Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις να θελω να κανω διαφημιση,αμα θες να μιλας σε αλλα δικτυα παρε q με 3 ευρω εχεις 60 λεπτα για ολα τα δικτυα,επισης εχει και προσφορες για εξωτερικο.Εχω whats up εδω και 8 χρονια,αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει γινει ασυμφορο,για να μιλησεις πρεπει να βαζεις τουλαχιστον 10 ευρω καρτα,πραγμα αδυνατο για καθε φορα.Απλα δεν ξερω,μακροπροθεσμα που θα καταληξει η χρεωση στο whats up,γιατι ουτε το reload ειναι κατι σημαντικο,ουτε τα 600 λεπτα με 5 ευρω.
HE HAD THE GIFT OF PROPHECY, GAVE GUIDING LIGHT TO ME I KNOW,HE SET MY SPIRIT FREE

τοτε δεν θα υπηρχε λογος να καναμε συμβολαια.

Έχω και συμβόλαιο αν και σύντομα θα φύγω από την άχρηστη Cosmote,έχω what's up λόγω του ότι όλοι οι φίλοι μου και φίλες έχουν.

Το Cu όμως μια χαρά δίνει 100 λεπτά προς όλους,αλλά ξέχασα,είναι Vodafone και απλά καμία σχέση με την Cosmote

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μη γινεσαι οπαδος

Γίνομαι οπαδός με ότι με συμφέρει:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

1,5 GB για τον Αυγουστο..δεν υπαρχει... ξερετε ομως αν γινεται να εχω απο καρτα συγκεκριμενα mb περαν των 60 η των 120 το μηνα?

εμενα μου ετυχε την τελευταια φορα δωρο διπλασιασμος της επομενης ανανεωσης! Και τωρα εβαλα 10€ αλλα δεν μου το διπλασιασαν! Τι μπορω να κανω? μπορω να επικοινωνησω με καποιο τροπο και να τους κραξω?

Μου έτυχε και εμενα το ίδιο reload πριν μια εβδομάδα, θυμάμαι έλεγε ότι για να διπλασιαστεί η επόμενη ανανέωση πρέπει να γίνει μέσα σε 7 μέρες.

Είσαι σίγουρος ότι το έκανες μέσα σε 7 μέρες; :D

Κάτι ακόμα, όταν έκανα την ανανέωση την 6η ή 7η μέρα (μου φαίνεται ήταν η 7η) δεν διπλασιάστηκε ο χρόνος μου κατευθείαν, πέρασαν 10 λεπτά περίπου και μετά μου ήρθε μήνυμα ότι η ανανέωση διπλασιάστηκε!

Ο διπλασιασμός επόμενης ανανέωσης δουλεύει. Τουλάχιστον εμένα που μου έτυχε 2-3 φορές, ανανέωσα μέσα στο 7ήμερο που προβλέπει το reloadit και είχα κανονικά διπλάσιο του αρχικού υπολοίπου μου. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα!

Ξέρει κανείς τι παίζει με τις χρεώσεις των SMS προς δίκτυα ελληνικά (Vodafone Hellas, Wind) αλλά με συσκευή που βρίσκεται εκτός Ελλάδας (Αγγλία συγκεκριμένα); Εννοώ ότι στέλνω σε ελληνικό νούμερο αλλά που βρίσκεται στο εξωτερικό. Χρεώνομαι κανονικά σαν να στέλνω σε ελληνικό δίκτυο (~9 cents/σελίδα) ή υπάρχει άλλη τιμολογιακή πολιτική;

εαν εισαι ελλαδα (με ελληνικο νουμερο) και στελνεις sms σε ελληνικο νουμερο, δεν εχει σημασια πού ειναι αυτο το νουμερο, χρεωνεσαι νορμαλ, σαν το νουμερο που ειναι εξωτερικο να ειναι ελλαδα (αρκει να ειναι ελληνικο νουμερο).

χρεώνεται όμως και ο παραλήπτης του μηνύματος....

που το ειδες αυτο; Μονο οι εισερχομενες κλησεις εχουν χρεωση. Τα sms δεν εχουν. Εαν συνεχιζεις να διαφωνεις, στειλε ενα link να το δω και εγω

Γεια σας παιδιά. Ζώντας σε άλλο σύμπαν (15 χιλιόμετρα έξω από μεγάλη πόλη), μέχρι πρότινος δεν είχα πρόσβαση σε ADSL. Μοναδική επιλογή USB stick και internet on the go 10 GB από cosmote. Λόγω εργασίας έπρεπε να κατεβάζω αρκετά έγγραφα και βίντεο, με αποτέλεσμα να έχουμε στην οικογένεια δυο ετήσιες συμβάσεις των 10 GB (η πρώτη πέρασε το εξάμηνο - αγορά 45 Ευρώ με έκπτωση ενός usb stick- και η δεύτερη διανύει τον τρίτο μήνα - δωρεάν αγορά/παροχή ενός pocket wi-fi και εξάμηνη 50 % έκπτωση παγίων).

Τι να κάνω για να διακόψω τις συμβάσεις με τη λιγότερη δυνατή ζημιά;

Ειλικρινά, έχω κουραστεί να πληρώνω τόσα χρόνια. :(

Edited by killbee

κατ αρχάς συγνώμη άν το ποσταρω σε λάθος μέρος αλλά δε βρήκα κάτι άλλο.έκανα τέλος φεβρουαρίου αλλαγή το whats up μου σε καρτοσυμβολαιο25 σε κατάστημα πλαισίου μετά απο παρότρυνση υπαλλήλου.το κάνω λοιπόν,δεν ήθελα συσκευή οπότε θα βάζαμε το πόσο σαν έκπτωση παγίου.όλα καλά μέχρι εκεί.έρχεται ο πρώτος λογαριασμός και βλέπω ότι έκπτωση δεν υπάρχει.παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα και η κοπέλα έχει σταματήσει να δουλεύει.μιλάω με τον τότε υπεύθυνο και με διαβεβαιώνει ότι μίλησε με cosmote και στον επόμενο λογαριασμό θα έχει αφαιρεθεί το έξτρα πόσο που πλήρωσα και θα περαστεί κανονικά η έκπτωση στο πάγιο.μην τα πολυλογώ,κάθε μήνα μου λένε ότι απο τον επόμενο θα περαστεί και θα αφαιρούνται και τα έξτρα που δίνω απο δικό τους λάθος.σήμερα εκδόθηκε λογαριασμός φυσικά χωρίς την έκπτωση.σε τηλέφωνο που είχα με το κατάστημα μου είπαν ότι η cosmote το αργεί και για να μην ταλαιπωρουμαι το μόνο που μπορεί να μου κάνει είναι να μου δώσει το πόσο της έκπτωσης για να αγοράσω κάτι άλλο απο το κατάστημα.φυσικά και δε το θέλω αυτό.με την cosmote δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών δεν γνωρίζει τίποτα ούτε μπορεί να με βοηθήσει κάπως.για πείτε πως μπορώ να κινηθώ και τι μπορώ να κάνω.ευχαριστώ πολύ παιδιά

Συνήγορο του πολίτη πάρε και ρωτά ή σωματείο καταναλωτών (κάπως έτσι το λένε)
I can only write about personal stuff, about my point of view.

Φαίνεται να έχει γίνει το λάθος από την πλευρά του καταστήματος. Γιατί δεν μιλάς με την Cosmote άμεσα;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Απευθύνσου και στα κεντρικά της Cosmote και αν δε βρεις άκρη ούτε εκεί, κάνε μία αίτηση φορητότητας να δεις για πότε θα σε παρακαλάνε. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

όσες φορές μιλούσα με cosmote μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν τπτ και ότι φταίει το κατάστημα και ο ένας με έστελνε στον άλλο-τελικά μίλησα με μια πολύ εξυπηρετικη υπάλληλο σήμερα η οποια έκανε μια αναφορά στο τμήμα αναφορών αν θυμάμαι καλά,οι οποίοι θα μου στείλουν μύνημα και θα με πάρουν τηλέφωνο για να κανονίσουμε την οφειλή και το πως θα γίνει απο δω και μπρος ο λογαριασμός.άρα περιμένω...πάλι.θα κοιτάξω και το συνήγορο του πολίτη και το ινκα να δω τι μπορώ να κάνω

μου έρχεται 23.80 και αυτό γιατί εχω βάλει την έκπτωση για τους ανέργους του οαεδ. Κανονικά με την έκπτωση του παγίου έπρεπε να είναι λίγο κάτω η πάνω απο 20 ευρώ. Το πόσο που λες πως το υπολόγισες?

Χωρις τιποτα ειναι 25χ1,12=28 εσενα οντως μονο για ανεργους βαλανε που δε το υπολογισα πριν 25-15%χ1,12=23,8. Αν θυμαμαι καλα η ρκπτωση στο παγιο ειναι 5€ οποτε 25-5-15%χ1,12=18,2€

όντως και εγώ κάπου εκεί το υπολόγιζα αλλά χωρίς να ξέρω πόση είναι σίγουρα η έκπτωση παγίου.περιμένω να με πάρουν να μου πουν αλλά το βλέπω απο δευτέρα να γίνετε γιατί κλασικα π-σ-κ δε πρόκειται να γίνει κάτι.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned