Jump to content

ποιά είναι η καλύτερη <<δωρεάν>> dial up ??

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φαντάζομαι καταλάβατε τι ενοώ...

το mega channel o ant1 o alpha η tellas και πολλα αλλα κανάλια και ετερίες internet δινουν <<δωρεάν>> user name kai password για μπαινεις ιντερνετ χωρις να τρεχεις στα περιπτερα. εγω εδω θελω το ιντερνετ για μιση ωρίτσα καθε μερα το πολυ , και ουτε κατεβάζω , οπώτε με βολεύει

έχει δοκιμασει κανεις μερικες απο αυτες να μου πει καμεια γνώμη;;;;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Δεν εχουν καποια διαφορα. Ολες εχουν αστικη χρεωση ΟΤΕ.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Δεν μιλάμε απο άποψη χρέωσης αλλά από άποψη ποιότητας υπηρεσιών.

Εγώ έχω δοκιμάσει HOL, Tellas και ALTECnet. Νομίζω καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο σταθερή είναι η Tellas.

Εμενα παλι ολες ιδιες μου φαινονται.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

φαντάζομαι καταλάβατε τι ενοώ...

το mega channel o ant1 o alpha η tellas και πολλα αλλα κανάλια και ετερίες internet δινουν <<δωρεάν>> user name kai password για μπαινεις ιντερνετ χωρις να τρεχεις στα περιπτερα. εγω εδω θελω το ιντερνετ για μιση ωρίτσα καθε μερα το πολυ , και ουτε κατεβάζω , οπώτε με βολεύει

έχει δοκιμασει κανεις μερικες απο αυτες να μου πει καμεια γνώμη;;;;;;

Με μισή ώρα την ημέρα σου βγαίνει ακριβότερο απο adsl!

αυτές οι συνδέσεις είναι πολύ ακριβές! γιατί δεν παίρνεις μια καρτούλα που θα σου κοστίσει λιγότερο και να κάνεις τη δουλεία σου? θα σου κρατήσει και ένα μήνα τουλάχιστον!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

ρε παιδια ερχομαι ελλαδα για διακοπες μονο , σπουδάζω εξωτερικο, οποτε δεν θελω καθε φορα που θα ερχωμαι να ψαχνω για καρτες , ή για συνδεσεις.

εβαλα τωρα δοκιμαστικα απο το βήματην εφημερίδα μια δωρεάν που εχει, μια χαρα μεχρι τωρα

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Αυτες οι "δωρεαν" συνδρομες στο ιντερνετ απο τις εφημεριδες, αμα κοιταξεις κατω κατω με ψιλα γραμματα που δειχνει τις χρεωσεις, αν τις αναγαγεις αυτες τις χρεωσεις ανα ωρα, βγαινει καπου στα 2 ευρω η ωρα αν θυμαμαι καλα. Οποτε για μιση ωρα που καθεσαι εσυ στο ιντερνετ, θες 30 ευρω το μηνα. Αλλα καθεται κανεις μιση ωρα; Εδω μονο τα εμαιλ να κοιταξεις, μεχρι να τα διαβασεις και να στειλεις και εσυ θες καμια ωρα στο νερο!! :wacko:

Οποτε η ταριφα παει πολυ παραπανω. Βεβαια το καλο με αυτες τις "συνδρομες" ειναι οτι δεν εχουν συμβολαιο.... Γιατι οπως σου ειπε ενας πιο πανω adsl σε συμφερει πιο πολυ. Adsl ομως θελει τουλαχιστον κανα χρονο συμβολαιο, που εσενα δε σε βολευει. Αρα θες κατι σε πιο αρπα-κολλα. Οι καρτες δεν ξερω πως λειτουργουν για αυτο δεν μπορω να σου πω ακριβως και αν συμφερουν πιο πολυ. :(

No Rest for the Wicked

Adsl ομως θελει τουλαχιστον κανα χρονο συμβολαιο, που εσενα δε σε βολευει. Αρα θες κατι σε πιο αρπα-κολλα.(

Κάνεις λάθος. Υπάρχουν αορίστου χρόνου adsl 384 με 18€ (βλέπε tellas);)

Μια και μιλάτε για δωρεαν dial up, την panafonet την ξερετε?

Ενταξει, αυτη είναι εντελως δωρεαν αλλα κολλάει με το θέμα :)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!