MIB Δημοσιεύτηκε July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2006 φαντάζομαι καταλάβατε τι ενοώ... το mega channel o ant1 o alpha η tellas και πολλα αλλα κανάλια και ετερίες internet δινουν <<δωρεάν>> user name kai password για μπαινεις ιντερνετ χωρις να τρεχεις στα περιπτερα. εγω εδω θελω το ιντερνετ για μιση ωρίτσα καθε μερα το πολυ , και ουτε κατεβάζω , οπώτε με βολεύει έχει δοκιμασει κανεις μερικες απο αυτες να μου πει καμεια γνώμη;;;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Δεν εχουν καποια διαφορα. Ολες εχουν αστικη χρεωση ΟΤΕ. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Δεν μιλάμε απο άποψη χρέωσης αλλά από άποψη ποιότητας υπηρεσιών. Εγώ έχω δοκιμάσει HOL, Tellas και ALTECnet. Νομίζω καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο σταθερή είναι η Tellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Εμενα παλι ολες ιδιες μου φαινονται. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 φαντάζομαι καταλάβατε τι ενοώ... το mega channel o ant1 o alpha η tellas και πολλα αλλα κανάλια και ετερίες internet δινουν <<δωρεάν>> user name kai password για μπαινεις ιντερνετ χωρις να τρεχεις στα περιπτερα. εγω εδω θελω το ιντερνετ για μιση ωρίτσα καθε μερα το πολυ , και ουτε κατεβάζω , οπώτε με βολεύει έχει δοκιμασει κανεις μερικες απο αυτες να μου πει καμεια γνώμη;;;;;;Με μισή ώρα την ημέρα σου βγαίνει ακριβότερο απο adsl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 αυτές οι συνδέσεις είναι πολύ ακριβές! γιατί δεν παίρνεις μια καρτούλα που θα σου κοστίσει λιγότερο και να κάνεις τη δουλεία σου? θα σου κρατήσει και ένα μήνα τουλάχιστον! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Αυτες που αξιζει να χρησιμοποιεις ειναι η της hol και της tellas! ολες οι αλλες δεν αξιζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 ρε παιδια ερχομαι ελλαδα για διακοπες μονο , σπουδάζω εξωτερικο, οποτε δεν θελω καθε φορα που θα ερχωμαι να ψαχνω για καρτες , ή για συνδεσεις. εβαλα τωρα δοκιμαστικα απο το βήματην εφημερίδα μια δωρεάν που εχει, μια χαρα μεχρι τωρα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Αυτες οι "δωρεαν" συνδρομες στο ιντερνετ απο τις εφημεριδες, αμα κοιταξεις κατω κατω με ψιλα γραμματα που δειχνει τις χρεωσεις, αν τις αναγαγεις αυτες τις χρεωσεις ανα ωρα, βγαινει καπου στα 2 ευρω η ωρα αν θυμαμαι καλα. Οποτε για μιση ωρα που καθεσαι εσυ στο ιντερνετ, θες 30 ευρω το μηνα. Αλλα καθεται κανεις μιση ωρα; Εδω μονο τα εμαιλ να κοιταξεις, μεχρι να τα διαβασεις και να στειλεις και εσυ θες καμια ωρα στο νερο!! :wacko: Οποτε η ταριφα παει πολυ παραπανω. Βεβαια το καλο με αυτες τις "συνδρομες" ειναι οτι δεν εχουν συμβολαιο.... Γιατι οπως σου ειπε ενας πιο πανω adsl σε συμφερει πιο πολυ. Adsl ομως θελει τουλαχιστον κανα χρονο συμβολαιο, που εσενα δε σε βολευει. Αρα θες κατι σε πιο αρπα-κολλα. Οι καρτες δεν ξερω πως λειτουργουν για αυτο δεν μπορω να σου πω ακριβως και αν συμφερουν πιο πολυ. :( Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Adsl ομως θελει τουλαχιστον κανα χρονο συμβολαιο, που εσενα δε σε βολευει. Αρα θες κατι σε πιο αρπα-κολλα.( Κάνεις λάθος. Υπάρχουν αορίστου χρόνου adsl 384 με 18€ (βλέπε tellas);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Ότι αφορά το ADSL, το συζητάμε στα Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κάνεις λάθος. Υπάρχουν αορίστου χρόνου adsl 384 με 18€ (βλέπε tellas);) δεν το ξερα αυτο! καλο, αμα γινεται! :cool: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
findex Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 πάντως και από την δική μου εμπειρία καλύτερη απο ολες η tellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Μια και μιλάτε για δωρεαν dial up, την panafonet την ξερετε? Ενταξει, αυτη είναι εντελως δωρεαν αλλα κολλάει με το θέμα :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
findex Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 πριν το dsl η panafonet με συντρόφευε τις κρύες νύχτες του χειμώνα (και μου γλίτωσε ένα σεβαστό ποσό για 3-4 χρόνια):) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts