Jump to content

Υπάρχει άξιος αντικαταστάτης για το Κ750i;

griniaris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την επιδότηση, δες το πρώτο μήνυμα της σελίδας από τον marras. Εγώ δεν το ήξερα αυτό, αλλά αν ισχύει μάλλον πρέπει να το δεις.

• 6 months later...

Eιχα καιρο να μπω να διαβασω εδω το φορουμ της Sony Ericsson και επειδη εχασα λιγο το μπουσουλα ευτυχως,πετυχα αυτο το τοπικ που ειναι ακριβως οτι χρειαζομουν.

Το επαναφερω λοιπον για περαιτερω συζητηση.Υπαρχει αξιος αντικαστατης του K750 αυτη τη στιγμη?Προκειται να βγει καποιο καλο μοντελο απο τη Sony το καλοκαιρι που να κανει τη διαφορα σε αυτη τη κατηγορια?Απλα εχω επιδοτηση και οπως πηγα απο το T630 (το πρωτο μου Sony Ericsson κινητο) μετα απο 2 χρονια στο K750i ετσι σκεφτομαι και τωρα.

Eιχα καιρο να μπω να διαβασω εδω το φορουμ της Sony Ericsson και επειδη εχασα λιγο το μπουσουλα ευτυχως,πετυχα αυτο το τοπικ που ειναι ακριβως οτι χρειαζομουν.

Το επαναφερω λοιπον για περαιτερω συζητηση.Υπαρχει αξιος αντικαστατης του K750 αυτη τη στιγμη?Προκειται να βγει καποιο καλο μοντελο απο τη Sony το καλοκαιρι που να κανει τη διαφορα σε αυτη τη κατηγορια?Απλα εχω επιδοτηση και οπως πηγα απο το T630 (το πρωτο μου Sony Ericsson κινητο) μετα απο 2 χρονια στο K750i ετσι σκεφτομαι και τωρα.

Perimenoume to k810:)

Egw toulaxiston 8a to tsimpisw tin prwti mera:w00t:

To exw Eroteu8ei:whistle: :love:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

to k800 πιστευω δεν ειναι αξιος αντικαταστατης το 750.Οι περισσοτεροι που το πηραν δεν εμειναν ευχαριστημενοι τους εκανε νερα και ενας απο αυτους ειμαι εγω.Μου το αλλαξαν ομως με ενα 6288 που ειναι (πιστευω) κλασης ανωτερο!αυτα απο μενα!

to k800 πιστευω δεν ειναι αξιος αντικαταστατης το 750.Οι περισσοτεροι που το πηραν δεν εμειναν ευχαριστημενοι τους εκανε νερα και ενας απο αυτους ειμαι εγω.Μου το αλλαξαν ομως με ενα 6288 που ειναι (πιστευω) κλασης ανωτερο!αυτα απο μενα!

Δν μπορεις να συγκρίνεις όμως το 6288 με το κ800!!!Ειναι ανόμοια μεταξύ τους

Γιατί και απο μέγεθος έιναι μεγαλύτερο απο το κ800 και εχει 2μπ κάμερα

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Ειχαμε το T630.Αν δεν κανω λαθος το επομενο της συγκεκριμενης σειρας ηταν το K700 και μετα το K750.

Το επομενο του K750 ειναι ας πουμε το K800?Το δευτερο επομενο εχει ανακοινωθει?

Συνηθιζω να αλλαζω καθε δευτερη ας το πω "γενια" κινητο για αυτο ψαχνω κατι καινουριο οχι μονο κατι βελτιωμενο.

πιστευω το k550i μπορει να ειναι αντικαταστατης του 750. το κ800 ειναι σε αλλη κατηγορια :) :O
:)

πιστευω το k550i μπορει να ειναι αντικαταστατης του 750. το κ800 ειναι σε αλλη κατηγορια :) :O

Συμφωνώ απόλυτα!!! Πάντως, το Κ750 κυκλοφορεί ακόμη οπότε μην βιαστούμε να του κάνουμε κηδία...

Etsi einai, alla an theleis perimene mia "genia" akoma gia to K850(camera 5mp)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Morte AllaFrancia Italia Anela

Δν μπορεις να συγκρίνεις όμως το 6288 με το κ800!!!Ειναι ανόμοια μεταξύ τους

Γιατί και απο μέγεθος έιναι μεγαλύτερο απο το κ800 και εχει 2μπ κάμερα

Ξέρω,το ηλίθιο!