resurection_boy Δημοσιεύτηκε July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2006 Καταρχην να πω πως δεν ηξερα που επρεπε να το βαλω, αλλα λογο του οτι μεσω pc γινετε μαλλον η ολη φαση το εβαλα εδω Λοιπον, εχω καπια lp που τα τραγουδια τους θελω να τα εχω σε cd. Πως μπορω να το κανω αυτο; Θελω συγκεκριμενου τυπου εξοπλισμο η μου κανει ο (επαγκελματικος αλλα παλιος και απλος) εξοπλισμος που εχω (pick-up Garand, ενυσχιτης Yamaha και φυσικα το pc μου) η θα χρειαστω κατι επιπλεων; Μηπος ειναι πιο ευκολο να τα γραψω σε κασσετες και μετα να τα κανω cd; Το οτι τα βινιλια εχουν αναλογικο ηχο ενω το pc ψηφιακο μας εμποδειζει καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Θα χρειαστεις ενα καλωδιο απο το tape out του ενισχυτη σου στο in της sound card του pc σου. Και μετα ενα software για να κανει τη δουλεια. Εχει πολλα στο internet ψαξε στο google lp vinyl to cd και θα βρεις δεκαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Τοσο απλο ειναι; Και εγω σκευτομουνα οτι θα χρειαζομαι καναν ψιφιακο ενυσχιτη και ενας θεος ξερει ποσα αλλα καλουδια:p Ευχαριστω πολυ redcon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ακριβώς όπως αναφέρθηκε. Προτείνω adobe audition, πολύ εύχρηστο και με ειδική διαδικασία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου για την αφαίρεση του ενοχλητικού χαρακτηριστικού ήχου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts