Gv2008 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 4 ώρες πριν, elkons said: Εντομεταξυ μ έδωσαν κατευθείαν το boxακι,δε του το χα πάει σφαίρα. Με το καιρό χάνει απόδοση ή είναι οκ; Προσωπικά πιο γρήγορο μ φαίνεται από μια Samsung τηλεόραση με Tizen Είναι απίστευτα γρήγορο, το έχω από αρχές Οκτώβρη και πάει σφαίρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 47 minutes ago, Gv2008 said: Είναι απίστευτα γρήγορο, το έχω από αρχές Οκτώβρη και πάει σφαίρα Ναι, πάει τάπα. Και το έχω και 2 χρόνια, καμία μείωση απόδοσης. Καλά, δεν είναι και κάτι που χαλάει εύκολα φυσικά, εκτός και αν του ρίξεις κάνα ποτήρι νερό πάνω του, λολ😅 5 ώρες πριν, elkons said: Εντομεταξυ μ έδωσαν κατευθείαν το boxακι,δε του το χα πάει σφαίρα. Με το καιρό χάνει απόδοση ή είναι οκ; Προσωπικά πιο γρήγορο μ φαίνεται από μια Samsung τηλεόραση με Tizen Καλά τα ενσωματωμένα προγράμματα στις τηλεοράσεις, μπάζουν από παντού πάντα. Πραγματικά δεν ξέρω πόσα λεφτά πρέπει να δώσεις σε μια τηλεόραση ώστε να λειτουργεί στην πένα, smooth το λογισμικό της.. Cosmote tv εννοείται είναι τελείως κουραστικό να το δουλεύεις μέσα από την εφαρμογή της smart tv, μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις θα το επέλεγε πιστεύω κανείς και εννοείται δεν αξίζει κάποιος να επενδύει σε υπερτελειες τηλεοράσεις μόνο και μόνο για να έχει τον απίστευτο επεξεργαστή κλπ.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Ε, όχι και σφαίρα ρε παιδιά. Αργό είναι. Δηλαδή οι τηλεοράσεις σας πως δουλεύουν; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, sou_d said: Ε, όχι και σφαίρα ρε παιδιά. Αργό είναι. Δηλαδή οι τηλεοράσεις σας πως δουλεύουν; Καλά δεν είπαμε ότι έχει και ryzen 5 επεξεργαστή πάνω του 😅🤪. Απλα της τηλεόρασης τα μενού είναι πολύ πιο σπαστικά στο χρόνο απόκρισης τους από την καθυστέρηση στην απόκριση του boxaki. Εγώ αυτό έχω σε μένα, τηλεόραση LG του 16 είναι 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, sou_d said: Ε, όχι και σφαίρα ρε παιδιά. Αργό είναι. Δηλαδή οι τηλεοράσεις σας πως δουλεύουν; Δε ξέρω στο app της Cosmote tv στη τηλεόραση θελει να πατάω 2 φορές για να αλλάξω το κανάλι για να πάω πίσω στο μενού στα κανάλια πάλι 2 φορές και αν αλλάξω κανάλι φορτώνει λίγο ενώ στο boxακι πάει πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια ίσως φταίει κ το Cosmote tv app σε Tizen λογισμκ,ούτε εφε στο μενού δεν κάνει δεν είναι τόσο ομοιόμορφα σε χαλάει λίγο. samsung tv ue43du7172uxxh του 2024 και αγορασμένη το 2024 όταν πρώτο βγήκε είδα τη τιμή 200€ κάτω 🙄 Υ.Γ Η εικόνα με Cosmote Tv πολύ καλύτερη η Digea ακόμα έχει πάρα πολλά κανάλια στα 576p... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 ώρες πριν, elkons said: Δε ξέρω στο app της Cosmote tv στη τηλεόραση θελει να πατάω 2 φορές για να αλλάξω το κανάλι για να πάω πίσω στο μενού στα κανάλια πάλι 2 φορές και αν αλλάξω κανάλι φορτώνει λίγο ενώ στο boxακι πάει πολύ πιο γρήγορα. Βέβαια ίσως φταίει κ το Cosmote tv app σε Tizen λογισμκ,ούτε εφε στο μενού δεν κάνει δεν είναι τόσο ομοιόμορφα σε χαλάει λίγο. samsung tv ue43du7172uxxh του 2024 και αγορασμένη το 2024 όταν πρώτο βγήκε είδα τη τιμή 200€ κάτω 🙄 Υ.Γ Η εικόνα με Cosmote Tv πολύ καλύτερη η Digea ακόμα έχει πάρα πολλά κανάλια στα 576p... Ναι γιατί παίζουν ουσιαστικά με ip και είναι HD φυσικά. ΕΡΤ, αντ1, mega, open, όλα. Και σε Android tv, τα ίδια είναι.. Μποξακι μόνο, αλλιώς δεν θέλεις καν να δεις τηλεόραση 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Ποιο box δίνει η cosmote? Έχει αλλάξει σε σχέση με 2 χρόνια πριν; Αυτό έχω εγώ. Edited 2 ώρες πριν by Antonio21 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Εγώ το ίδιο έχω βλέπω στο Cosmote app Android 12 έχει εμένα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Όμορφα!!! 2 1 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, Antonio21 said: Όμορφα!!! ; Τώρα μ ήρθε αναβάθμιση στο Cosmote app αναβάθμιση σε 100αρι και Cosmote Tv cinema στα 43€ και με το 50αρι τώρα 40 Ακόμα δεν άλλαξα συμβόλαιο έστειλαν κ αλλο😅 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: ; Τώρα μ ήρθε αναβάθμιση στο Cosmote app αναβάθμιση σε 100αρι και Cosmote Tv cinema στα 43€ και με το 50αρι τώρα 40 Ακόμα δεν άλλαξα συμβόλαιο έστειλαν κ αλλο😅 Αυτόματη ανανέωση του συστήματος μετά από υπογραφή και αφού πέρασαν την ισχύ του νέου συμβολαίου για την.. ανανέωση του συμβολαίου σου, μήπως και ψηθείς στα γρήγορα για ακόμα περισσότερα τώρα που βράζει 😜😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Αυτόματη ανανέωση του συστήματος μετά από υπογραφή και αφού πέρασαν την ισχύ του νέου συμβολαίου για την.. ανανέωση του συμβολαίου σου, μήπως και ψηθείς στα γρήγορα για ακόμα περισσότερα τώρα που βράζει 😜😂 Μπα καλά είμαι με τη 50αρα μου αλλά δεν είναι κ κακιά η 100αρα,με καλύπτει δλδ η 50αρα για τα πάντα, αν χρειαστεί κάτι να κατεβάσω πχ windows ή καμιά rom κάνω Hotspot αφου υπάρχει η Ν78,σιγά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, elkons said: Μπα καλά είμαι με τη 50αρα μου αλλά δεν είναι κ κακιά η 100αρα,με καλύπτει δλδ η 50αρα για τα πάντα, αν χρειαστεί κάτι να κατεβάσω πχ windows ή καμιά rom κάνω Hotspot αφου υπάρχει η Ν78,σιγά. Ε ναι. Η 50αρα για ένα μέσο νοικοκυριό ας πούμε, ακόμα και με τιβι, αυτή τη στιγμή στέκει αξιοπρεπώς και είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Εγώ σε 100αρα θα πήγαινα μόνο με 1 ευρώ διαφορά τιμή αν μου την έδιναν. Δεν βλέπω ακόμα το λόγο για μετάβαση που να πρέπει να τα σκάσω προσωπικά 😏 Για heavy using έξω και στη δουλειά, N78 all the way εννοείται Edited 2 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Ε ναι. Η 50αρα για ένα μέσο νοικοκυριό ας πούμε, ακόμα και με τιβι, αυτή τη στιγμή στέκει αξιοπρεπώς και είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Εγώ σε 100αρα θα πήγαινα μόνο με 1 ευρώ διαφορά τιμή αν μου την έδιναν. Δεν βλέπω ακόμα το λόγο για μετάβαση που να πρέπει να τα σκάσω προσωπικά 😏 Σκυλί είναι 2 τηλεοράσεις με Cosmote tv ή Netflix 2,3 κινητά συνδεδεμένα συν το λαπτοπ και κάτω από 40 δε πέφτει συνήθως 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Just now, elkons said: Σκυλί είναι 2 τηλεοράσεις με Cosmote tv ή Netflix 2,3 κινητά συνδεδεμένα συν το λαπτοπ και κάτω από 40 δε πέφτει συνήθως Ναι, ευτυχώς δίνουν και αξιοπρεπή ρουτερ, είναι μια χαρά στη διαχείριση όλων μαζί κιόλας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, ευτυχώς δίνουν και αξιοπρεπή ρουτερ, είναι μια χαρά στη διαχείριση όλων μαζί κιόλας Ναι μια χαρά είναι ένα Speedport 2 plus arcadyan έχω με ανοιχτό Band steering. Στη πύλη συγχρονίζει 53. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, elkons said: Ναι μια χαρά είναι ένα Speedport 2 plus arcadyan έχω με ανοιχτό Band steering. Στη πύλη συγχρονίζει 53. Ναι και μένα κάπου τόσο, 54 νομίζω, εκεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts