sculper Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 σχεδον κατεληξα.canon ixus 55 στα 369 ;) η καλυτερη τιμη που βρηκα και την δευτερα-τριτη θα παω να την χτυπησω.ρωτησα και για την f10 αλλα μου ειπαν οτι την φερνουν κατοπιν παραγγελιας απο την 55 μου αρεσε και η νεα μεγαλυτερη οθονη 2,5 ιντσών σε σχεση με την 50 οσο για τον φιλο που ρωταει παραπανω για την 750 να του πω οτι δεν ειναι στα 350+ αλλα στα 450+ ευρω apo autes nikon 7900 ixus 750 fuji f 10 ixus 55 poia exei ta perissotera apo auta pou 8elo -video me hxo alla na mporo na kano kai zoom -grhgorh estiash -oso to dunaton kaluteres bradunes eikones apla pera apo nikon pou ksero logo 5900 diabasa oti exoun arketo 8orubo sto zoom kai den exoun esoterikh mnhmh.....pisteuo einai meion auto mias kai an exei einai kalo os buffer gia tis foto! akouo protaseis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 apo autes nikon 7900 ixus 750 fuji f 10 ixus 55 poia exei ta perissotera apo auta pou 8elo -video me hxo alla na mporo na kano kai zoom -grhgorh estiash -oso to dunaton kaluteres bradunes eikones ta parapano ta kanei kalitera kai me diafora i F10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 episis na prpostheso 1. casio exilim z-750 2. canon powershot a 620 amfoteres sta 7 mp kai peripou 350 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freak107 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 pedia mia erwtisoula epigon epidi den ime apo edw , opios 3erei pou ine i intersys stin a8ina pls na mou pi kai 8a me vgali apo diskoli 8esi exw mia canon ixus 40 me xalasmeno fako opios 3eri pou mporw na ti dior8wso... as to ri3i i kapou pou na mou kanoun ektimisi tis zimias toulaxiston euxaristw ek twn proterwn... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 de xreiazetai na pairneis panta stin ipsiloteri analisi... alla xreiazete panta na pairneis stin ipsiloteri poiotita jpg... (low-normal-high-sinithos) tin analisi tha mporeis na tin rikseis sta 5mp kai tha exeis "theoritika" apodosi kaliteri apo mia native 5mp! Καλο ειναι ομως να φωτογραφιζουμε παντα στο μεγιστο των ΜΡ που μας προσφερει η μηχανη μας για να μπορουμε μετα να επεξεργαστουμε τις φωτογραφιες μας οσο θελουμε,χωρις να χαθει πολυτιμη πληροφορια/λεπτομερεια... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Καλο ειναι ομως να φωτογραφιζουμε παντα στο μεγιστο των ΜΡ που μας προσφερει η μηχανη μας για να μπορουμε μετα να επεξεργαστουμε τις φωτογραφιες μας οσο θελουμε,χωρις να χαθει πολυτιμη πληροφορια/λεπτομερεια... :!: nai sigoura... an kai gia katastasi anagis... kalitera na katevaseis tin poiotita sta 3-4Mpix apo ta 6-7MP para na rikseis tin poiotita tis jpg... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 μια ερωτηση?θα δινατε 25 ευρω παραπανω για μια οθονη 2,5 ιντσων,το διλημμα τιθεται αναμεσα στην ixus 50 kai ixus 55 ;) πεστε για να παω να την αγορασω επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 ego tha edina lefta na paro mia fuji F10 kai oxi ixus pantos... oreo to design... alla oi anamniseis sou tha thes na tis vlepeis pio omorfa apo oti pairnei mia ixus... eidika se esoteriko xoro oi kries kai overexposed sta konta kai skotadi piso photos tha se kinigane ligo-poli se oles tis compact... plin tis F10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ρε παιδιά πόσο καλή είναι τελικά αυτή η Fuji F10 σε λήψεις σε εσωτερικό χώρο? Δουλεύει καλά σε φωτογραφίες που θα κάνουμε σε μία συναυλία π.χ.? thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 nai sigoura... an kai gia katastasi anagis... kalitera na katevaseis tin poiotita sta 3-4Mpix apo ta 6-7MP para na rikseis tin poiotita tis jpg... αυτό παίζει από μηχανή σε μηχανή .παίζει ρολο τι σόι compression κάνει. δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε ένα τέτοιο ζήτημα. αν ενδιαφέρεται κάποιος για οικονομία χορού καλύτερα να κάνει τα δικά του test για ποιο ασφαλή συμπεράσματα. ή ακόμα καλύτερα να αγοράσει μεγαλύτερης χωρητικότητας κάρτα. αυτό θα πρότεινα εγώ επίσης αμάν με αυτή την f10 βρε energy!! εντάξει είναι πολύ καλή compact με πολύ καλά in-camera χαρακτηριστικά στην κατηγορια της αλλα μην υπερβάλλουμε! δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα και να πούμε ξεκάθαρα ότι είναι η καλύτερη compact που κυκλοφορεί! υπάρχουν nikon και canon από πίσω που έχουν πραγματικά καλους φακούς. ειδικά η nikon στις μικρές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 υπάρχουν nikon και canon από πίσω που έχουν πραγματικά καλους φακούς. ειδικά η nikon στις μικρές o fakos mono den kanei tin diafora... alitheia emathes poses nikon, minolta kai canon foroun to CCD tis sony pou parousiase provlimata??? i fuji toulaxisto xrisimopoiei dika tis ccd kai fakous... kai afta tis F10 einai afti ti stigmi to metro sigrisis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 o fakos mono den kanei tin diafora... alitheia emathes poses nikon, minolta kai canon foroun to CCD tis sony pou parousiase provlimata??? i fuji toulaxisto xrisimopoiei dika tis ccd kai fakous... kai afta tis F10 einai afti ti stigmi to metro sigrisis... energy εσύ έχεις την F10? ξέρεις αν είναι γρήγορη στην εστίαση, φωτογραφία? με την επερχόμενη F11 έχει αξιόλογες διαφορές. Επίσης αν ήσουν στο δίλημμα Casio exilim 750 και F10-F11 ποια θα διάλεγες? Τέλος με τις xD κάρτες τι παίζει απο τιμές? Sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 tin eixa ton septemvri kamia 10aria meres... tin agorasa kai tin esteila ellada stin ksaderfi mou... tha tin agoraza kai ego prosopika ton oktovri molis mazepsa ta lefta alla anakoinothike tote i F11 kai eipa na perimeno mias kai mexri prin tis giortes de xreiazomai camera... sta grigora:enarksi mesa se 1sec peripou... to focus pragmatika grigoro kai an thes to vazeis kai high speed xoris na emfanisei provlimata (ego to eixa off giati einai pragmatika to grigorotero focus pou exo dei). kanena lag sto na traviksei tin foto me to pou exei ginei lock* (*=miso patima). kai i apothikefsi afou stin emfanisei einai konta sto +1sec stin ipsiloteri analisi... to proto iso400 kai 800 pou mporeis na xrisimopoieiseis pragmatika se compact mixani. sto iso1600 parousiazetai o thorivos pou vlepeis sinithos sto iso400 me tis gnostes kai eponimes compact... i aftonomia pragmatika me trelane! (mono me tis casio sigrinete)... ksexasa pote tin eixa fortisei teleftea... (kati pou de ginotan me tin ixus50 pou eixa)... metaksi ton dio... tha dialega tin F11... an opos ipologizo na vgei ton noemvri-dekemvri tha einai mia poli kali idea na perimeneis... i casio einai poli kali (arketa kaliteri apo tin ixus750)... alla exei ta meionektimata ton compact sta skoteina plana (pou veltionete ligo me to night portrait). i xD einai meionektima... alla ego pou agorazo apo amazon oi times pleon einai idies, mia fora tha agoraso mia 1GB kai tha "dothei" mazi me tin camera otan allakso... oi diafores me tin F10 einai ipsiloteris analisis othoni kai perissoteres manual rithmiseis. pragmatika opoia kai na pareis F10-11 tha trelatheis apo to natural light kai tin katharotita/analisi xoris ipervoli sto sharp (opos kanei i panasonic eksipna) tou aisthitira superCCD... meionektima leitourgiko kai oxi fotografiko:to eksoteriko panel pou exei gia sindesi me ipologisti/revma/tv kai oxi ensomatomeno... mpike kai sto site... http://home.fujifilm.com/products/digital/lineup/f11/index.html PS. episis thelo na do ti psaria tha parei i Z2 pou exei idias genias aisthitira me tin F10 alla sta 5mpix... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 έχω δει κάποια δείγματα και μάλιστα παρατήρησα αρκετό θόρυβο ακόμα και με iso 80 . όπου δίνει ίδιο κόκκο με iso 800 που έχω εγώ στην 350d . και φυσικά ουδέν σύγκριση έτσι? το λέω γιατί κάποτε είχες πει ότι συγκρίνεται με dslr ! {{απλά υπερβολές}} επίσης ο φακός είναι (σχεδόν) τα πάντα σε μια μηχανή στον τομέα ποιότητα εικόνας . μην καταπιάνεστε πολύ με δήθεν χαλασμένα matrix της sony ... ευκαιρία ήταν τώρα να πω τίποτα για την ποιο μισητή μου εταιρία αλλα αστο ... λοιπόν για να ολοκληρώσω ...ναι η μικρούλα f10 είναι αρκετά καλή ,περισσότερο από όσο θα περίμενε κάποιος ανυποψίαστος αλλα ας μείνουμε εκεί και μην εκθειάζουμε πράγματα ...όχι σε αυτή την κατηγορια . οποιος φίλος μου με ρωτάει να του προτείνω φωτογραφική του λέω nikon canon διάλεξε και πάρε...οτι θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 ta parapano ta kanei kalitera kai me diafora i F10... phga shmera se magazi kai h f10 den traba video me zoom...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 μια ερωτηση?θα δινατε 25 ευρω παραπανω για μια οθονη 2,5 ιντσων,το διλημμα τιθεται αναμεσα στην ixus 50 kai ixus 55 ;) πεστε για να παω να την αγορασω επιτελους phga shmera kai eida apo konta thn 55 einai polu mikroterh apo thn 7900 nikon kai trabaei video me zoom na se rothso 2 pragmata 1)bradu apo oti exeis psaksei bgazei kales foto??? 2)h diafora me thn 50 einai mono auth ???? an einai mono 2.5 intses.....den aksizei na doseis oute ena euro kateme! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 απο οτι μου εχουν πει ναι,τωρα εκτος απο την οθονη εχει και κατι αλλες μικρες αλλα οχι και τοσο σημαντικες διαφορες,αλλα επειδη δεν σκεφτομαι να την αλλαξω για αρκετο χρονο για 30 ευρω θα καταληξω στην 55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 i 55 exei kai ligo diaforetiko menu kai presentation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 phga shmera kai eida apo konta thn 55 einai polu mikroterh apo thn 7900 nikon kai trabaei video me zoom na se rothso 2 pragmata 1)bradu apo oti exeis psaksei bgazei kales foto??? 2)h diafora me thn 50 einai mono auth ???? an einai mono 2.5 intses.....den aksizei na doseis oute ena euro kateme! θα σου πω μια γνωμη μιας και την ειχα για λιγο διαστημα στα χερια μου. το βραδυ βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες.εχει αρκετα δυνατο φλας για ψηφιακη μηχανη και δεν θα δεις και πολυ θορυβο στις φωτογραφιες. εντυπωση μου εκανε επισης οτι δεν ειδα το φαινομενο των κοκκινων ματιων στις φωτογραφιες που τραβηξα ενω στην ixus-700 που ειχα ενω ειχε την λειτουργια που βγαζει καθαρη τη φωτο κι εννοω χωρις κοκκινα ματια,σχεδον σε καθε νυχτερινη φωτο οι φωτογραφιες ειχαν κοκκινα ματια.ευτυχως αυτο δεν υπαρχει και στην ixus-750. δεν ειναι μονο η διαφορα στην οθονη,εχει καλυτερο λογισμικο απο την 50 και ειναι αρκετα πιο γρηγορη,επισης εχει και μια εξτρα λειτουργια κατι για την φωτογραφηση που δυστυχως δεν το δοκιμασα. σε γενικες γραμμες ειναι μια ψηφιακη που θα σε αφησει αρκετα ικανοποιημενο. εχει πολυ καλη οθονη,πολυ Mini μεγεθος,ποιοτητα κατασκευης και φυσικα βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες.προσωπικα παντα χρησιμοποιουσα manual ρυθμισεις για να τραβαω φωτογραφιες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 τελικα την πηρα 369ευρω,μου εδωσαν ομως το manual της 50,οταν πηρα την ιντερσις μου ειπαν οτι το καταστημα που την αγορασα κανει παραεισαγωγη και δεν την εισαγη η intersys με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την εγγυηση που μου εδωσαν,τι γινεται σε τετοια περιπτωση αν χτυπα ξυλο μου παθει κατι?θα την παω εκει που την αγορασα?ηταν παντως η καλυτερη τιμη σε ολη την θεσ/νικη.μηπως ταξιδιωτη εχεις κανενα manual της 55?ή καποιος αλλος? παντως απο ποιοτητα φωτο ειναι παρα πολυ καλη και το βραδυ βγαζει παρα πολυ καλες φωτο,πολυ ικανοποιημενος και απο το βιντεο. η οθονη φοβερη,αξιζαν τα 30 παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα για δώρο την Pentax Optio 60. Την έχει δουλέψει κανείς; Ο χρήστης της δεν θα είναι κάποιος με απαιτήσεις, απλά απο οτι την είδα και μου είπε και ο υπάλληλος είναι μια απο τις καλύτερες λύσεις μέχρι τα 200 ευρώ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 τελικα την πηρα 369ευρω,μου εδωσαν ομως το manual της 50,οταν πηρα την ιντερσις μου ειπαν οτι το καταστημα που την αγορασα κανει παραεισαγωγη και δεν την εισαγη η intersys με αποτελεσμα να μην αναγνωριζει την εγγυηση που μου εδωσαν,τι γινεται σε τετοια περιπτωση αν χτυπα ξυλο μου παθει κατι?θα την παω εκει που την αγορασα?ηταν παντως η καλυτερη τιμη σε ολη την θεσ/νικη.μηπως ταξιδιωτη εχεις κανενα manual της 55?ή καποιος αλλος? παντως απο ποιοτητα φωτο ειναι παρα πολυ καλη και το βραδυ βγαζει παρα πολυ καλες φωτο,πολυ ικανοποιημενος και απο το βιντεο. η οθονη φοβερη,αξιζαν τα 30 παραπανω Καλα πες την Intersys εχει ακουστα για τη ΓΓ Καταναλωτη; Αντε γιατι πολυ το τραβανε. Καποτε και η Νοκια εκανε τα ιδια αν επειρνες το τηλ/νο σου απο αλλη χωρα αλλα το εκοψε ευτυχως. Δεν καταλαβα, αν αγορασω μια μηχανη απο το Παρισι ειναι παραεισαγωγης; Μη μασας και αν σου κανουν καμμια ιστορια (που ευχομαι να μην χρειαστεις service ποτε) τηλ στη ΓΓΚ και καταγγελια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 φιλε μου καλοριζικη ειδες απο τα αξιζε τελικα τα λεφτα της? δυστυχως manual δεν εχω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Gia to google exete akousei? Eleos. http://www.canon.com.au/products/cameras/digital_compact_cameras/digitalixus55_support.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 εχουμε,εχουμε αλλα αυτηντην σελιδα δεν θυμαμαι να μου την ειχε βγαλει.Σ΄ευχαριστω παντως. ;) να ρωτησω και κατι αλλο?τι καρτα ειναι καλυτερο να βαλω?μου ειπαν για ultra 2 512mb στα 50 ευρω τι λετε?καλη τιμη?1gb παιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts