demis1980 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω οτι θα βρεις κατι τοσο καλυτερο απο τα αποτελεσματα που ειχες με το note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Στα 300 ευρω πανω κατω πιστευω πως μια καλη προταση ειναι η Samsung ΝΧ1000 με τον φακο 20-50mm . Εχω διαβασει καλα λογια για τη συγκεκριμενη και νομιζω πως η τιμη της ειναι καλη για αυτα που προσφερει, εχει και wifi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnamel Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 σε αυτα τα χρηματα δε νομιζω οτι θα βρεις κατι τοσο καλυτερο απο τα αποτελεσματα που ειχες με το note Καλησπερα, για να καταλαβω δηλαδη θα βγαζει ιδιες φωτο με το note η nikon l/820? Και ιδια βιντεο?ειναι δυνατον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 εχουν σχεδον τον ιδιο αισθητηρα Μέγεθος Αισθητήρα 1/2.3'' για καλυτερη ποιοτητα κοιτα μηχανες με αισθητηρα 1/1,7 και μεγαλυτερο τιμες 300+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα κύριοι, σκοπεύω να αγοράσω ψηφιακή μηχανή (compact) και θέλω τη γνώμη σας. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι μέχρι 140 ευρώ. Τα κριτήριά μου είναι τα εξής: 1. ευκολία στη χρήση 2. καλή ποιότητα 3. αξιοπιστία 4. καλό service (ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ) 5. αυτονομία στη μπαταρία 6. αν έχει και κάποια ανθεκτικότητα σε "ακραίες" συνθήκες (βροχή, σκόνη, πεσίματα, κλπ), ακόμα καλύτερα Να προσθέσω ότι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλή καθημερινή χρήση για διακοπές, κλπ. Έχω καταλήξει στην εξής πεντάδα: 1. nikon coolpix s6300 2. olympus tg-320 3. Canon PowerShot SX 130 IS Silver 4. Sony Cybershot DSC WX50 5. Fujifilm - FinePix T200 Εννοείται πως αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό σε αυτή την κατηγορία τιμής, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! :) Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπέρα κύριοι, σκοπεύω να αγοράσω ψηφιακή μηχανή (compact) και θέλω τη γνώμη σας. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι μέχρι 140 ευρώ. Τα κριτήριά μου είναι τα εξής: 1. ευκολία στη χρήση 2. καλή ποιότητα 3. αξιοπιστία 4. καλό service (ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ) 5. αυτονομία στη μπαταρία 6. αν έχει και κάποια ανθεκτικότητα σε "ακραίες" συνθήκες (βροχή, σκόνη, πεσίματα, κλπ), ακόμα καλύτερα Να προσθέσω ότι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλή καθημερινή χρήση για διακοπές, κλπ. Έχω καταλήξει στην εξής πεντάδα: 1. nikon coolpix s6300 2. olympus tg-320 3. Canon PowerShot SX 130 IS Silver 4. Sony Cybershot DSC WX50 5. Fujifilm - FinePix T200 Εννοείται πως αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό σε αυτή την κατηγορία τιμής, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! :) Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Eχω την tg-320 και ειναι καλη εφοσον καταλαβαινεις οτι ειναι μια οικονομικη compact και οχι κατι παραπανω. Δεν ειχα καμια απο τις αλλες για να κανω συγκρισεις. Την αγορασα το καλοκαιρι κυριως για να βγαζω φωτογραφιες μεσα στη θαλασσα ενω εκανα μασκα :p Φυσικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα οσον αφορα τη χρηση της στο νερο περα απο το οτι η οθονη καθρεφτιζει οπως ειναι αναμενομενο υπο ορισμενες γωνιες. Απο βιντεο δεν λεει και πολλα πραγματα, υπαρχουν στο youtube αν θελεις να δεις. Απο αντοχη θα ελεγα πως ειναι γερη μιας και πολλες φορες εχει πεσει πανω της το τηλεκατευθυνομενο μου με αρκετα km και δεν επαθε κατι. Προσωπικα με εξυπηρετησε πολυ καλα περυσι το καλοκαιρι και συνεχιζει μεχρι τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα, λες ότι για καθημερινή χρήση, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι μια καλή μηχανή. Είναι και ανθεκτική... Η ποιότητα του βίντεο λες ότι είναι μέτρια, από τις φωτογραφίες όμως είσαι ικανοποιημένος; Σε σχέση με άλλες ψηφιακές που είχες στο παρελθόν (αν είχες), είδες διαφορά; Και κάτι τελευταίο, είναι εύκολη στη χρήση της; Ή πρέπει να την "παιδέψεις" με ρυθμίσεις και τέτοια, για να βγάλεις μια φωτό; Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα, λες ότι για καθημερινή χρήση, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι μια καλή μηχανή. Είναι και ανθεκτική... Η ποιότητα του βίντεο λες ότι είναι μέτρια, από τις φωτογραφίες όμως είσαι ικανοποιημένος; Σε σχέση με άλλες ψηφιακές που είχες στο παρελθόν (αν είχες), είδες διαφορά; Και κάτι τελευταίο, είναι εύκολη στη χρήση της; Ή πρέπει να την "παιδέψεις" με ρυθμίσεις και τέτοια, για να βγάλεις μια φωτό; Thanx! Aν θελεις στειλε σε pm το email σου για να σου στειλω φωτογραφιες τραβηγμενες με την 320 και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα :) Για να βγαλεις φωτογραφια ειναι πανευκολο, απλα το αφηνεις στο i-auto και πατας το κουμπι :lol: Ετσι τα κανει ολα μονη της η μηχανη. Φυσικα υπαρχει και το απλο auto οπου μπορεις να πειραξεις κι εσυ μερικες ρυθμισεις αν θες. Επισης εχει πανοραμα, scene, 3d, φιλτρα αλλά προσωπικα σπανια τα εχω χρησιμοποιησει. Γενικα δεν προσφερει πολλες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις εσυ, πραγμα λογικο για μια καμερα αυτης της κατηγοριας. Εχω και βιντεο στο youtube ανεβασμενα τα οποια εχουν τραβηχθει απο την συγκεκριμενη φωτογραφικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδια κολλητος μου ενδιαφερεται για μια compact μηχανη, αλλα θελει να ειναι ποιοτικη και να βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες. Μου ειπε οτι βρηκε δυο που τον ενδιαφερουν και με ρωτησε ποια θα διαλεγα εγω αλλα δεν γνωριζω τοσο πολυ καλα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Η μια ειναι η sony dsc wx300 και η αλλη η nikon s9500. Η sony του αρεσει επειδη ειναι πιο μικρη αλλα οι διαφορες σε ολα τα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες. Εγω προσωπικα εμπιστευομαι περισσοτερο το ονομα της νικον αλλα επειδη μιλαμε για 300 και ευρω μην τον παρω στο λαιμο μου. Αποψεις;:O Η ακομα και να προτεινετε καποια αλλη. Απλως θελει να ειναι τελευταια λεξη της τεχνολογιας(lol) "κορυφη" στις κομπακτ σε αυτα τα λεφτα. ΥΓ. Σκεφτηκε και για mirrorless αλλα δενγνωριζει καλα το αντικειμενο, αγχωνεται που θα μεταφερει πολλα μαζι(φακους κοκ) και δεν το πολυσκεφτεται πλεον. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Aν θελεις στειλε σε pm το email σου για να σου στειλω φωτογραφιες τραβηγμενες με την 320 και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα :) Για να βγαλεις φωτογραφια ειναι πανευκολο, απλα το αφηνεις στο i-auto και πατας το κουμπι :lol: Ετσι τα κανει ολα μονη της η μηχανη. Φυσικα υπαρχει και το απλο auto οπου μπορεις να πειραξεις κι εσυ μερικες ρυθμισεις αν θες. Επισης εχει πανοραμα, scene, 3d, φιλτρα αλλά προσωπικα σπανια τα εχω χρησιμοποιησει. Γενικα δεν προσφερει πολλες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις εσυ, πραγμα λογικο για μια καμερα αυτης της κατηγοριας. Εχω και βιντεο στο youtube ανεβασμενα τα οποια εχουν τραβηχθει απο την συγκεκριμενη φωτογραφικη. Σ' ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! :) Να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει τόσο να δω φωτογραφίες γιατί βλέπω ότι στην κατηγορία αυτή, η ανάλυση των εικόνων είναι ίδια πάνω κάτω σε όλες τις μηχανές. Περισσότερο με ενδιαφέρει η ευκολία στη χρήση, και αυτή απ' ότι λες για τη συγκεκριμένη μηχανή, είναι δεδομένη. Από την άλλη, όσο το ψάχνω, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι και δεν ξέρω που να καταλήξω...Για παράδειγμα, στα ίδια χρήματα που κάνει η δικιά σου μηχανή, βρίσκω και αυτή: http://www.skroutz.gr/s/423803/Olympus-SH-21.html που έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Μου φαίνεται ότι θα πάω σε κάποιο φωτο-μάγαζο, θα τις πιάσω όλες στα χέρια μου και όποια μου "κάτσει" καλύτερα (στο μάτι αλλά και στο χέρι), αυτή θα πάρω! 'Ελεος πια με τον καταναλωτισμό και την πληθώρα επιλογών! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια κολλητος μου ενδιαφερεται για μια compact μηχανη, αλλα θελει να ειναι ποιοτικη και να βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες. Μου ειπε οτι βρηκε δυο που τον ενδιαφερουν και με ρωτησε ποια θα διαλεγα εγω αλλα δεν γνωριζω τοσο πολυ καλα. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; Η μια ειναι η sony dsc wx300 και η αλλη η nikon s9500. Η sony του αρεσει επειδη ειναι πιο μικρη αλλα οι διαφορες σε ολα τα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες. Εγω προσωπικα εμπιστευομαι περισσοτερο το ονομα της νικον αλλα επειδη μιλαμε για 300 και ευρω μην τον παρω στο λαιμο μου. Αποψεις;:O Η ακομα και να προτεινετε καποια αλλη. Απλως θελει να ειναι τελευταια λεξη της τεχνολογιας(lol) "κορυφη" στις κομπακτ σε αυτα τα λεφτα. ΥΓ. Σκεφτηκε και για mirrorless αλλα δενγνωριζει καλα το αντικειμενο, αγχωνεται που θα μεταφερει πολλα μαζι(φακους κοκ) και δεν το πολυσκεφτεται πλεον. καμια απο αυτες που γραφεις compact http://www.skroutz.gr/s/314211/Olympus-Stylus-XZ-1.html?keyphrase=olympus+xz-1 http://www.skroutz.gr/s/384832/Canon-Powershot-S100.html mirror http://www.skroutz.gr/s/385710/Olympus-Pen-E-PM1-kit.html http://www.skroutz.gr/s/390876/Nikon-1-J1-Kit.html?from=recommendation http://www.skroutz.gr/s/2346626/Samsung-NX1000-Kit.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σ' ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! :) Να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει τόσο να δω φωτογραφίες γιατί βλέπω ότι στην κατηγορία αυτή, η ανάλυση των εικόνων είναι ίδια πάνω κάτω σε όλες τις μηχανές. Περισσότερο με ενδιαφέρει η ευκολία στη χρήση, και αυτή απ' ότι λες για τη συγκεκριμένη μηχανή, είναι δεδομένη. Από την άλλη, όσο το ψάχνω, τόσο περισσότερο μπερδεύομαι και δεν ξέρω που να καταλήξω...Για παράδειγμα, στα ίδια χρήματα που κάνει η δικιά σου μηχανή, βρίσκω και αυτή: http://www.skroutz.gr/s/423803/Olympus-SH-21.html που έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Μου φαίνεται ότι θα πάω σε κάποιο φωτο-μάγαζο, θα τις πιάσω όλες στα χέρια μου και όποια μου "κάτσει" καλύτερα (στο μάτι αλλά και στο χέρι), αυτή θα πάρω! 'Ελεος πια με τον καταναλωτισμό και την πληθώρα επιλογών! :wacko: Χεχεχε, πολλοι θα διαφωνησουν και θα πουν οτι ειναι καλο να υπαρχουν επιλογες ;) Αυτη που εδειξες ειναι πιο καλη απο την tg-320 αλλά δεν ειναι αδιαβροχη κτλ. Ολες ειναι ευκολες πανω κατω πιστευω, απο εκει και περα καλο ειναι για να σκεφθεις τι ειναι σημαντκο για σενα. Εγω ας πουμε ηθελα να τη κοπαναω και να ειναι αδιαβροχη και πηρα την tg-320, εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχη αρα θα ηταν πιο καλο να πας σε καποια αλλη που υπερεχει σε αλλο τομεα. Υπαρχουν και παρα πολλα reviews για να παρεις μια ιδεα πριν αποφασισεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 καμια απο αυτες που γραφεις compact http://www.skroutz.gr/s/314211/Olympus-Stylus-XZ-1.html?keyphrase=olympus+xz-1 http://www.skroutz.gr/s/384832/Canon-Powershot-S100.html mirror http://www.skroutz.gr/s/385710/Olympus-Pen-E-PM1-kit.html http://www.skroutz.gr/s/390876/Nikon-1-J1-Kit.html?from=recommendation http://www.skroutz.gr/s/2346626/Samsung-NX1000-Kit.html Σε ευχαριστω φιλε μου, απλως τωρα μου ετυχε αλλο με τον φιλο μου. Ο τυπος χαζευε λεει χθες το βραδυ και βρηκε την sony NEX-5R και του αρεσε λεει παρα πολυ. Του ειπα οτι ειναι αρκετα περισσοτερα απο τα λεφτα που διαθετει αλλα το σκεφτεται. Τ αξιζει ρε παιδια η συγκεκριμενη μηχανη; Του προτεινα να παει σε dslr οπως πχ στην nikon d5200 αλλα μου ειπε οτι δεν θελει dslr λογω του μεγεθους τους.:wacko: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αν δεν έχει σκοπό να επενδύσει σε φακούς, καλό είναι να μην διαλεξει mirrorless. Πρέπει να κατασταλάξει στο τι πραγματικά θέλει. Τι χρήση θα κάνει με την μηχανή. Γιατί κοιτάζοντας απλά χαρακτηριστικα μοντέλων στο τέλος θα φτάσει να κοιτάζει μηχανές των 1000 ευρώ. Εν ολίγοις το συγκεκριμένο μοντέλο της σονυ είναι πολύ καλό. Αλλά για να δείξει τις ικανότητες του χρειάζεται κι άλλους φακούς. Με τον κιτ φακό χαραμίζεται. Γενικά όμως οι σονυ mirrorless πάσχουν σε ποικιλία φακών. Εκεί που πραγματικά υπερέχουν οι olympus με την Panasonic (leader στην κατηγορία οι 2 τους). Για να μην ξεφύγουμε περαιτέρω η συμβουλή μου είναι η εξής :Να σκεφτεί τι χρήση θέλει να κάνει και ανάλογα αποφασίζει. Δηλαδή αν θέλει μια κάμερα για τις καλοκαιρινές διακοπές και μονο, δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψει 500-600 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου, απλως τωρα μου ετυχε αλλο με τον φιλο μου. Ο τυπος χαζευε λεει χθες το βραδυ και βρηκε την sony NEX-5R και του αρεσε λεει παρα πολυ. Του ειπα οτι ειναι αρκετα περισσοτερα απο τα λεφτα που διαθετει αλλα το σκεφτεται. Τ αξιζει ρε παιδια η συγκεκριμενη μηχανη; Του προτεινα να παει σε dslr οπως πχ στην nikon d5200 αλλα μου ειπε οτι δεν θελει dslr λογω του μεγεθους τους.:wacko: η σονυ ειναι πολυ καλυτερη απο οσες ανεφερα προηγουμενως. φυσικα και πιο ακριβη. σε dslr θα εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα ενα θεμα με τον ογκο... Αν δεν έχει σκοπό να επενδύσει σε φακούς, καλό είναι να μην διαλεξει mirrorless Γενικά όμως οι σονυ mirrorless πάσχουν σε ποικιλία φακών Δηλαδή αν θέλει μια κάμερα για τις καλοκαιρινές διακοπές και μονο, δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψει 500-600 ευρώ... συμφωνω σε ολα οσα εγραψε ο φιλος. το δια ταυτα : απ'οτι φαινεται δε χρειαζεται να ξοδευτει. προτεινω canon s100. πολυ καλη ποιοτητα, με μανουαλ ρυθμισεις για να μαθει, μικρο μεγεθος για φορητοτητα, αρκετα καλη τιμη πλεον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Θα του τα μεταφέρω καθώς κι εγώ δεν είμαι τόσο σχετικός ειδικά στις mirrorless. Ούτε εγώ πιστεύω, που τον ξέρω δλδ, ότι θα την χρησιμοποιεί και τρελά πολύ. Σίγουρα σε ταξίδια, διακοπές κλπ άντε και λίγο τον άλλον καιρό. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ερώτηση είδα την Canon sx280,φαίνεται ενδιαφέρον,τι λέει σε σχέση με την s110? Με ενδιαφέρει η ποιότητα στην φωτογραφία και φυσικά το λιγότερο δυνατόν noise Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://snapsort.com/compare/Canon-PowerShot-SX280-HS-vs-Canon-Powershot-S110 μεγαλυτερος αισθητηρας, πιο φωτεινο διαφραγμα, μανουαλ ρυθμισεις, καλυτερη ποιοτητα γενικως καμια συγκριση. διαφορετικη κατηγορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 στα 50-60€ υπάρχει αξιόλογη κομπακτ που να αξίζει τα χρήματα της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://snapsort.com/compare/Canon-PowerShot-SX280-HS-vs-Canon-Powershot-S110 μεγαλυτερος αισθητηρας, πιο φωτεινο διαφραγμα, μανουαλ ρυθμισεις, καλυτερη ποιοτητα γενικως καμια συγκριση. διαφορετικη κατηγορια. Καλύτερή η 110 λοιπόν,ωραία και σε λευκό χρώμα αν και θα φαίνεται το παραμικρό πάνω της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissnb Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 καλησπερα σας σκεφτομαι να παρω αυτη Sony Cybershot DSC-HX300 εχει καποιος προσωπικη γνωμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeus2222 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 OLYMPUS VR-340 εχει καποιος καποια γνωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχει δοκιμάσει κανένας την olypmous vr-340 να μου πει εντυπώσεις και τι να προσέξω? Σε γενικές γραμμές είναι καλή? το κουμπί που τράβα φωτογραφίες έχει αρκετό τζόγο έτσι πρέπει να είναι? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημέρα. Σκέφτομαι για μια καλή dslr. Ίσως την 5200 nikon η τη d90 . Τι λέτε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) Γεια κ χαρα σας , Μια ερωτηση, ειχα παρει μια μεταχειρισμενη μηχανη συγκεκριμενα την Canon SX30Is εδω και μερες οταν παω να φορτισω την μπαταρια την τοποθετω στα "Δοντακια" και αναβοσβηνει 2-3 sec οτι φορτιζει κ μετα τελος... μενει μονιμα πρασινο Λες κ εχει φορτισει και στην ουσια ειναι αφορτιστη η μπαταρια, τι προβλημα εχουμε εδω μπαταριας ή κατι αλλο? * τωρα μου φορτισε 5-7 λεπτα κ παλι ξανα τα ιδια... φορτιζει λιγο κ σταματαει. Edited September 2, 2013 by Cannibal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts