Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Μπορώ να μεταφέρω όλο το περιεχόμενο της storage card σε ένα folder στο pc μου ώστε να εγκαταστήσω το PN; Θα έχω κανένα πρόβλημα είτε με το περιεχόμενο της κάρτας (να μην μπορώ δηλαδή να τα ξαναμεταφέρω στο ppc) είτε με το PN; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της Άρτεμης.θα επιστρέψω σίγουρα με απορίες. Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ Απο voda ( η συσκευασία είχε μνήμη 512,ακουστικά, φορτιστή καλώδιο usb sync και θήκη. ΤομΤομ και navimate) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 sthn today screen moy leei (weather panel:Waiting for storage card... Or invalid layout file Ti einai ayto??και μενα αυτες τις@@@@@@ μου λεει και το παρατησα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Κι εμένα τα ίδια ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Εχω το WeatherPannel 2.5 και δουλευει μια χαρα. Οποιος χρειαζεται "βοηθεια" pm. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αυτό το pm :) ... αν και το έχω ξεγράψει το προγραμματάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_g Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλησπερα, ρε παιδια εκανα hard reset, και ενω εβαλα ολα τα προγραμματα κανονικα (και το tomtom :s) δεν μου εβαλε το navimate, οπου δεν βρισκω ουτε και το αρχειο εγκαταστασης το 2577. κανενας που να του εκανε τα ιδια το δικο του, ή καμια λυση γι' αυτο? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_g Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Πρόσεχε να το γράψεις όπως ακριβώς το βλέπεις!!! Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις καλύτερα μην πειράξεις το Extended ROM to path sto total commander einai \Extended_ROM\ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της Άρτεμης.θα επιστρέψω σίγουρα με απορίες. Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ Απο voda ( η συσκευασία είχε μνήμη 512,ακουστικά, φορτιστή καλώδιο usb sync και θήκη. ΤομΤομ και navimate) ante kaloriziko kai kalotaksido vre!!!:p Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλησπέρα είμαι και εγώ νέος κάτοχος του αρτεμις και ειμαι καταενθουσιασμενος.Εχω μια απορία.Μπορώ μέσα απο wifi να βλέπω το υπόλοιπο δίκτυο του γραφείου μου και να μεταφέρω απο και προς το pda αρχεια? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.. ποια προγράμματα πρέπει να βάζουμε στην κύρια μνήμη και ποιά στην καρτα? έχει διαφορά ή μόνο και μόνο για λόγους χωρητικότητας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλησπέρα είμαι και εγώ νέος κάτοχος του αρτεμις και ειμαι καταενθουσιασμενος.Εχω μια απορία.Μπορώ μέσα απο wifi να βλέπω το υπόλοιπο δίκτυο του γραφείου μου και να μεταφέρω απο και προς το pda αρχεια? Ευχαριστώ ayto file mou einai mia pikri istoria!:( epeidi to htc den trexei netbios den mporei na kaneis tranfer ta arxeia tou diktiou apo kanena termatiko. tparxoun kapia programmata pou vlepei kai kala to network alla kai ayta den leitourgoyn! kata ta alla kaloriziko!!!! Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.. ποια προγράμματα πρέπει να βάζουμε στην κύρια μνήμη και ποιά στην καρτα? έχει διαφορά ή μόνο και μόνο για λόγους χωρητικότητας?? logo xoritikotitas kai taxytita antapokrisis tis efarmogis! synithos oti programma pianei poli xoro to vazeis stin karta mnimis gia na min sernetai to htc!:happy: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ayto file mou einai mia pikri istoria!:( epeidi to htc den trexei netbios den mporei na kaneis tranfer ta arxeia tou diktiou apo kanena termatiko. tparxoun kapia programmata pou vlepei kai kala to network alla kai ayta den leitourgoyn! kata ta alla kaloriziko!!!! Και αν θελουμε να συνδεθουμε στο internet μεσω του router με wifi? Τι ρυθμισεις κανουμε Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 και μενα αυτες τις@@@@@@ μου λεει και το παρατησα:( και σε μενα τα ιδια εκανε και το εβαλα στην main μνημη και ολα μια χαρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 2007 ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ PPC ΜΕ 1GB ΜΝΗΜΗ , ti diafora exoyn ta mp3 players ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_g Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 loipon ti ginetai ean kanei hard reset kai den sou egkatastisei to navimate xana giati polu apla den vriskei ton fakelo na trexei to .cab. Den exei kanei kaneis to htc tou hard reset??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 paidia me to sprite buckup oi epafes sononte??? an oxi ti 8a kanw?? mesw sync den synxronizei.. oute sto outlook.. help oti programs exete dekta aloysx45@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Δεν σε σώζει τίποτα φίλε μου. Το μαύρο σκοτάδι θα σε φάει, κάποια γκόμενα σε καταράστηκε... χι χι χι. Ναί, όλα σώζονται, μη μασας. Full backup, σαν image file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 entajei exw xasei episodia apo tote pou eixa pocket pc...!!! siemens sx45 350gr prama win ce 3.0 gia ayto oi erwthseis eyxaristw pantws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ρε γαμώτο το battery status το περνάει,το βλέπω σαν μπάρα,αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ρε γαμώτο το battery status το περνάει,το βλέπω σαν μπάρα,αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα ti pata sinexomena panw sto ikonidio k 8a sou vgalei ta options Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ρε γαμώτο το battery status το περνάει,το βλέπω σαν μπάρα,αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα Tap/Hold στην γωνια πανω αριστερα τις μπαρας. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 ti pata sinexomena panw sto ikonidio k 8a sou vgalei ta options μπα τιίποτα.ούτε με επαναλαμβανώμενα click ούτε με ένα συνεχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Και αν θελουμε να συνδεθουμε στο internet μεσω του router με wifi? Τι ρυθμισεις κανουμε Κανενας δεν ξερει? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μπα τιίποτα.ούτε με επαναλαμβανώμενα click ούτε με ένα συνεχόμενο egw na deis ti epa8a prin 2 lepta....... paei to 3300 eksetias toy batery omap.... den ksekinaei me tpt... kai svinei mono tou ktl... wraio progg :!: :!: :!: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts