george92 Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2006 pou tha vro drivver gia to modem ? 56000bps voice fax modem dn to exo dei ego prosopika alla etsi mou eipe loipon tha paw na dw kai o idios kserete eseis kai tha sas pw Παράθεση Geo man Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Μιλάς για εσωτερικό modem σε desktop μηχάνημα????? Αν ναι βγάλε το και διάβασε τα νούμερα πάνω στο chip και ψάξε με αυτά.Αν μιλάς για laptop μεμ το μοντέλο του μηχανήμαατος μπες στο site της εταιρείας κι κατέβασε τους τα δίνουν έτσι και αλλιώς.Αν έχεις πρόβλημα πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 εναλακτικά μπορείς να κατεβάσεις αυτό το freeware προγραμματάκι μου σου δείχνει κατευθίαν κατασκευαστή και είδος chip που ψάχνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Από την πλευρά μου εγώ έχω το V.92 tis Intel αλλά επειδή δεν μου λειτουργεί σωστά, δηλαδή όταν συνδεόμαι μετά από 1-2 λεπτά με πετάει έξω. Και μετά απο αυτό ρώτησα την forthnet και μου είπε ότι ίσως φταίει το μόντεμ, να μπώ στο site tis intel και να κατεβάσω τους Drivers αλλά στην ιστοσελίδα της Intel δεν υπάρχουν οι νέοι Drivers και ρωτάω εγώ τι νά κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbele Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δώσε ένα mail να σου στείλω drivers να το δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts