Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, hercoulis said:

Κρίμα είναι αλλά έχουμε χάσει πολλά.

Θεωρώ πως τους πειράζει τους Γερμανούς να είναι Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, γιατί είναι γερμανική 😇

Ελπίζω μη χαλάσουν και αυτοί την καρτοκινητή μετά από αυτό το μεγάλο Rebranding 🙂

Το μόνο που ξέρω η Telekom στην Αυστρία είναι καλή σε τιμές όπως την είδα ως Έλληνας για τα δεδομένα μου και φαντάσου εκεί έχουν πολύ μεγαλύτερο μέσο μισθό, στα υπόλοιπα γενικά οι τιμές σαν εδώ είναι πχ supermarket.

Οπότε εδώ έχουμε τα πάντα ακριβά αλλά με χειρότερους μισθούς,το ίδιο και στις τηλεπικοινωνίες πιο ακριβά με κακές υπηρεσίες αν και τα τελευταία χρόνια στη κινητη τηλεφωνία πάμε αρκετά καλά.

@VIPdriverΕ, ναι. Όσο και να αναμοχλεύουν τα νούμερα για να δείξουν αυξητικές τάσεις, δεν τους βγαίνουν.

Edited by hercoulis

Τουρκία πχ σχεδόν πουθενά δεν εχει5G μόνο στα κέντρα και αυτό σαν εικονικό, ενώ 4G τίμιο.

Οπότε δεν είναι και τα χειρότερα δίκτυά κινητής εδώ. 

Edited by elkons

Με την Αυστρία μου φαίνεται πιο προσιτή η σύγκριση. Η Τουρκία είναι τεράστια εδαφικά και πληθυσμιακά.   

Με την Αυστρία μου φαίνεται πιο προσιτή η σύγκριση. Η Τουρκία είναι τεράστια εδαφικά και πληθυσμιακά.   

Αυστρία εννοώ σχέση τιμών και δικτύου για έναν Έλληνα ενώ για την Τουρκία εννοούσα σύγκριση ποιότητας υπηρεσιών στην κινητή τηλεφωνία όχι στις τιμές για να πω πως στην Ελλάδα δεν έχουμε και τα χειρότερα δίκτυα κινητής γενικά σίγουρα όμως όχι vfm.

1 hour ago, hercoulis said:

Το καινούργιο είναι ότι στη χρονιά που διανύουμε θέλουν να μην υπάρχει το cosmote.

Υπάρχει κόσμος που την θεωρεί ελληνική εταιρεία...από παλιά. 

Μυστικό δεν ήτανε...

golden-hall-store-germanos.thumb.jpg.dc01c82cb31fcb4cda3c92623ab1d883.jpg

5 minutes ago, Bas said:

Μυστικό δεν ήτανε...

golden-hall-store-germanos.thumb.jpg.dc01c82cb31fcb4cda3c92623ab1d883.jpg

Τώρα θυμήθηκα μια περίοδο πολύ παλιά, πριν το 2010 σίγουρα, βασικά πριν αγοράσει η Cosmote την αλυσίδα, που είχε αρχίσει να προωθεί συμβόλαια και από τις τρεις εταιρείες ο Γερμανός, απλά τότε ηταν TIM. Και μάλιστα υπήρχε μια διαφήμιση με τον Καφετζοπουλο κιόλας νομίζω, τώρα μπορεί να λέω και κουταμάρες, λολ. 

Ναι,και Telestet είχε 

https://youtu.be/oc4OthzwpI8?si=EUJoJVQhQWufnH76

σωστά με τον καφετζόπουλο

https://youtu.be/DRk9Dk4_y8c?si=bJJIlscQhxPVG7EU

3 minutes ago, elkons said:

Ναι,και Telestet είχε 

https://youtu.be/oc4OthzwpI8?si=EUJoJVQhQWufnH76

σωστά με τον καφετζόπουλο

https://youtu.be/DRk9Dk4_y8c?si=bJJIlscQhxPVG7EU

Ή Ακάλυπτος, όπως σας αρέσει 😜😂

1 ώρα πριν, elkons said:

Κρίμα πάντως να χαθεί εντελώς το Cosmote..είναι ισχυρό brand για εμάς στην Ελλάδα..

...όπως ήταν κάποτε και "Telestet"

2 ώρες πριν, elkons said:

Το μόνο που ξέρω η Telekom στην Αυστρία είναι καλή σε τιμές όπως την είδα ως Έλληνας για τα δεδομένα μου και φαντάσου εκεί έχουν πολύ μεγαλύτερο μέσο μισθό, στα υπόλοιπα γενικά οι τιμές σαν εδώ είναι πχ supermarket.

Οπότε εδώ έχουμε τα πάντα ακριβά αλλά με χειρότερους μισθούς,το ίδιο και στις τηλεπικοινωνίες πιο ακριβά με κακές υπηρεσίες αν και τα τελευταία χρόνια στη κινητη τηλεφωνία πάμε αρκετά καλά.

Μπορει εκεί αναλογικά με τους μισθούς να είναι φθηνότερο το super, αλλά αυτοί έχουν καλάθι νοικοκυριού και υπουργό τον αδωνι;

1 minute ago, Gv2008 said:

Μπορει εκεί αναλογικά με τους μισθούς να είναι φθηνότερο το super, αλλά αυτοί έχουν καλάθι νοικοκυριού και υπουργό τον αδωνι;

Κλάμα 😂😂

Just now, elkons said:

Κλάμα 😂😂

Γιατί φίλε μου αμφισβητείς τον κύριο υπουργό; Μέχρι και ασανσέρ από τον 7ο πάνε σε δευτερόλεπτα στον 2ο στο παίδων και στον ερυθρό σταυρό επίσης και τα νοσοκομεία μας είναι σαν γκουλαγκ της Σοβιετικής ένωσης, αλλά όλα πάνε καλά. Ελλάδα 2.0.

1 hour ago, johnny_htc said:

Τώρα θυμήθηκα μια περίοδο πολύ παλιά, πριν το 2010 σίγουρα, βασικά πριν αγοράσει η Cosmote την αλυσίδα, που είχε αρχίσει να προωθεί συμβόλαια και από τις τρεις εταιρείες ο Γερμανός, απλά τότε ηταν TIM. Και μάλιστα υπήρχε μια διαφήμιση με τον Καφετζοπουλο κιόλας νομίζω, τώρα μπορεί να λέω και κουταμάρες, λολ. 

Είχε κατακτήσει τα Βαλκάνια, μέχρι Πολωνία... αν θυμάμαι καλά... υπήρχε κατάστημα. Ο ΟΤΕ είχε την τεχνογνωσία να ξεκινήσει την κινητή τηλεφωνία και να πρωτοστατεί στα Βαλκάνια. Άστα...

Είχε κατακτήσει τα Βαλκάνια, μέχρι Πολωνία... αν θυμάμαι καλά... υπήρχε κατάστημα. Ο ΟΤΕ είχε την τεχνογνωσία να ξεκινήσει την κινητή τηλεφωνία και να πρωτοστατεί στα Βαλκάνια. Άστα...

Πραγματικά, άμα είχε ιδρυθεί μαζί με τις άλλες το 1992, δεν ξέρω αν θα την είχαν βγάλει "καθαρή" οι άλλες δύο. Παίζει να ήταν και ακόμα μικρότερο το ποσοστό τους αυτή τη στιγμή, σκέψου.. Την ίδια ώρα είναι για πώληση η πρώτη ιδρυθείσα για μια ακόμα φορά και ο ΟΤΕ έχασε το στοίχημα να μείνει ελληνικός μαζί με την επέκταση που προανέφερες. Ουσιαστικά οι Γερμανοί την ανάπτυξη του ΟΤΕ εμπόδισαν. Και πάντα οι μεγάλοι όμιλοι προσπαθούν να αγοράσουν ανταγωνιστές μη τυχόν και ανελιχθουν στην αγορά που θέλουν.. Συμβαίνει κατά κόρον στην αυτοκινητοβιομηχανια αυτό ας πούμε εδώ και χρόνια. 

2 ώρες πριν, elkons said:

Θεωρώ πως τους πειράζει τους Γερμανούς να είναι Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, γιατί είναι γερμανική

...ενώ η λέξη "Telekom" είναι ελληνική μόνο κατά το ήμισυ 😛

1 minute ago, Bas said:

Δε παίζει να μην είσαι φιλόλογος εσύ ..λολ 😁

4 minutes ago, Bas said:

"TeleKosmote" πολύ χάλι μαύρο, ε; 🥲😂

3 minutes ago, ANAGNPANA said:

Λογικά T MOBILE θα γίνει 

Έτσι να μπούμε στο Αμερικανικό μουντ 😋

6 minutes ago, johnny_htc said:

"TeleKosmote" πολύ χάλι μαύρο, ε; 🥲😂

💩 είχαμε,φρέσκα μας φέρανε.. COSMOTE-T- ας πούμε όχι ε; δεν τους ήρθε η έμπνευση. 

10 minutes ago, elkons said:

Δε παίζει να μην είσαι φιλόλογος εσύ ..λολ 😁

Τότε θα έπρεπε να είχα συμπληρώσει ότι στο λατινικό ήμισυ το λατινικό "c" αντικαταστάθηκε με το ελληνικό  "κ" όπως συνηθίζεται στα γερμανικά