astalavista_thes Δημοσιεύτηκε August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2006 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα σε pc/palm ή site) στο οποίο να βάζεις δύο στίγματα απο gps και να σου δείχνει την μεταξύ τους απόσταση σε ευθεία??? Ευχαριστώ (είναι επείγον!!!) Παράθεση Nothing is colder than ice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Στο Destinator βάζεις το ένα σημειο αφετηρία και για το άλλο κάνε κλικ πάνω στην οθόνη στο σημείο που θέλεις και θα σου βγάλει επιλογές και εκει πάτα πλοήγηση κάτω σου βγάζει επιλογές (στο 2ο εικονίδιο κάτω αριστερά) πατώντας εναλακτηκά θα σου βγάλει την απόσταση(αν εννοείς αυτό) Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα σε pc/palm ή site) στο οποίο να βάζεις δύο στίγματα απο gps και να σου δείχνει την μεταξύ τους απόσταση σε ευθεία??? Ευχαριστώ (είναι επείγον!!!) GPS Tuner Πολύ καλό πρόγραμμα και με πολλές δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύερο gps πρόγραμμα για ελλάδα? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύερο gps πρόγραμμα για ελλάδα? Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα σε pc/palm ή site) στο οποίο να βάζεις δύο στίγματα απο gps και να σου δείχνει την μεταξύ τους απόσταση σε ευθεία??? Ευχαριστώ (είναι επείγον!!!) Δοκίμασε και το Survey Area Έχει πιο "τοπογραφικό" χαρακτήρα (εμβαδομέτρηση, μέτρηση αποστάσεων κτλ) με όση ακρίβεια βέβαια δίνει το GPS. Περισσότερα εδώ: http://www.wildsoft.org/surveyarea/SurveyArea_for_PPC.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετρήσω επιτάχυνση 0-100 και ταχύτητα στο αυτοκίνητο? έχω ακούσει αρκετούς να το κάνουν αλλά δε ξέρω με ποιο πρόγραμμα!! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Η τελευταία έκδοση του gps tuner (5.1) κάνει αυτή τη δουλεία! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να μετρήσω επιτάχυνση 0-100 και ταχύτητα στο αυτοκίνητο? έχω ακούσει αρκετούς να το κάνουν αλλά δε ξέρω με ποιο πρόγραμμα!! Δες αυτό: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24172 Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 το gps performance που λέει ο φίλος garet το είχα βρει (ήταν το μαναδικό που βρήκα) αλλά δυστυχώς απότι βλέπω έχει μόνο μίλια και όχι χιλιόμετρα. Γι' αυτό έψαχνα για κάτι άλλο. Το gps tuner δε το ήξερα. θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω! ευχαριστώ πολύ πάντως και τους δύο :) edit: τώρα έβλεπα τη σελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας του gps tuner. δε βλέπω να λέει τίποτα για μέτρηση επιτάχυνσης 0-100χλμ. μήπως δε το κάνει αυτό ακριβώς αλλά εννοείς ότι με τα στοιχεία που σου δίνει το πρόγραμμα αυτό μπορείς να το υπολογίσεις μόνος σου? edit2: άκυρο το προηγούμενο!! μόλις είδα στα forum του gps tuner ότι πραγματικά μετράει 0-100 και άλλα πολλά!!! thnx Πολύ φίλε!!! :respect: :respect: Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts