AlexM2 Δημ. Κυριακή στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:30 μμ 22 ώρες πριν, elkons said: Ναι έχουν κανονοικότατα. Η ερώτηση μου τώρα, για θέματα κινητής τηλεφωνίας (σημα,κεραίες κτλ) καλύτερα να στείλουμε στη φόρμα του Cosmote technical services https://www.c-ts.gr/portal/contact-us Ή στη κανονική φόρμα επικοινωνίας της Cosmote για αυτά τα θέματα; υπάρχει κάποια διαφορά; Το CTS αφορά την υπηρεσία Cosmote@yourservice δεν έχει σχέση καμία με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:32 μμ 1 minute ago, AlexM2 said: Το CTS αφορά την υπηρεσία Cosmote@yourservice δεν έχει σχέση καμία με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Τι αφορά η φόρμα επικοινωνίας του Technical services; Cosmote@yourservice τι είναι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Κυριακή στις 07:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:34 μμ (edited) 4 minutes ago, elkons said: Τι αφορά η φόρμα επικοινωνίας του Technical services; Cosmote@yourservice τι είναι; Στο site που έχεις βάλει πατώντας πάνω δεξιά μπορείς να βρεις πληροφορίες. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη καλύτερα είναι να γίνεται τηλεφωνικά για οποιαδήποτε δήλωση βλάβης. Αυτή η σελίδα αφορά την εταιρεία που έχει η Cosmote για τους τεχνικούς πεδίου. Edited Κυριακή στις 07:37 μμ by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) ''Καθοριστικές οι επόμενες εβδομάδες για την πώληση της Telekom Romania από τον ΟΤΕ". https://www.insider.gr/epiheiriseis/356947/kathoristikes-oi-epomenes-ebdomades-gia-tin-polisi-tis-telekom-romania-apo-ton Edited 7 ώρες πριν by MIKU 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Η Cosmote ανακοινώνει νέα δυνατότητα συνδυασμού σταθερής και Cosmote TV στο ΑΦΜ – Nέες Τιμές https://techmaniacs.gr/i-cosmote-anakoinonei-nea-dynatotita-syndyasmoy-statheris-kai-cosmote-tv-sto-afm-nees-times/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Πριν βγει αυτό μου είπαν να κόψω το Cosmote Tv και να το κάνω triple Play για την έκπτωση τώρα το άλλαξαν πάλι 😅 1 hour ago, elkons said: Η Cosmote ανακοινώνει νέα δυνατότητα συνδυασμού σταθερής και Cosmote TV στο ΑΦΜ – Nέες Τιμές https://techmaniacs.gr/i-cosmote-anakoinonei-nea-dynatotita-syndyasmoy-statheris-kai-cosmote-tv-sto-afm-nees-times/ Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκπτωση δίνει στα μαθήματικα ήμουνα ντουβάρι... 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 minutes ago, Antonio21 said: Πριν βγει αυτό μου είπαν να κόψω το Cosmote Tv και να το κάνω triple Play για την έκπτωση τώρα το άλλαξαν πάλι 😅 Εγώ πάλι δεν το χω καταλάβει αυτό που λένε στο άρθρο.. Δηλαδή εγώ που έχω Dobleplay 50αρα απεριόριστα όλα με Cosmote tv cinema στα 40€ και τα 2 στο ίδιο ΑΦΜ θα πάρω αυτόματα μείωση ή πρέπει εγώ κάτι να κάνω; 40€ επειδή το κινητό από 23 το έκαναν 18€ το χα πει πιο παλιά στο σταθερό αλλαγή συμβόλαιο κινητό απλά η τιμή έπεσε χωρίς να ανανεωθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Σε triple Play η χωριστά συμβόλαια; Εάν είναι χωριστά θα έχεις έκπτωση την έκπτωση δεν κατάλαβαινω 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Κινητό μόνο του σταθερή tv μαζί τα πληρώνω σε ένα RF αυτά τα 2 κινητό έχει άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Θα το διαβάσω ξανά μήπως το κατάλαβω καλύτερα 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Και στο πρόγραμμα Doble play το δείχνει. Ρε συ βρήκες το δελτίο τύπου; που βρήκαν αυτοί τους πίνακες.. Just now, Antonio21 said: Θα το διαβάσω ξανά μήπως το κατάλαβω καλύτερα Εγώ περιμένω την επίσημη ανακοίνωση της κοντ 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εντάξει το κατάλαβα πάει ανάλογα το πάγιο του double play. Πιο φθηνά θα μου έβγαινε έαν δεν το άλλαζα 😂😂 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, Antonio21 said: Εντάξει το κατάλαβα πάει ανάλογα το πάγιο του double play. Πιο φθηνά θα μου έβγαινε έαν δεν το άλλαζα 😂😂 Το θέμα είναι κάνει ο συνδρομητής κάτι από μεριάς του ; εγώ δηλαδή θα πάρω -3,40€ ή βλακεια είπα; Doble play τη 50αρα (VDSL)απεριόριστα σταθερά κινητά με ctv cinema.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εάν την τηλεόραση την έχεις μαζί με την σταθερή σε ένα συμβόλαιο όχι δεν θα πάρεις έκπτωση. Πρέπει να είναι χωριστά συμβόλαια. Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Πάει ανάλογα με το πάγιο το double play αρκεί η TV να ειναι στο ίδιο ΑΦΜ ,στο Cosmote One και να έχει γίνει ανανέωση σε ένα από τα δύο πρόσφατα λεει. Και πρέπει να είναι χωριά όχι μαζί σαν triple play Edited 5 ώρες πριν by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εάν το έχεις έτσι όπως εγώ ένα συμβόλαιο σε όλα δεν θα πάρεις έκπτωση.. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, AlexM2 said: Πάει ανάλογα με το πάγιο το double play αρκεί η TV να ειναι στο ίδιο ΑΦΜ ,στο Cosmote One και να έχει γίνει ανανέωση σε ένα από τα δύο πρόσφατα λεει Είναι σε One και στο ίδιο αφμ και πριν 2,3 μήνες ανανέωση. 1 minute ago, Antonio21 said: Εάν την τηλεόραση την έχεις μαζί με την σταθερή σε ένα συμβόλαιο όχι δεν θα πάρεις έκπτωση. Πρέπει να είναι χωριστά συμβόλαια. Και πως το καταλαβαίνω ότι είναι ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, AlexM2 said: Πάει ανάλογα με το πάγιο το double play αρκεί η TV να ειναι στο ίδιο ΑΦΜ ,στο Cosmote One και να έχει γίνει ανανέωση σε ένα από τα δύο πρόσφατα λεει Χαζή ερώτηση θα κάνω. Εάν πάρω άλλο ένα Cosmote Tv στο όνομα μου θα έχω έκπτωση;;; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, Antonio21 said: Εάν το έχεις έτσι όπως εγώ ένα συμβόλαιο σε όλα δεν θα πάρεις έκπτωση.. Θα το τσεκάρω σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, elkons said: Είναι σε One και στο ίδιο αφμ και πριν 2,3 μήνες ανανέωση. Και πως το καταλαβαίνω ότι είναι ξεχωριστά; Δες την φωτογραφία που ανέβασα 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, elkons said: Είναι σε One και στο ίδιο αφμ και πριν 2,3 μήνες ανανέωση. Και πως το καταλαβαίνω ότι είναι ξεχωριστά; Έχεις βάλει σε Cosmote One την τηλεόραση? Δεν μιλάμε για κινητή και σταθερή σε Cosmote one. Απλά κοίτα την φωτογραφία του συμφορουμιτη. Επίσης την τηλεόραση στην δείχνει σαν ξεχωριστή υπηρεσία Edited 5 ώρες πριν by AlexM2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts