elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14. Και σε εσάς τα ίδια; ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, elkons said: Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14. Και σε εσάς τα ίδια; ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site τον χρησιμοποίησες; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 59 minutes ago, ANAGNPANA said: Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site τον χρησιμοποίησες; Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο, άσε που όταν πάω να δω πόσες συμμετοχές έχω λέει 11 και μετά από κάποια δευτερόλεπτα 12. Όχι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Just now, cu2goup said: Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️. Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️ 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Just now, elkons said: Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️ Έλα να κλάψουμε όλοι μαζί.. στο μεταξύ ακόμα υπάρχει το κουμπί που ζητάς κωδικό και λέει να προσπαθήσεις αργότερα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Εμένα εξαφανίστηκε το banner 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου ΤΙ 3G 💀 Άνοιξε, τους έπιασα όταν έβγαλαν τον διαγωνισμό για να γίνει η κλήρωση 16 συμμετοχές +5 του What's Up ούτε τα 15GB ένα μήνα δε θα πάρω 😅 τι 3G όμως ρε παιδιά είπαμε...θέλει πλήρες αλλαγή το app σίγουρα, έγινε πρόχειρη δουλειά για την αναβάθμιση της. 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 15 minutes ago, elkons said: ΤΙ 3G 💀 Άνοιξε, τους έπιασα όταν έβγαλαν τον διαγωνισμό για να γίνει η κλήρωση 16 συμμετοχές +5 του What's Up ούτε τα 15GB ένα μήνα δε θα πάρω 😅 τι 3G όμως ρε παιδιά είπαμε...θέλει πλήρες αλλαγή το app σίγουρα, έγινε πρόχειρη δουλειά για την αναβάθμιση της. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Είναι γεγονός ότι το Cosmote app είναι το πιο αργό από όλα τα app κινητής. 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 11 minutes ago, Antonio21 said: Lovely 😍😜 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Είναι γεγονός ότι το Cosmote app είναι το πιο αργό από όλα τα app κινητής. Έτσι πρέπει. Βαρύ και ασήκωτο 🤪 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Όπως και το site δυστυχώς 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 30 minutes ago, johnny_htc said: Lovely 😍😜 Έτσι πρέπει. Βαρύ και ασήκωτο 🤪 29 minutes ago, elkons said: Όπως και το site δυστυχώς https://youtu.be/0akEVSYAVec?feature=shared 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Έρευνα για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά στο γνωστό σημείο. 4 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Πήγα σήμερα να πληρώσω στον Γερμανό στην Αβάντων σταθερό κ τα κινητά και μ πρότειναν κάτι αλλά με έπεισαν οπότε προχώρησα. Έχω ήδη 50αρα απεριόριστα κινητά σταθερά 33€ Μου λένε έχω προσφορά 50αρα κινητά κ σταθερά απεριόριστα συν Cosmote tv cinema pack 39,κατι€ (40 πες) Αλλά μ είπαν κ κάτι άλλο το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα, το κινητό από 23,68 πάει στα 19€ Συν δωροεπιταγή στα καταστήματα Γερμανός 50€ κάτω για τηλεόραση άνω των 100€ κάτι τέτοιο. Τι λέτε με έπιασαν θύμα; το σταθερό ανανεώθηκε μέχρι το 27. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 4 minutes ago, elkons said: Πήγα σήμερα να πληρώσω στον Γερμανό στην Αβάντων σταθερό κ τα κινητά και μ πρότειναν κάτι αλλά με έπεισαν οπότε προχώρησα. Έχω ήδη 50αρα απεριόριστα κινητά σταθερά 33€ Μου λένε έχω προσφορά 50αρα κινητά κ σταθερά απεριόριστα συν Cosmote tv cinema pack 39,κατι€ (40 πες) Αλλά μ είπαν κ κάτι άλλο το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα, το κινητό από 23,68 πάει στα 19€ Συν δωροεπιταγή στα καταστήματα Γερμανός 50€ κάτω για τηλεόραση άνω των 100€ κάτι τέτοιο. Τι λέτε με έπιασαν θύμα; το σταθερό ανανεώθηκε μέχρι το 27. Μία ή άλλη περίπου με τη μείωση τιμής στο κινητό άμα το καλοσκεφτείς. 2 ευρώ πιο ακριβό σου βγαίνει το μήνα πλέον πες να πληρώνεις, αλλά πήρες και τιβι, άρα καλά ακούγεται το deal 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Τηλεόραση δε θα πάρω έχω πάρει πρόσφατα καινούργια αλλά έχω το boxακι για μη smart tv οπότε θα είμαι οκ θα χω κ στο υπνοδωμάτιο Ίσως την επιταγή τη δώσω σε κάνα γνωστό . Δε ξέρω με έπεισαν τώρα +2€ Cosmote tv δε παίρνεις πιστεύω.. άσε π δεν έληγε ακόμα το συμβόλαιο σταθερής. Απλώς το κινητό ήταν με επιδότηση μάλλον θα έκαναν δώρο επιδότηση να ρίξει τη τιμή χωρίς ήταν 19 κιόλας. Εσείς τι λέτε καλά έκανα ή βλακεια; 24 μήνες συμβόλαιο ανανεώθηκε σταθερό κινητό δεν ανανεώθηκε απλά θα πέσει η τιμή στον επόμενο λογαριασμό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 3 minutes ago, elkons said: Τηλεόραση δε θα πάρω έχω πάρει πρόσφατα καινούργια αλλά έχω το boxακι για μη smart tv οπότε θα είμαι οκ θα χω κ στο υπνοδωμάτιο Ίσως την επιταγή τη δώσω σε κάνα γνωστό . Δε ξέρω με έπεισαν τώρα +2€ Cosmote tv δε παίρνεις πιστεύω.. άσε π δεν έληγε ακόμα το συμβόλαιο σταθερής. Απλώς το κινητό ήταν με επιδότηση μάλλον θα έκαναν δώρο επιδότηση να ρίξει τη τιμή χωρίς ήταν 19 κιόλας. Εσείς τι λέτε καλά έκανα ή βλακεια; 24 μήνες συμβόλαιο ανανεώθηκε σταθερό κινητό δεν ανανεώθηκε απλά θα πέσει η τιμή στον επόμενο λογαριασμό. Η δωροεπιταγή μόνο για τηλεόραση είναι, ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, elkons said: Πήγα σήμερα να πληρώσω στον Γερμανό στην Αβάντων σταθερό κ τα κινητά και μ πρότειναν κάτι αλλά με έπεισαν οπότε προχώρησα. Έχω ήδη 50αρα απεριόριστα κινητά σταθερά 33€ Μου λένε έχω προσφορά 50αρα κινητά κ σταθερά απεριόριστα συν Cosmote tv cinema pack 39,κατι€ (40 πες) Αλλά μ είπαν κ κάτι άλλο το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα, το κινητό από 23,68 πάει στα 19€ Συν δωροεπιταγή στα καταστήματα Γερμανός 50€ κάτω για τηλεόραση άνω των 100€ κάτι τέτοιο. Τι λέτε με έπιασαν θύμα; το σταθερό ανανεώθηκε μέχρι το 27. Λοιπόν. Για 50αρα πληρώνω 23,62€ + 12€ για cosmote tv. Η δωροεπιταγή 50€ δίνεται σε κάθε νέα σύνδεση cosmote tv και έχει ισχύ για 1 μήνα. Πιστεύω πως ξεγελάστηκες 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 50αρα πάντα την τιμή του site μου δίνουν εδώ και χρόνια οπότε είναι δύσκολο να πάει 23,62€ Επίσης είναι σαν αναβάθμιση συμβολαίου δεν είχε λήξει. Τώρα η έκπτωση στο κινητό μ έκανε εντύπωση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 9 minutes ago, elkons said: 50αρα πάντα την τιμή του site μου δίνουν εδώ και χρόνια οπότε είναι δύσκολο να πάει 23,62€ Επίσης είναι σαν αναβάθμιση συμβολαίου δεν είχε λήξει. Τώρα η έκπτωση στο κινητό μ έκανε εντύπωση Δεν μπορώ να βγω το screenshot της προσφοράς που μου έδινε για συνδυασμό 100αρας και cosmote tv 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Εσένα σε αγαπάει το σύστημα τους εμένα όχι μάλλον στις ανανεώσεις 🙂 Το 210 το γνωστό με εσωσε τουλάχιστον στην ανανέωση συμβολαίου κινητής Γίνεται η έκπτωση στο κινητό π μου είπαν πιστεύεις ή θα κλαίω άραγε 😃 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 25 minutes ago, elkons said: Εσένα σε αγαπάει το σύστημα τους εμένα όχι μάλλον στις ανανεώσεις 🙂 Το 210 το γνωστό με εσωσε τουλάχιστον στην ανανέωση συμβολαίου κινητής Γίνεται η έκπτωση στο κινητό π μου είπαν πιστεύεις ή θα κλαίω άραγε 😃 Αν το είπαν, φυσικά 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Εντομεταξυ μ έδωσαν κατευθείαν το boxακι,δε του το χα πάει σφαίρα. Με το καιρό χάνει απόδοση ή είναι οκ; Προσωπικά πιο γρήγορο μ φαίνεται από μια Samsung τηλεόραση με Tizen 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts