takisot Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ευχαριστω! Παράθεση Iphone addicted!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisot Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μια τελευταια ερωτηση (sorry αν κουρασα): Το navimate μπορω να το απεγκαταστησω πληρως ετσι ωστε να μην τρωει την βασικη μνημη αλλα χωρις να το χασω (αν χρειαστει να το βαλω ξανα στο μελλον)?:rolleyes: Παράθεση Iphone addicted!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos79 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Νεος κι εγώ κάτοχος του Άρτεμης. Συγκεκριμένα του πακέτου απο το Πλαισιο με το Destinator (και μετα απο ενα ταξιδι στην Κορινθια πραγματικα εντιποσιασμένος απο τις δινατοτητες του! Δυστιχως όμως είχε και προεγκατεστημένο το Tomtom. Διαβάζοντας λοιπον το forum αποφάσισα να το απεγκαταστησω....και να πειραξω κατι extended rom με το Total Commander.....η συνέχεια ειναι γνωστη. hidden rom....100% occupancy στο pocket mexhanic. Ομως δεν βλέπω αρνητικη διαφορά στις επιδόσεις. Εαν όντως ήταν 100% δεν θα σερνόταν? Και μετα απο το μυθιστόρημα...η απορία...να ξαναπεράσω τη rom με το προγραμματακι που ανεβηκε στο forum...η να το αφησω ως έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 για βαση δες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=838640 τωρα για επιτραπεζια δεν εχω δει κατι ακομα,λογικα θα βγουν σε λιγο:) Σε ευχαριστώ, κάπου βέβαια είχε γράψει ο Μινόταυρος για κάποιες βάσεις απο το εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Χρόνια πολλά κι ευχαριστώ πολύ :) Καμιά ιδέα για το weatherpanel; Μου έχει βγάλει την ψυχή :( Pou kolas sto registration? Kleise to weatherpanel apo to today screen (na mhn sou emfanizete katholou sthn othoni Antegrapse me overwrite to w*.dll pou exei ws "farmako" stous fakelous tou weatherpanel pou einai toso sthn main memory(program files /marsware/weatherpanel) oso kai sthn storage (program files /marsware/weatherpanel) kai meta phgaine energopoihse apo to today to weatherpanel. Ekei tha sou zhthsei ton kwdiko bale enan opoiodipote kai pata ok tote tha sou bgei ena message me enan alfarhthmitiko kwdiko(o kwdikos ths syskevhs sou) antegrapseton kapou kai pata Ok . Meta bale ton kwdiko pou antegrapses sto registration kai eisai OK.. :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Σε ευχαριστώ, κάπου βέβαια είχε γράψει ο Μινόταυρος για κάποιες βάσεις απο το εξωτερικό αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Nomizw sthn 62 selida thn eixa anevasei thn bash ths brondit .. Vasika na upologizeis 60 euro me ta metaforika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 paidia gia xania to weather panel pws to rythmizw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 paidia gia xania to weather panel pws to rythmizw??? Phgaine sto search kai dwse Khania/Souda :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Nomizw sthn 62 selida thn eixa anevasei thn bash ths brondit .. Vasika na upologizeis 60 euro me ta metaforika Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και την beConnect που πήρα εγώ από τη Microland στο Mall 16,60. Υπάρχει και στο Fnac με 25,90!!! Έχει και βεντούζα για το τζάμι και βάσεις για αεραγωγό. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτή και ταιριάζει μια χαρά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Phgaine sto search kai dwse Khania/Souda :cool: sthn today screen moy leei (weather panel:Waiting for storage card... Or invalid layout file Ti einai ayto?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση με το D6 ? Υπάρχει κάποια διαδικασία αντικατάστασης του gps.dill ? Δηλαδή σε όλα τα άλλα smart phone το dest6 παίζει σωστά πλην του δικού μας ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει βρει κάποια λύση με το D6 ? Υπάρχει κάποια διαδικασία αντικατάστασης του gps.dill ? Δηλαδή σε όλα τα άλλα smart phone το dest6 παίζει σωστά πλην του δικού μας ? δες λιγο πιο πισω υπαρχουν αρκετα ποστ για το gps.dll δεν ειναι μονο το δικο μας που δεν παιζει αλλα σχεδον το 70% των ppc λογικα ειναι προβλημα της ελληνικης εκδοσης γιατι με "αλλες" εκδοσης destinator 6 παιζει μια χαρα... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisot Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Μια τελευταια ερωτηση (sorry αν κουρασα): Το navimate μπορω να το απεγκαταστησω πληρως ετσι ωστε να μην τρωει την βασικη μνημη αλλα χωρις να το χασω (αν χρειαστει να το βαλω ξανα στο μελλον)?:rolleyes: anyone?:ninja: Παράθεση Iphone addicted!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 anyone?:ninja: to navimate ειναι στην καρτα δεν ειναι στην μνημη του ppc Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisot Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 to navimate ειναι στην καρτα δεν ειναι στην μνημη του ppc Τοτε γιατι οταν κανω ανευρεση προγραμματων που χρησιμοποιουν πολυ ενεργη μνημη, μου αναφερει Nanigator 1,1 mb?:rolleyes: Παράθεση Iphone addicted!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Παιδια θα ανεβασει κανεισ λιστα με προγραματα πο δουλευουν στο αστερι μας?????????η λινκ η οτιδηπωτε να ξεστραβωθουμε κ εμεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Μπορώ να μεταφέρω όλο το περιεχόμενο της storage card σε ένα folder στο pc μου ώστε να εγκαταστήσω το PN; Θα έχω κανένα πρόβλημα είτε με το περιεχόμενο της κάρτας (να μην μπορώ δηλαδή να τα ξαναμεταφέρω στο ppc) είτε με το PN; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της Άρτεμης.θα επιστρέψω σίγουρα με απορίες. Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ Απο voda ( η συσκευασία είχε μνήμη 512,ακουστικά, φορτιστή καλώδιο usb sync και θήκη. ΤομΤομ και navimate) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 sthn today screen moy leei (weather panel:Waiting for storage card... Or invalid layout file Ti einai ayto??και μενα αυτες τις@@@@@@ μου λεει και το παρατησα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Κι εμένα τα ίδια ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Εχω το WeatherPannel 2.5 και δουλευει μια χαρα. Οποιος χρειαζεται "βοηθεια" pm. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αυτό το pm :) ... αν και το έχω ξεγράψει το προγραμματάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_g Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλησπερα, ρε παιδια εκανα hard reset, και ενω εβαλα ολα τα προγραμματα κανονικα (και το tomtom :s) δεν μου εβαλε το navimate, οπου δεν βρισκω ουτε και το αρχειο εγκαταστασης το 2577. κανενας που να του εκανε τα ιδια το δικο του, ή καμια λυση γι' αυτο? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_g Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Πρόσεχε να το γράψεις όπως ακριβώς το βλέπεις!!! Αν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις καλύτερα μην πειράξεις το Extended ROM to path sto total commander einai \Extended_ROM\ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της Άρτεμης.θα επιστρέψω σίγουρα με απορίες. Το μόνο που έχω να πώ είναι οτι είναι ΥΠΕΡΟΧΟ Απο voda ( η συσκευασία είχε μνήμη 512,ακουστικά, φορτιστή καλώδιο usb sync και θήκη. ΤομΤομ και navimate) ante kaloriziko kai kalotaksido vre!!!:p Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts