Jump to content

Υπάρχει άξιος αντικαταστάτης για το Κ750i;

griniaris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε μια άλλη μέχρι να έρθει η δική σου ... και άστον να περιμένει μετά... :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως και μόνο η ύπαρξη το παρόντος θέματος αποδεικνύει ότι τελικά δεν υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του Κ750. 6 σελίδες συζητάμε γι' αυτό.

Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ούτε μετά το άλμα από το Τ610 στο Κ700 ούτε μετά από το ανάλογο, από το Κ700 στο Κ750. Αυτό λέει αρκετά νομίζω.

PWpw re paidia den antexw allo..Apo 29 Iouliou mou leei oti perimenei kinita alla eexei eleipsi kai den tou stelnoun.. 20 Aygoustou feygw kai den 8a to exw parei akoma mou fainetai.. Ti sto kalo pia?Den exoun kinita na steiloun??? Eleos re gmto toso kairoooo..

Ένα κατάστημα υπάρχει μόνο σε ολόκληρη την Νάξο;

Dystyxws ena VODAFONE se olokliri ti Naxo:(

Twra pia o kairos perase opote de me peirazei na to parw apo A8ina tin alli vdomada pou anevainw.To provlima einai oti einai sto onoma tou patera mou i syndesi kai prepei na trexw na ftia3w e3ousiodwtisi kai mlkies...:worry:

• 2 weeks later...

Πωπω τραγικη κατασταση λεμε..Εχω ρωτησει σε 3 καταστηματα βονταφον και σε κανενα δεν υπαρχει ενα k750 να παρω!!!

Τα καταστηματα ειναι Ναξου,Γαλατσιου & Λαμπρινης..

Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω κανενα να μου πει πλιζζζζζζζζζ...

Πωπω τραγικη κατασταση λεμε..Εχω ρωτησει σε 3 καταστηματα βονταφον και σε κανενα δεν υπαρχει ενα k750 να παρω!!!

επιτηδες δεν παιζει να το βρεις γιατι εχουν προτεραιοτητα να δωσουν τα καινουργια τηλεφωνα που εχουν βγει,θελει πολυ ψαξιμο..και μονο σε κανενα ψυχαγωγικο παρκο που γινεται πανικος παιζει να βρεις κανενα ξεχασμενο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

re file pare kanena kalometaxeirismeno k tha sto steiloun nakso.. ti kahtse k mplekese :P h pare apo kanena eshop ellhniko pou exoun.....

re file pare kanena kalometaxeirismeno k tha sto steiloun nakso.. ti kahtse k mplekese :P h pare apo kanena eshop ellhniko pou exoun.....

Exw epidotisi apo vodafone 180Euro.. Alliws 8a epairna..

Vrika ena w800 sti vodafone sti labrini alla den m aresei emfanisiaka.

To kalo einai oti eixa vrei to pasxa sti naxo ena w800,alla otan to epsaxna mesa eida se fwto ayton pou to eixe kai ton i3era fatsika kai piga kai tou to edwsa...xaxaxa!

To kalo einai oti eixa vrei to pasxa sti naxo ena w800,alla otan to epsaxna mesa eida se fwto ayton pou to eixe kai ton i3era fatsika kai piga kai tou to edwsa...xaxaxa!

Η καλή πράξη της χρονιάς.:)

Exoume kai leme.

Den yparxei dia8esimo k750i sta katastimata Vodafone:

Naxou

Galatsiou

Lambrinis

Anw Patisiwn

N.Iwnias

Nikaias

Kai erwtw:POU YPARXEI NA PAW NA PARW ENA ME TIN EPIDWTISI POU EXW??

Ξερει κανεις καταστημα βονταφον με κ750 διαθεσιμο;Στην Αθηνα απο κεντρο και πανω..

Κατ' εμέ ο πρώτος αντικαταστάτης του Κ750 βγήκε λίγες μέρες μετά και εννοώ φυσικά το W800. Για αυτή την εποχή δεν θα πρότεινα τίποτα άλλο εκτός απ'το Κ800.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Πραγματικά υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του Κ750i? Εγώ το έχω 14 μήνες, έχω επιδότηση από vodafone, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και δεν ξέρω τί να πάρω :wacko: . Μάλλον θα μείνω με το Κ750 και θα είμαι και κομπλέ :cool: :cool: .

Πραγματικά υπάρχει άξιος αντικαταστάτης του Κ750i? Εγώ το έχω 14 μήνες, έχω επιδότηση από vodafone, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση και δεν ξέρω τί να πάρω :wacko: . Μάλλον θα μείνω με το Κ750 και θα είμαι και κομπλέ :cool: :cool: .

Αν θες κατι διαφορετικό 6233. Απο sony w900i.

για δες και το W700 μηπως σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα απο το W800 και εχουν μικρες διαφορες

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

για δες και το W700 μηπως σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα απο το W800 και εχουν μικρες διαφορες

Το w700 είναι σίγουρα πιο εμφανίσιμο αλλά δε διαθέτει αυτοματη εστίαση.

Για W710 ξέρει κανένας τίποτα;;

Λοιπον παιδια εχω αρχισει σιγα σιγα να το παιρνω αποφαση πως δεν προκειται να βρω κ750.

Οι αλλες λυσεις ειναι το w700 που δεν μου αρεσει,οπως και το 6234(το 6233 μαυρο ειναι πολυ ωραιο).Οποτε εχουμε φτασει στα 300+ευρα.Εκει σκεφτομουν το 6680 αλλα μου ειπαν οτι σταματησε!(α ρε vontafone).. Μετα λοιπον παμε στο w810 γυρω στα 350 ευρα.Και λεω λοιπον.Γιατι να μην δωσω αλλα 50 να παρω το Ν70; Κοιταξτε που εφτασα!Απο τα 230κατι του Κ750 στα 390 του Ν70,επειδη ειναι σε ελλειψη εδω και 1 μηνα!

Ψαχνω μονο βονταφον διοτι εχω επιδοτηση 180Ε και μονο απο Βονταφον!

Σε ποιό πρόγραμμα είσαι και έχεις 180 ευρώ επιδότηση ??? Κάτι μου λέει ότι αν κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία σε παρεμφερές πρόγραμμα, η επιδότησή σου θα είναι μεγαλύτερη... :wink:

Ρίξτο μια ματιά αυτό, μήπως και καταλάβουν κάποια στιγμή ότι και εμείς πρέπει να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε και όχι ότι θέλουν να πασσάρουν αυτοί...

Εχω δυο νουμερα στο ιδιο ονομα(εγω και η αδερφη μου 100+80).

Πως ακριβως θα μαθω αυτο που λες;Που πρεπει να ρωτησω;Βονταφον?Γερμανο?ΤΙΜ?

Πες μου σε παρακαλω για να το ψαξω..

Σε ποιό πρόγραμμα είσαι και έχεις 180 ευρώ επιδότηση ??? Κάτι μου λέει ότι αν κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία σε παρεμφερές πρόγραμμα, η επιδότησή σου θα είναι μεγαλύτερη... :wink:

Ισχύει αυτό;:blink:

Σε όλες θα ρωτήσεις, εκτός από την εταιρία που είσαι τώρα... εκεί ξέρεις πόσο είναι.

Ισχύει μια χαρά αυτό, το έκανα εγώ πριν λίγο καιρό... :wink:

Nai einai gegonos!!MEta apo 1,5mina psa3imo enos k750i apo vodafone epitelous VRIKA!!