nikosxeng3 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 οχι φιλε μου ουτε και τις sony Μου προτεινουν μου προτειναν την 7900 την coolpix,την canon ixus-700-750 και φυσικα την fuji που ειναι παρα πολυ καλη αλλα δυστυχως ασχημη.εγω προτιμησα την ixus-750,η προηγουμενη μου ηταν η 700 και ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενος. επισης αλλη μια κορυφαια ειναι η panasonic fz-8 αν θυμαμαι καλα.φοβερη ψηφιακη. καλά την 7900 που σταμάτησε.. την έχουν και test στο RAM.. μάλλον θέλουν να ξεστοκάρουν.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Βρε παιδιά έχω μια nikon coolpix 5600 me 5.1 mpx.Μου βγάζει πολλές φωτος θαμπές και τα βράδια μου βγάζει κόκκινα τα μάτια ακόμα και αν βάζω την επιλογή να μην είναι κόκκινα.Τι να κάνω;;;;;;;;;;; δυστυχως αυτο το φαινομενο το ειχε και η 7900 που ειχα,κι εννοω τα κοκκινα ματια. θαμπες φωτογραφιες παντως δεν μου εβγαζε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 perimeno se liges meres thn canon A620....thn eida apo konta.....thn susthno! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 perimeno se liges meres thn canon A620....thn eida apo konta.....thn susthno! ωραίος απο τιμή ? πες εντυπώσεις όταν την πάρεις. ΑΜΕΣΩΣ όταν την πάρεις:) και εγώ ανάμεσα σε αυτή και την casio exilim 750 είμαι, για να πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 re pedia gia sas exw mia canon ixus 40 kai edw kai 6-7 mines mou xei xalasi o fakos apo ptwsi. enas filos me sxedon to idio provlima edwse sxedon 200e stin intersys.mipws 3erete edw a8ina pou ine kalitera na tin paw toulaxiston gia ektimisi zimias? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 gia metrhths phgaine adorama....... an endiaferesai gia thn 620 steile mou pm na sou po gia pio kalh timh! ωραίος απο τιμή ? πες εντυπώσεις όταν την πάρεις. ΑΜΕΣΩΣ όταν την πάρεις:) και εγώ ανάμεσα σε αυτή και την casio exilim 750 είμαι, για να πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 paidia vrika 110 euro metaxeirismeni tin konica minolta dimage E500 aksizei lete na tin paro??? san marka h konica minolta ti leei??einai kali??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainstorm07 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ας με βοηθήσει όποιoς ξέρει, γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα με τις ψηφιακές, αλλά βιάζομαι λίγο!! Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μία εκ των Fuji F450 και F10. Ποια και γιατί;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ας με βοηθήσει όποιoς ξέρει, γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα με τις ψηφιακές, αλλά βιάζομαι λίγο!! Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μία εκ των Fuji F450 και F10. Ποια και γιατί;; :confused: boh8eia megalh einai to http://www.dpgr.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Coolpix S3 http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/s3.html κανείς;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ας με βοηθήσει όποιoς ξέρει, γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα με τις ψηφιακές, αλλά βιάζομαι λίγο!! Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μία εκ των Fuji F450 και F10. Ποια και γιατί;; :confused: fisika F10 giati i f450 einai 1misi eton palia... i f10 exei to neo aisthitira me 1Mpix parapano kai apistefti fotografia mexri kai se skoteina plana xoris flash... genika... oute kan tithete thema sigrisis... an exeis ta lefta gia tin F10 apla ksexna tin F450... (kai genika opoia alli kamera mporei na sou erthei sto mialo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Coolpix S3 http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/s3.html κανείς;.. . . . . .. .. . . Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nora Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Γεια σας ,είμαι εντελώς αρχάρια στο χώρο της φωτογραφίας και θα ήθελα να ρωτήσω ποια μοντέλα φωτογραφικών μηχανών είναι προτιμότερα για αρχή.Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν η ποιότητα εικόνας είναι ανώτερη στις φωτογραφικές μηχανές με φιλμ ή στις ψηφιακές.Με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα των φωτογραφιών να είναι η καλύτερη δυνατή.Ελπίζω να με διαφωτίσετε διότι είναι τόσα τα μοντέλα που έχω δει στο internet και σε καταλόγους που δεν ξέρω πραγματικά τι να διαλέξω.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Καλημέρα nora, Νομίζω οτι θα έπρεπε να διευκρινίσεις τι ποσό διαθέτεις,το μέγεθος τις μηχανής και τί zoom χρειάζεσαι για αρχή ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Ανώτερη απο μηχανή για φίλμ δεν ξέρω αν είναι αλλά σίγουρα δεν είναι κατώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brainstorm07 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 fisika F10 giati i f450 einai 1misi eton palia... i f10 exei to neo aisthitira me 1Mpix parapano kai apistefti fotografia mexri kai se skoteina plana xoris flash... genika... oute kan tithete thema sigrisis... an exeis ta lefta gia tin F10 apla ksexna tin F450... (kai genika opoia alli kamera mporei na sou erthei sto mialo) Thanx! Αυτή έχω παραγγείλει ήδη :) Λόγω βλάβης της παλιάς, μου την άλλαζαν με μία εκ των δύο, F450 ή F10. Όντως, κοιτώντας τα χαρακτηριστικά τους, δεν τίθεται θέμα! :up: F10 here I come! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Παιδιά μόλις χτύπησα από eBay την minolta E50 με 159$(=135€). Απ' ότι βλέπω είναι αρκετά καλή μηχανή και έχει και πολύ καλό φακό (ευρυγώνειο 32mm-96mm) για compact! Το μόνο που με χάλασε (περισσότερο γιατί ήθελα να κάνω πειράματα) είναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω την ταχύτητα του κλείστρου και το διάφραγμα εγώ (το κάνει αυτόματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Τι γνώμη έχετε για την νέα Sony T9? http://www.dpreview.com/news/0511/05110101sony_t9.asp :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 tha elega na mineis makria apo tis ultra compact... afou tha exeis fotografiki mazi sou... ta 3-4 ekatosta parapano den tha einai provlima... kai tha pairneis kaliterous fakous kai kaliterous aisthitires... i compact katigoria einai mia xara... oi ipervoles sinithos epivaloun kai periorismous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Δηλαδή εσύ ποιά μου λες να πάρω; Έχω ήδη την Τ3 αλλά την βαρέθηκα... :) θένκς! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Δηλαδή εσύ ποιά μου λες να πάρω; Έχω ήδη την Τ3 αλλά την βαρέθηκα... :) θένκς!Mια πολύ καλή εκ πείρας είναι η Casio Exilim S500. :) Και η Fugi F10 που λογικά θα προτείνει ο energy είναι ακόμη καλύτερη,αλλά κακάσχημη :( Εαν αποφασίσεις να πάρεις την T9 να ξέρεις ότι πιθανότατα δεν θα δεις καμιά αλλαγή!Είχα κι εγώ T3,μετά πήρα Τ7 και το μόνο που άλλαξε ήταν το μέγεθος. :mad:Αν διαβάσεις και τα specs των δύο (Τ7-Τ9) θα δεις και μόνος σου ότι δεν έχουν τρομερές διαφορές!Οπότε αν πας για sony καλύτερα πάρε T7 πριν αποσυρθεί που θα έχει πέσει η τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 nikon S3???.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Δηλαδή εσύ ποιά μου λες να πάρω; Έχω ήδη την Τ3 αλλά την βαρέθηκα... :) θένκς! φιλε μου αν θελεις την γνωμη μου μεινε μακρια απο sony t-7 και Nikon σειρας s. δες την canon ixus-55 Που ειναι φοβερη και σε μικρες διαστασεις,επισης μπορεις να δεις και την casio s-500 αν και προσωπικα εγω θα κοιτουσα και την panasonic fx-8,ψηφιακη πραγματικα κορυφαια,με σταθεροποιητη εικονας,φοβερο φακο,τραβαει παρα πολυ καλα,καποιος που ξερει θα στην προτεινει σιγουρα,εχει και μπαταρια καλη. 3 λοιπον ειναι οι επιλογες που σου δινω στα 5mp. η f-10 Που λεει η valeria την ειχα προτεινει εγω εδω πριν καποιες μερες αλλα φιλε μου δυστυχως δεν ειναι μια ψηφιακη εμφανισιμη σε σχεση με αλλες,αλλιως φυσικα ειναι κορυφη αν και ηδη ερχεται η f-11 με manual ρυθμισεις που θα ειναι καλυτερη. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 S1/S3.. review http://www.fotoaparat.cz/article/10199/1 http://www.e-fotografija.com/artman/publish/article_754.shtml translators http://www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=Czech&to=English http://translation.langenberg.com/ καλά καμμία καλή.. :( Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 ego 8a proteina na deis ixus 55 ixus 750 nikon 7900 kai powershot 620 ektos apo nikon ola teleutaia montela prosopika eimai anamesa sthn 620 kai 750 psaxnomai kai ego gia pshfiakh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 λέω αν πάω σε ultra compact.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts