Jump to content

Ηχος-Ηχεια κ ακουστικα

IRONMAIDEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω στον υπολογιστη μου συνδεμενα ηχεια κ προσφατα πηρα κ ακουστικα με μικροφωνο.

το προβλημα μου ειναι το εξης:

απο τα ηχεια ακουγοντε ολοι οι ολοι οι ηχοι κανονικα,αλλα απο τα ακουστικα δεν ακουγοντε καποιοι συγκεκριμενοι ηχοι.οπως πχ αυτοι απο το msn messenger κ απο παιχνιδια.

τι συμβαινει?

δοκιμασα να εχω συνδεμενα μονο τα ακουστικα κ τιποτα.

τα δοκιμασα ολα μαζι,τιποτα.

τα δοκιμασα σε διαφορετικες εισοδους κ παλι τιποτα.

καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι,δεν νομιζω να φταινε τα ακουστικα γιατι μολις τα πηρα.:worry:

ευχαριστω.:)

εχω στον υπολογιστη μου συνδεμενα ηχεια κ προσφατα πηρα κ ακουστικα με μικροφωνο.

το προβλημα μου ειναι το εξης:

απο τα ηχεια ακουγοντε ολοι οι ολοι οι ηχοι κανονικα,αλλα απο τα ακουστικα δεν ακουγοντε καποιοι συγκεκριμενοι ηχοι.οπως πχ αυτοι απο το msn messenger κ απο παιχνιδια.

τι συμβαινει?

δοκιμασα να εχω συνδεμενα μονο τα ακουστικα κ τιποτα.

τα δοκιμασα ολα μαζι,τιποτα.

τα δοκιμασα σε διαφορετικες εισοδους κ παλι τιποτα.

καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι,δεν νομιζω να φταινε τα ακουστικα γιατι μολις τα πηρα.:worry:

ευχαριστω.:)

Γενικά οι κάρτες ήχου έχουν μόνο μια έξοδο.Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις συνδεδεμένα ή μόνο τα ηχεία ή μόνο τα ακουστικά στην αντίστιχη έξοδο του ήχου και όχι και τα δυο μαζί για να ακούς.Τώρα αν τα ακουστικά τα έχεις κανονικά συνδεδεμένα στην έξοδο και πάλι δεν παίζουν κοίταξε μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα και για αυτό δεν παίζουν σωστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]