!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts