elkons Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:09 μμ Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14. Και σε εσάς τα ίδια; ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ 1 hour ago, elkons said: Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14. Και σε εσάς τα ίδια; ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site τον χρησιμοποίησες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:25 μμ 59 minutes ago, ANAGNPANA said: Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site τον χρησιμοποίησες; Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο, άσε που όταν πάω να δω πόσες συμμετοχές έχω λέει 11 και μετά από κάποια δευτερόλεπτα 12. Όχι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:02 μμ Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:03 μμ Just now, cu2goup said: Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️. Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 02:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:04 μμ Just now, elkons said: Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️ Έλα να κλάψουμε όλοι μαζί.. στο μεταξύ ακόμα υπάρχει το κουμπί που ζητάς κωδικό και λέει να προσπαθήσεις αργότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 02:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:16 μμ Εμένα εξαφανίστηκε το banner 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts