Jump to content

CD ΤΕΡΑΣ !!!!!!

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου το ειδα κι αυτο ....:lol:

Αντεγραφα κατι μουσικα cd (απο original δικα μου εννοειται ...) βαζω στο Plextor-ακι ενα που πηρα απο την μεση σχεδον μιας κορινας με 100 αδεια δισκακια...Ολα καλα μεχρι που μου ανοιγει το γνωστο παραθυρακι να επιλεξω προγραμμα που θα δω το δισκακι !!!! :rolleyes:

Αν ειναι δυνατον λεω !!!!!! Ανοιγω με τον explorer το δισκακι και ιδου το θαυμα !!!!!!!! Το δισκακι των 700ΜΒ ειχε ενα φακελο audio_ts και ενα video_ts !!!!!!!! :(

O φακελος με τα video ειχε δυο μερη !!!!! Αποσπασματα απο προσφατες ταινιες που παιχτηκαν στους κινηματογραφος και μια ολοκληρη ταινια !!!!!! Ολα με Ελληνικους υποτιτλους με οτι σημαινει αυτο !!!!

;)

Και το μεγεθος αυτων: 2,69GB !!!!!! :ninja:

Μεσα σε ενα cd των 700ΜΒ οπως εγραφε τουλαχιστον !!!!!! :lol: :lol:

Πηρα τηλ το καταστημα που τα ειχα παρει και φυσικα ολα τους φανηκαν ...κινεζικα και αν και δεν μου το ειπαν νομιζαν οτι μιλανε με καποιον μ@λ@κ@ !!!!

:lol:

Το cd τερας ομως το εχω εγω και οποιος θελει να το δει κερναω και καφεδακι !!!!

Επειδη δεν κρατησα την αποδειξη αγορας απο το e-shop καταστημα δεν αποκαλυπτω το ονομα του και την παρα πολυ γνωστη μαρκα cd !!!!! Εκτος και μου το επιτρεψει καποιος mod.

Αυτα !!!!!!! :cry:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Απίστευτο...

Όχι για τα εγγεγραμμένα αρχεία, το σενάριο είναι ήδη γνωστό, αλλά για το μέγεθος τους. Δοκίμασες να τα περάσεις στον σκληρό σου, μήπως και το μέγεθος που βλέπεις είναι εικονικό;

Αν θέλεις στείλε μου με pm το όνομα του e-shop, όχι τίποτα άλλο αλλα για να ξεκαθαρίζουμε σιγά σιγά κάποια πράγματα.;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

ποια ταινια ηταν;

Η τελευταια Fast and furious.:lol:

Φιλικά Γιάννης

Αφου το ειδα κι αυτο ....:lol:

Αντεγραφα κατι μουσικα cd (απο original δικα μου εννοειται ...) βαζω στο Plextor-ακι ενα που πηρα απο την μεση σχεδον μιας κορινας με 100 αδεια δισκακια...Ολα καλα μεχρι που μου ανοιγει το γνωστο παραθυρακι να επιλεξω προγραμμα που θα δω το δισκακι !!!! :rolleyes:

Αν ειναι δυνατον λεω !!!!!! Ανοιγω με τον explorer το δισκακι και ιδου το θαυμα !!!!!!!! Το δισκακι των 700ΜΒ ειχε ενα φακελο audio_ts και ενα video_ts !!!!!!!! :(

O φακελος με τα video ειχε δυο μερη !!!!! Αποσπασματα απο προσφατες ταινιες που παιχτηκαν στους κινηματογραφος και μια ολοκληρη ταινια !!!!!! Ολα με Ελληνικους υποτιτλους με οτι σημαινει αυτο !!!!

;)

Και το μεγεθος αυτων: 2,69GB !!!!!! :ninja:

Μεσα σε ενα cd των 700ΜΒ οπως εγραφε τουλαχιστον !!!!!! :lol: :lol:

Πηρα τηλ το καταστημα που τα ειχα παρει και φυσικα ολα τους φανηκαν ...κινεζικα και αν και δεν μου το ειπαν νομιζαν οτι μιλανε με καποιον μ@λ@κ@ !!!!

:lol:

Το cd τερας ομως το εχω εγω και οποιος θελει να το δει κερναω και καφεδακι !!!!

Επειδη δεν κρατησα την αποδειξη αγορας απο το e-shop καταστημα δεν αποκαλυπτω το ονομα του και την παρα πολυ γνωστη μαρκα cd !!!!! Εκτος και μου το επιτρεψει καποιος mod.

Αυτα !!!!!!! :cry:

Καλησπέρα...

Φαίνεται όντως πολύ περίεργο...

Αν τα πάρουμε απο την αρχή τα πράγματα θα κάνω μια υπόθεση πως μήπως επρόκειται για κάποιο vcd ανάμεσα στα άλλα....και όχι για cd τέρας όπως προαναφέρεται?

Υπάρχουν νομίζω προγράμματα όπως π.χ. και για κινητά που μπορούν να συμπιέσουν μια ταινία 4gb++ σε πολύ μικρότερο μέγεθος (Χ) mb :shifty:

Και συνεχίζω λέγοντας πως δεν ευθύνεται το κατάστημα απ όπου έκανες την αγορά ΑΝ η "κορίνα" που αγόρασες ήταν σφραγισμένη...

Γιατί και αυτοί όπως και ο καθένας μας δεν έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι περιέχει μέσα....

Κατά κάποιο τρόπο μεσολαβητές είναι και αυτοί...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Νομιζω οτι η παρακατω εικονα τα λεει σχεδον ολα ....Βεβαια ολα εκτος το πως βρεθηκε σε σφραγισμενη κορινα των 100 cd...:lol: :lol:

Φιλικά Γιάννης

Αυτό μάλλον κάτι λέει για την ποιότητα των συγκεκριμένων cd. Καλύτερα να τα αποφύγεις στο μέλλον και γενικά καλύτερα να προτιμάτε επώνυμα cd/dvd. Με τα χύμα το μόνο που καταφέρνετε είναι να βάζετε σε κίνδυνο τα δεδομένα σας.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...