Jump to content

pnikola78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pnikola78

  • Ημ. Γέννησης 06/06/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pnikola78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κόιτα, από ότι μου είπαν το ακουστικό αντικαταστάθηκε. Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάνω θέμα καθώς μου το αντικατέστησαν δωρεάν παρόλο που η βλάβη δημιουργήθηκε από πτώση. Πάντως και στην αρχή (πριν την πτώση) είχα την εντύπωση ότι το ακουστικό παραήταν μπάσο...
  2. παιδιά, δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι το αγόρασα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας (Απρίλιος) αλλά μάλλον είναι μάπα το κινητό. Σας εύχομαι να μην σας πέσει ποτέ κάτω. Εμένα με το πρώτο πέσιμο χάλασε το ακουστικό... από τότε παρόλο που το έστειλα στο service και το περίμενα έναν ολόκληρο μήνα, ποτέ δεν επανήρθε στην αρχική του κατάσταση παρόλο που μου έβαλαν καινούριο. Πλέον είμαι αναγκασμένος να μιλάω με hand free. Επίσης έχω αμφιβολίες κατά πόσο η φωτογραφική μηχανή είναι σε καλή κατάσταση μετά το πέσιμο. Τα πλήκτρα πολλές φορές κολλάνε. Και εχθές εμφάνισε το πρώτο τρελλό κόλλημα. Στον τηλεφωνικό κατάλογο όταν έφτανα σε ένα συγκεκριμένο όνομα (το οποίο καλώ αρκετά συχνά) η οθόνη έσβηνε, ξαναάνοιγε μόνη της στην κατάσταση αναμονής (και όχι στον τηλεφωνικό κατάλογο), το τηλέφωνο έχανε το δίκτυο (vodafone) και το αναζητούσε. τελικά το έβρισκε και ξαναδοκίμαζα με όλους τους τρόπους να φτάσω σε αυτό το όνομα στον κατάλογο αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά πέρασα στο ευρετήριο όνομα Ω και πηγαίνωντας προς τα πίσω κατάφερα να φτάσω στο Χ που δημιουργούσε το πρόβλημα. Μέχρι να περάσω Ω και προς τα πίσω να δοκίμαζα πάλι τα ίδια μου έκανε. Μετά έσβησα το Ω και όλα πάλι δουλεύουν κανονικά. Αν όλα αυτά σας φαίνονται φυσιολογικά τότε αγοράστε το, αλλιώς πάρτε το nokia 6300.
  3. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με όλους εσάς: αφού το Κ750i είναι τόσο θεικό (κατά τη γνώμη σας) γιατί δεν το αγοράσατε και πήρατε Κ550i???? Και κάτι ακόμη, φαίνεται ότι ξεχνάτε τα άπειρα προβλήματα με το λογισμικό του K750 τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του...
  4. Συμφωνώ απόλυτα!!! Πάντως, το Κ750 κυκλοφορεί ακόμη οπότε μην βιαστούμε να του κάνουμε κηδία...
  5. Ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο ενοχλητικό είναι... Βέβαια είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν τέτοιες κακοτεχνίες σε καινούρια μοντέλα... Πόλύ φοβάμαι ότι αυτά που έχουμε στα χέρια μας είναι μοντέλα προπαραγωγής (όπως και με τα αυτοκίνητα) και ελπίζω στο μέλλον να διορθωθεί αυτό!!
  6. Μόλις πήρα το νέο Κ550i και είναι εξαιρετικό!!! Το μόνο πρόβλημα που έχει αφορά την ποιότητα κατασκευής και συγκεκριμένα το κάλυμμα της μπαταρίας το οποίο δεν εφαρμόζει πλήρως στην συσκευή με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ενοχλητικοί τριγμοί!!! Δυστυχώς δεν έχω βρει δεύτερο σε κατάστημα για να το συγκρίνω και να δω αν το δικό μου είναι ελλατωματικό ή όλα έτσι είναι. Αν κάποιος ξέρει κάτι please help!!!
  7. Μόλις πήρα το νέο Κ550i και είναι εξαιρετικό!!! Το μόνο πρόβλημα που έχει αφορά την ποιότητα κατασκευής και συγκεκριμένα το κάλυμμα της μπαταρίας το οποίο δεν εφαρμόζει πλήρως στην συσκευή με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ενοχλητικοί τριγμοί!!! Δυστυχώς δεν έχω βρει δεύτερο σε κατάστημα για να το συγκρίνω και να δω αν το δικό μου είναι ελλατωματικό ή όλα έτσι είναι. Αν κάποιος ξέρει κάτι please help!!!
×
×
  • Create New...