SalonikateD Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μερικές φορές δεν δουλευει σωστά η κάρτα μνήμης (corrupted) ...Αυτό το διορθώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Αν πας σε καποιο mediamarkt εχει κατι βασεις της Hama που εχουν τρεις τροπους στηριγματος μεσα στην συσκευασια (με βεντουζα στις γριλιες του αερα και μια με ενα αυτοκολητο )εχει 14,99 και ειναι καταπληκτικη και οικονομικη Την χρησιμοποιω 2 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω :) Καμιά άλλη πρόταση πριν πάω για Media Markt; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Tipota den ginete :( den to vlepi.... Ti ennois omos me to zonealarm? Sta settings/clock&Alarms ola ine ksetsekarismena....ehi pou thena allou alarms? Opos ipa ehi tis ergostasiakes rithmisis...σορρυ δεν το ειπα καλα σχετικα με το zonealarm,κανε αυτο που λεει ο φιλος παρακατω,δεν παει αλλου το μυαλο μου,εχεις δοκιμασει και σε αλλο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα και θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία και ευτυχία. Παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα τις διάφορες συζητήσεις σας και οφείλω να ομολογήσω ότι με έχουν βοηθήσει σημαντικά στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων σε ότι αφορά στη χρήση του HTC 3300 που διαθέτω. Αφού λοιπόν σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια την οποία έστω και εν αγνοία σας μου έχετε προσφέρει, θα ήθελα από πλευράς μου να βοηθήσω το φίλο Cristara να συγχρονήσει το PDA του. Αγαπητέ Cristara ο φίλος που αναφέρει τα "zonealarm" δεν εννοεί τα ξυπνητήρια (clocks-alarms) αλλά τα antivirous που έχεις εγκαταστήσει στο pc σου και τα οποία βλέπουν το κινητό σαν ιό που προσπαθεί να μπει στο pc. Ακόμα όμως και να κλείσεις τα antivirous δεν θα μπορέσεις να συγχρονίσεις εάν δεν κλείσεις και το FIREWALL των Windows του PC σου!!! Για να το κλείσεις πας:Start/Control Panel/Windows Firewall/Off. Μετά συνδέεις τις συσκευές. Όση ώρα έχεις συνδέσει το κινητό σου/PDA στο PC το Firewall πρέπει να είναι κλειστό. Προσπάθησε να μην είσαι ταυτόχρονα στο Internet γιατί θα "τσιμπήσεις" κανένα ιό. Μην ξεχάσεις να ξανανοίξεις το Firewall όταν αποσυνδέσεις το κινητό/PDA. Κάθε φορά που θα συνδέεσαι/αποσυνδέεσαι πρέπει να κάνεις το ίδιο. Ελπίζω να βοήθησα πραγματικά,με φιλικούς χαιρετισμούς, Γιάννης Κάππος File Gianni se efharisto gia tin apantisi. Tha to dokimaso kai tha sas po. Omos ine paraxeno pos tosous mines den iha provlimata me to antivirus tou pc mou kai mou fenete anexigito na eho tora. Ase pou tora pou to skeftome, ekana egkatastasi tou activesync se allo ipologisti gia na to prospathiso ki eki alla den ginotan....opote mallon de tha ine afto :worry: :( Na pari!!!! Ime stin alli akri tou kosmou kai den eho dinatotita na to pao stin ACE :blink: FTOU!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 mia erotisi re paidia.eksafanistike i rpilogi rythmisis apo to menou enarksi.pos epanerxete????thankss. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 File Gianni se efharisto gia tin apantisi. Tha to dokimaso kai tha sas po. Omos ine paraxeno pos tosous mines den iha provlimata me to antivirus tou pc mou kai mou fenete anexigito na eho tora. Ase pou tora pou to skeftome, ekana egkatastasi tou activesync se allo ipologisti gia na to prospathiso ki eki alla den ginotan....opote mallon de tha ine afto :worry: :( Na pari!!!! Ime stin alli akri tou kosmou kai den eho dinatotita na to pao stin ACE :blink: FTOU!!!!:cry: Φίλε Cristara καλημέρα από μαμά πατρίδα, Μην απελπίζεσαι από το γεγονός ότι δε δούλεψε και σε άλλο PC to activesync γιατί το Firewall των Windows είναι πάντα ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Εγώ πιστεύω ότι μόλις το κλείσεις θα δουλέψει. Όσο για το ότι δεν έχετε ACE στο "Land Down Under" μη στεναχωριέσαι, υπάρχει το myphone, η καλύτερη "αντιπροσωπεία" παγκοσμίως:cool:. Λύνει κάθε πρόβλημα! Μαζί με την καλημέρα μου σε όλους θα ήθελα να πληροφορήσω,στην απίθανη περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, ότι η ACE θα διαθέσει μέσω του site της σε όλους τους κατόχους HTC(πλην 3600) ΔΩΡΕΑΝ WM6 μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μίλησα μαζί τους στις 09:40 σήμερα και με ενημέρωσαν σχετικά. Οπότε φίλοι κάντε λίγο υπομονή και μην πειραματίζεστε με αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις. Βέβαια σαν παιδιά που είμαστε όλοι θέλουμε να πειραματιζόμαστε αλλά που θα πάει θα μεγαλώσουμε...:lol: Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης Κάππος Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Φίλε Cristara καλημέρα από μαμά πατρίδα, Μην απελπίζεσαι από το γεγονός ότι δε δούλεψε και σε άλλο PC to activesync γιατί το Firewall των Windows είναι πάντα ενεργοποιημένο από προεπιλογή. Εγώ πιστεύω ότι μόλις το κλείσεις θα δουλέψει. Όσο για το ότι δεν έχετε ACE στο "Land Down Under" μη στεναχωριέσαι, υπάρχει το myphone, η καλύτερη "αντιπροσωπεία" παγκοσμίως:cool:. Λύνει κάθε πρόβλημα! Μαζί με την καλημέρα μου σε όλους θα ήθελα να πληροφορήσω,στην απίθανη περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη, ότι η ACE θα διαθέσει μέσω του site της σε όλους τους κατόχους HTC(πλην 3600) ΔΩΡΕΑΝ WM6 μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Μίλησα μαζί τους στις 09:40 σήμερα και με ενημέρωσαν σχετικά. Οπότε φίλοι κάντε λίγο υπομονή και μην πειραματίζεστε με αμφιβόλου αποτελέσματος λύσεις. Βέβαια σαν παιδιά που είμαστε όλοι θέλουμε να πειραματιζόμαστε αλλά που θα πάει θα μεγαλώσουμε...:lol: Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης Κάππος File Gianni, Den doulevi :( :( To ekana, alla tzifos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 File Gianni, Den doulevi :( :( To ekana, alla tzifos. Καλησπέρα φίλε Cristara, Κάνε μια τελευταία δοκιμή και βάλε activesync 4.5. Ένα "παλαβό" που αντιμετώπισα εγώ με τη συσκευή μου, ήταν ότι μόλις άλλαξα micro SD βάζοντας 1GB και εγκαθιστώντας Destinator 6.1(αφού πέταξα Navigator και Tom Tom), δε συγχρόνιζε η συσκευή!!! Το πρόβλημα λύθηκε πετώντας το τελευταίο αρχείο .dll του Navigator που είχε μείνει στη μνήμη της συσκευής και έλεγχε την προηγούμενη κάρτα η οποία είχε προεγκατεστημένο το Navigator και εγκατέστησα ξανά το activesync! Μήπως άλλαξες κι εσύ καμμία κάρτα με προγράμματα που ελέγχονται από τη συσκευή; Για δοκίμασε και βλέπουμε. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γιάννης Κάππος Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 File Gianni, To activesync to eho kani unistall kai install polles fores stin prospathia na to ftiaxo. Esvisa oti vrika sto Navigator folder tis siskevis kai oti mou fanike ipopto stin karta kai tha prospathiso na to sindeso otan pao spiti kai tha sou po. To diko sou otan to sindees sto pc fortize kai apla sou elege pos den ginete na sinhronisti, i' den evlepe katholou tin siskevi? Emena to fortizi, alla den vlepi pos iparhi tipota.:worry: Ipa mipos ine to kalodio, alla to idio kani kai me ta 2 kalodia pou eho.:( Tha to dokimaso kai horis katholou karta gia na doume ti tha gini.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 τι να πω ρε φιλε;εχεις κανει φορματ στην συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 5 fores!!!!!!:blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Tipota....evgala tin karta, esvisa ola ta "ipopta" arhia alla ta idia.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Les an to petaxo apo to mpalkoni na ftiaxi?:p :lol: Etimos ime :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι το καλώδιο? Στο δικό μου PC το Άρτεμις φορτίζει με όλα τα καλώδια από οποιαδήποτε θύρα USB, ακόμα και από ένα HUB που έχω. Σύνδεση με το Active Sync κάνει μόνο με ένα καλώδιο από μια συγκεκριμένη θύρα USB του PC, όχι από άλλες, ούτε από το SUB HUB που έχω. Προσπάθησε να το δοκιμάσεις και σε άλλα PC. Ίσως να θέλει format το PC και όχι το PPC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Laptop eho kai mehri prin kamia vdomada pou to sighronisa den iha provlima se opio usb port ki an to evaza. Tora molis to dokimasa na to sighroniso me to laptop tou adelfou mou alla kani ta idia. Kalodio hrisimopio to gnisio tis HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Φίλοι καλησπέρα, Τελικά έχω την εντύπωση ότι μόνο το καλώδιο δεν έχουμε διερευνήσει. Και το δικό μου φόρτιζε αλλά δε συγχρόνιζε όταν είχε το πρόβλημα με τα .dll . Πάντως νομίζω ότι ο φίλος που μίλησε για format του PC έχει ως ένα σημείο δίκιο. Απλά μην κάνεις format όλο το PC, απλώς προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις θύρες. Επειδή και εγώ συνδέω ένα σωρό συσκευές στις USB τυχαίνει κάποιες φορές το PC να "μπερδεύει" οπότε χρειάζεται redirection στις θύρες. Τη λύση του μπαλκονιού ξέχασέ τη γιατί με τη γκαντεμιά που σε διακρίνει εκτός του ότι θα μείνεις χωρίς PDA, βλέπω να σπας και κανενός το κεφάλι και μετά τρέχα γύρευε...:lol: Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης Κάππος Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Kala ta les file Gianni.....kai mias kai ise online, pos to kano afto me tis thires? Start/MyComputer/Manage/ComputerManagement/SystemTools/DeviceManager? Sosta ine afta? Kai meta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlon Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Γεια σας παιδια!!!! Συγνωμη που ρωταω αλλα διαβασα *σχεδον* ολες τις σελιδες και δεν ειδα κατι παρομοιο με αυτο που επαθα!!! Σας παρακαλω τα φωτα σας... Εχω ενα P3300 και εκανα εγκατασταση το pocket mechanic, του ειπα να μπει σε safe mode και απο τοτε δεν ξαναξυπνησε!!!!!!Ουτε με soft reset ουτε οταν εβγαλα την μπαταρια!!!!!Μηπως, λεω μηπως ξερει κανενας να μου πει πως θα το κανω να κανει boot κανονικα γιατι κολαει στην οθωνη που λεει "windows mobile"!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Kala ta les file Gianni.....kai mias kai ise online, pos to kano afto me tis thires? Start/MyComputer/Manage/ComputerManagement/SystemTools/DeviceManager? Sosta ine afta? Kai meta? Χίλια συγγνώμη φίλε Cristara αλλά περίπου 10 λεπτά αφότου σου έστειλα το μήνυμα βγήκα από το φόρουμ και ξαναμπήκα μόλις τώρα. Το root που περιέγραψες είναι σωστό. Μόλις φτάσεις στο Device Manager , μπες στο τελευταίο submenu που λογικά είναι το Universal Serial Bus Controllers και ελέγχει τις θύρες USB. Σύνδεσε τη συσκευή στο PC και άρχισε να τσεκάρεις τι βλέπει και τι δε βλέπει. Για κάθε νέα συσκευή που δε βλέπει θα σου βγάζει μέσα στο υπομενού που σου ανέφερα νωρίτερα ένα θαυμαστικό(alert) το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει drivers γι αυτή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ρόλο driver παίζει το activesync αλλά εάν δε βλέπει τη συσκευή παρά την ύπαρξη του activesync πάλι θα σου βγάζει θαυμαστικό. Κάνε αυτά που σου είπα και εδώ είμαστε πάλι. PS: Σας ζηλεύω εκεί κάτω που έχετε χειμώνα γιατί εδώ βάρεσε 40 Κελσίου!!! Με Φιλικούς Χαιρετισμούς Γιάννης Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Γεια σας παιδια!!!! Συγνωμη που ρωταω αλλα διαβασα *σχεδον* ολες τις σελιδες και δεν ειδα κατι παρομοιο με αυτο που επαθα!!! Σας παρακαλω τα φωτα σας... Εχω ενα P3300 και εκανα εγκατασταση το pocket mechanic, του ειπα να μπει σε safe mode και απο τοτε δεν ξαναξυπνησε!!!!!!Ουτε με soft reset ουτε οταν εβγαλα την μπαταρια!!!!!Μηπως, λεω μηπως ξερει κανενας να μου πει πως θα το κανω να κανει boot κανονικα γιατι κολαει στην οθωνη που λεει "windows mobile"!!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Φίλε Athlon καλημέρα, Για αρχή βγάλε τη μπαταρία και άσε κλειστή τη συσκευή για κανένα πεντάωρο. Αυτό κάντο δύο τρεις φορές εάν δε δουλέψει με την πρώτη. Εάν αυτό δεν πιάσει έχεις σίγουρα "χάσει" το dll αρχειάκι που χρειάζονται τα windows για να κάνουν κανονικό startup οπότε ξηλώνεις τα windows και τα ξαναφορτώνεις. Και μια φιλική συμβουλή προς όλους μας συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου:Μας πιάνει όλους η "ψώρα" να φορτώσουμε τη συσκευούλα μας με ένα σωρό άχρηστα προγράμματα μόνο και μόνο επειδή είμαστε πολύ "μάγκες" και τα βρίσκουμε τζάμπα με διάφορα κόλπα στο internet. Θα μας φάει η πλεονεξία. Είναι σα να χρειάζεται κανείς μια χωριάτικη για να χορτάσει αλλά πάει στο κινέζικο και παραγγέλνει διάφορα ακαταλαβίστικα τα οποία τελικά όταν του τα φέρουν προκύπτουν άλλα γι άλλα της Παρασκευής το γάλα και στο τέλος μένει και νηστικός και τραλαλάκας...:) :) :) Με φιλικούς χαιρετισμούς Γιάννης Κάππος Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Paidia sos!!! Sta kala kathoumena mou emfanizei sta programata osa eixa valei kena kai den anoigoun! Ekana apo to kinhto diagrafh mnhmhs kai meta epanafora me to spb back up alla ta idia!!! Ti ftaiei,ti na kanw? Euxaristw :( :( Epishs pws kana format sthn karta mnhmhs?? Hard format. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 kai mena mou to xe kanei auto... Vgale kai xanavale kartes ktl...katharise to! Xronia polla! Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 kai mena mou to xe kanei auto... Vgale kai xanavale kartes ktl...katharise to! Xronia polla! Ti enoeis bgale kartes ksanavale? Apo thn thesi ths? Thn evgala kai? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 emena eixe faei kollima kai den anoige kanena programma! Ta evgala ola,evgala kai tin karta mnimis....fou fou kai meta doulepse mia xara... Den xero an ftiaxei, alla se mena eftiaxe meta! Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Tha dokimasw na thn fyshksw. Mou aresei pou eixa valei kai to patch ths kartas :wacko: Se euxaristw Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts