enD Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Για χαρα!!! ...δεν ξέρω αν ειναι αυτονόητο... αλλα είπα να ρωτήσω:O :O ... Εχω πάρει μια motherboard ASUS P5W DH Deluxe που υποστήριζει ATI CrossFire, μπορώ να βάλω μια κάρτα γραφικών nvidia που εχω(ASUS Extreme N6800/TD/256M)??? Στο user guide δεν αναφέρει κατι!!! Γίνεται, θα ειπάρξει πρόβλημα??? ......ή παω κατευθείαν για ATI????:confused: :confused: :confused: Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αν βάλεις μόνο αυτή την κάρτα (NVidia). Το CrossFire είναι το αντίστοιχο με το SLI της NVidia, οπότε αν θες να βάλεις 2 κάρτες γραφικών τότε θα πρέπει να είναι ΑΤΙ οι κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Δεν θα υπαρξει κανενα απολυτως προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Aκριβώς όπως το λέει ο φίλος από πάνω.;) Απλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα για SLI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts