DrMaslow Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καθορίσω το μέγιστο μέγεθος αρχείων, διότι έχω αγοράσει ένα laptop ACER (αυτά που είχε βγάλει το Πλαισιο 500 ευρώ) και προσπάθησα να κάνω ριπ ένα ντι-βι-ντι στο σκληρό. Ενώ λοιπόν ο σκληρός έχει χωρητικότητα 26γίγα, όταν ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί το αρχείο iso, μου έβγαλε ένα μήνυμα, ότι δεν γίνεται να δημιουργηθεί αρχείο μεγαλύτερο από 4GB. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί εμφανίζει τέτοιο μήνυμα, κι αν μπορώ εγώ να τροποποιήσω αυτήν την επιλογή; Ευχαριστώ πολύ, Μάκης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το όριο για το fat32 file format. Για να μπορείς να χρησιμοποιείς αρχεία μεγαλύτερα των 4GB πρέπει να κάνεις φορματ σε ntsf ή να "κόψεις" τα αρχεία σου με κάποιο zip,rar κ.α. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες γιατί και εμένα fat32 είναι αλλά δεν μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Το FAT32 υποστηρίζει μέγιστο μέγεθος αρχείου 4GB. Για μεγαλύτερα αρχεία χρησιμοποιείστε δίσκους σε NTFS ή μετατρέψτε σε αυτό, τους δίσκους που έχετε σε FAT32. Info: http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/27253/27253.html http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/maintain/convertfat.mspx Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. July 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα δοκιμάσω το βράδυ να μετατρέψω τον δίσκο D σε NTFS. Ελπίζω να μην έχει τίποτα images για επαναφορά του λαπτοπ!!!! Πάντος δεν εχει κρυφούς φακέλους..... Θα δούμε το βράδυ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Επειδη εχω και εγω ΑCER (Aspire 5652) θα σου ελεγα οτι καλο θα ειναι να μην μετατρέψεις τον δίσκο σε NTFS γιατι το dvd επαναφορας χρησιμοποιει αρχεια απο τον σκληρο για το "format" και την επανεγκατασταση του λειτουργικου, οποτε ποτε δεν ξερεις τι θα γινει, καλυτερα λοιπον με 130ευρουδακια αγορασε εναν εξωτερικο σκληρο γυρω στα 250ΜΒ (πχ απο την σειρα της WD book) οποτε και χωρο θα εχεις και τον μετατρεπεις σε οτι φορμα θες χωρις να εχεις αγχος και το κυριοτερο τρεξιμο σε αντιπροσωπειες για την επαναφορα + χασουρα χρηματων;) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Επειδη εχω και εγω ΑCER (Aspire 5652) θα σου ελεγα οτι καλο θα ειναι να μην μετατρέψεις τον δίσκο σε NTFS γιατι το dvd επαναφορας χρησιμοποιει αρχεια απο τον σκληρο για το "format" και την επανεγκατασταση του λειτουργικου, οποτε ποτε δεν ξερεις τι θα γινει, καλυτερα λοιπον με 130ευρουδακια αγορασε εναν εξωτερικο σκληρο γυρω στα 250ΜΒ (πχ απο την σειρα της WD book) οποτε και χωρο θα εχεις και τον μετατρεπεις σε οτι φορμα θες χωρις να εχεις αγχος και το κυριοτερο τρεξιμο σε αντιπροσωπειες για την επαναφορα + χασουρα χρηματων;) Καλημέρα... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αλλά όπως έχει αναφέρει και ο mcde http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1463851#post1463851 Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα στο format μεταξύ desktop & laptop και ενημερωτικά και εγώ έτσι το έχω κάνει και πάνε όλα ρολόι...:shifty: Μήπως είναι περιττό να προβεί στην αγορά νέου σκληρού δίσκου? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Προφανώς τον εξωτερικό δίσκο τον προτείνει για να αποθηκεύονται όλα τα αρχεία εκτός από τα προγράμματα και το λειτουργικό και να μην ταλαιπωρείται ο εσωτερικός δίσκος του μηχανήματος. Που είναι η καλύτερη λύση γενικά. Το πως θα ξαναστήσεις το μηχάνημα όταν αυτό χρειαστεί, είναι άλλο θέμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Εαν δεν θελεις να μην μετατρεψης το σκληρο δισκο σε NTFS μπορεις μεσα απο το προγραμμα που κανεις rip να επιλεξης να τα αποθηκευη στον σκληρο σε ενα φακελο τους 2 καταλογους του dvd (Videos_ts , Audio_Ts).Στο DVD Decrypter ειναι να επιλεξης Mode->IFO.Ετσι θα εχεις αρχεια μικροτερα απο 4GB(που ειναι το ανοτερο μεγεθος αρχειου για Fat32). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts