OPEL_ASTRAkias Δημοσιεύτηκε July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2006 Ξερει κανεις τι ειναι τα αρχεια raw?Στο dvd που εχω παω να δω χωριτηκοτητα και μου βγαζει 0 bytes used 0 bytes free?Tυπος αρχειων RAW?Και στο dvd δεν φαινεται να χει τιποτα μεσα?Κανενα αρχειο!!Καμια ιδεα?Τι παιζει αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Τα Raw απ'οσο ξερω απο εναν φιλο που εχει μια Canon DSLR ψηφιακη,ειναι αρχεια εικονας.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ξερει κανεις τι ειναι τα αρχεια raw?Στο dvd που εχω παω να δω χωριτηκοτητα και μου βγαζει 0 bytes used 0 bytes free?Tυπος αρχειων RAW?Και στο dvd δεν φαινεται να χει τιποτα μεσα?Κανενα αρχειο!!Καμια ιδεα?Τι παιζει αραγε? Γειά χαρά... Δες στο FAQ αν θες Άγνωστο είδος αρχείου Καθώς επίσης και εδώ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts