miha Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν είναι καλύτερη η Sapphire η η Gecube? Εγώ πάντως εγώ πιστέυω πως καλύτερη είναι η sapphire με διαφορά. Εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Καλυτερη σε τι? Οι εταιρειες οπως την Sapphire και την Gecube κατασκευαζουν μονο το pcb και τα υπολοιπα μεροι των καρτων εκτος το chip των γραφικων Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enD Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Η SAPPHIRE εχει καλύτερα "πακέτα"* ! Αλλα δεν τις βρίσκεις ολες π.χ. εδω (για ελλάδα), εκτος αν την παραγγείλεις απο καμια ανιπροσωπεία(?)!!! Ή στο site της, στο shop online οοοοοταν το φτιάξουν:blink: .... Δες εδω εχει αρκετές μάρκες και ενδικτικές τιμές αλλα σε $$$ :rolleyes: :rolleyes: ... *ULTIMATE X1600 XT , TOXIC X1900 XTX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Γενικά εννοώ.πχ στην ποιότητα κατασκευής και στις επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enD Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Γενικά εννοώ.πχ στην ποιότητα κατασκευής και στις επιδόσεις Αν θέλεις ποιότητα σου προτείνω asus! Τωρα οι επιδόσεις πανω-κατω ειναι ιδιες(μιλάμε για ιδια chip set!)... στο χερι σου ειναι να πειραξεις τα Hz!!!!!! Τα "πακετα" που σου ειπα ειναι για overclocking και εχουν καλυτερο cooling!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ enD! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts