Jump to content

GPS και απόσταση σε ευθεία

astalavista_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα σε pc/palm ή site) στο οποίο να βάζεις δύο στίγματα απο gps και να σου δείχνει την μεταξύ τους απόσταση σε ευθεία??? Ευχαριστώ (είναι επείγον!!!)
Nothing is colder than ice...

Στο Destinator βάζεις το ένα σημειο αφετηρία και για το άλλο κάνε κλικ πάνω στην οθόνη στο σημείο που θέλεις και θα σου βγάλει επιλογές και εκει πάτα πλοήγηση κάτω σου βγάζει επιλογές (στο 2ο εικονίδιο κάτω αριστερά) πατώντας εναλακτηκά θα σου βγάλει την απόσταση(αν εννοείς αυτό)

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα σε pc/palm ή site) στο οποίο να βάζεις δύο στίγματα απο gps και να σου δείχνει την μεταξύ τους απόσταση σε ευθεία??? Ευχαριστώ (είναι επείγον!!!)

GPS Tuner

Πολύ καλό πρόγραμμα και με πολλές δυνατότητες.

ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύερο gps πρόγραμμα για ελλάδα?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Δοκίμασε και το Survey Area

Έχει πιο "τοπογραφικό" χαρακτήρα (εμβαδομέτρηση, μέτρηση αποστάσεων κτλ) με όση ακρίβεια βέβαια δίνει το GPS.

Περισσότερα εδώ: http://www.wildsoft.org/surveyarea/SurveyArea_for_PPC.html

• 7 months later...

ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετρήσω επιτάχυνση 0-100 και ταχύτητα στο αυτοκίνητο?

έχω ακούσει αρκετούς να το κάνουν αλλά δε ξέρω με ποιο πρόγραμμα!!

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετρήσω επιτάχυνση 0-100 και ταχύτητα στο αυτοκίνητο?

έχω ακούσει αρκετούς να το κάνουν αλλά δε ξέρω με ποιο πρόγραμμα!!

Δες αυτό: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24172

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

το gps performance που λέει ο φίλος garet το είχα βρει (ήταν το μαναδικό που βρήκα) αλλά δυστυχώς απότι βλέπω έχει μόνο μίλια και όχι χιλιόμετρα. Γι' αυτό έψαχνα για κάτι άλλο.

Το gps tuner δε το ήξερα. θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω! ευχαριστώ πολύ πάντως και τους δύο :)

edit:

τώρα έβλεπα τη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας του gps tuner.

δε βλέπω να λέει τίποτα για μέτρηση επιτάχυνσης 0-100χλμ. μήπως δε το κάνει αυτό ακριβώς αλλά εννοείς ότι με τα στοιχεία που σου δίνει το πρόγραμμα αυτό μπορείς να το υπολογίσεις μόνος σου?

edit2:

άκυρο το προηγούμενο!! μόλις είδα στα forum του gps tuner ότι πραγματικά μετράει 0-100 και άλλα πολλά!!!

thnx Πολύ φίλε!!!

:respect: :respect:

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο