Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. 

Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14.

Και σε εσάς τα ίδια;

ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. 

1 hour ago, elkons said:

Υπάρχει ενεργός ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός στο Cosmote app,έχω ήδη 11 συμμετοχές και λέει αν ενεργοποιήσω κουπόνι με την ειδική σήμανση (αστεράκι) παίρνω +3 πόντους. 

Το έκανα λοιπόν με το δωρεάν κουπόνι του myikona με την ειδική σήμανση, μπαίνω να δω συμμετοχές 11 και μετά πάει 12. Ενώ +3 έπρεπε να λέει 14.

Και σε εσάς τα ίδια;

ΥΓ οποίος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κουπόνι (-15% στο myikona) να μου το πει να στείλω σε μήνυμα τον κωδικό. 

Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site 

τον χρησιμοποίησες; 

59 minutes ago, ANAGNPANA said:

Μα για να σου δωθεί το +3 λογικά πρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τον κωδικό στο site 

τον χρησιμοποίησες; 

Δεν είδα να λέει κάτι τέτοιο, άσε που όταν πάω να δω πόσες συμμετοχές έχω λέει 11 και μετά από κάποια δευτερόλεπτα 12.

Όχι 

Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️.

Just now, cu2goup said:

Παιδιά μήπως έχει κανείς (και σε δεν τον χρειάζεται) κωδικό για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της Cosmote tv; Νόμισα πως ήταν μέχρι τις 16 του μήνα αλλά ήταν μέχρι τις 2 και το έχασα ☹️.

Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️

Just now, elkons said:

Άσε είχα και εγώ άλλο ένα να κάνω 2ο μήνα με άλλο ID με το app της κοπέλας αλλά το έχασα ☹️

Έλα να κλάψουμε όλοι μαζί.. στο μεταξύ ακόμα υπάρχει το κουμπί που ζητάς κωδικό και λέει να προσπαθήσεις αργότερα.

ΤΙ 3G 💀

Screenshot_20250109_004921_COSMOTE.thumb.jpg.c7bff34e53b8695ea5d54d7ed88a4430.jpg

Άνοιξε, τους έπιασα όταν έβγαλαν τον διαγωνισμό για να γίνει η κλήρωση 

16 συμμετοχές +5 του What's Up ούτε τα 15GB ένα μήνα δε θα πάρω 😅 τι 3G όμως ρε παιδιά είπαμε...θέλει πλήρες αλλαγή το app σίγουρα, έγινε πρόχειρη δουλειά για την αναβάθμιση της.

15 minutes ago, elkons said:

ΤΙ 3G 💀

Screenshot_20250109_004921_COSMOTE.thumb.jpg.c7bff34e53b8695ea5d54d7ed88a4430.jpg

Άνοιξε, τους έπιασα όταν έβγαλαν τον διαγωνισμό για να γίνει η κλήρωση 

16 συμμετοχές +5 του What's Up ούτε τα 15GB ένα μήνα δε θα πάρω 😅 τι 3G όμως ρε παιδιά είπαμε...θέλει πλήρες αλλαγή το app σίγουρα, έγινε πρόχειρη δουλειά για την αναβάθμιση της.

GOODS-04204873.thumb.jpg.f216f9088f529fb1592f36ef6c3f5626.jpg

11 minutes ago, Antonio21 said:

COSMOTE_NanoSIM.png

Lovely 😍😜

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Είναι γεγονός ότι το Cosmote app είναι το πιο αργό από όλα τα app κινητής. 

Έτσι πρέπει. Βαρύ και ασήκωτο 🤪

30 minutes ago, johnny_htc said:

Lovely 😍😜

Έτσι πρέπει. Βαρύ και ασήκωτο 🤪

29 minutes ago, elkons said:

Όπως και το site δυστυχώς

https://youtu.be/0akEVSYAVec?feature=shared

Έρευνα για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά στο γνωστό σημείο.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πήγα σήμερα να πληρώσω στον Γερμανό στην Αβάντων σταθερό κ τα κινητά και μ πρότειναν κάτι αλλά με έπεισαν οπότε προχώρησα. 

Έχω ήδη 50αρα απεριόριστα κινητά σταθερά 33€

Μου λένε έχω προσφορά 50αρα κινητά κ σταθερά απεριόριστα συν Cosmote tv cinema pack 39,κατι€ (40 πες)

Αλλά μ είπαν κ κάτι άλλο το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα, το κινητό από 23,68 πάει στα 19€

Συν δωροεπιταγή στα καταστήματα Γερμανός 50€ κάτω για τηλεόραση άνω των 100€ κάτι τέτοιο. 

Τι λέτε με έπιασαν θύμα; το σταθερό ανανεώθηκε μέχρι το 27.

4 minutes ago, elkons said:

Πήγα σήμερα να πληρώσω στον Γερμανό στην Αβάντων σταθερό κ τα κινητά και μ πρότειναν κάτι αλλά με έπεισαν οπότε προχώρησα. 

Μου λένε έχω προσφορά 50αρα κινητά κ σταθερά απεριόριστα συν Cosmote tv cinema pack 39,κατι€ (40 πες)

Αλλά μ είπαν κ κάτι άλλο το οποίο με προβλημάτισε ιδιαίτερα, το κινητό από 23,68 πάει στα 19€

Συν δωροεπιταγή στα καταστήματα Γερμανός 50€ κάτω για τηλεόραση άνω των 100€ κάτι τέτοιο. 

Μία ή άλλη περίπου με τη μείωση τιμής στο κινητό άμα το καλοσκεφτείς. 2 ευρώ πιο ακριβό σου βγαίνει το μήνα πλέον πες να πληρώνεις, αλλά πήρες και τιβι, άρα καλά ακούγεται το deal 

Τηλεόραση δε θα πάρω έχω πάρει πρόσφατα καινούργια αλλά έχω το boxακι για μη smart tv οπότε θα είμαι οκ θα χω κ στο υπνοδωμάτιο 

Ίσως την επιταγή τη δώσω σε κάνα γνωστό .

Δε ξέρω με έπεισαν τώρα +2€ Cosmote tv δε παίρνεις πιστεύω.. άσε π δεν έληγε ακόμα το συμβόλαιο σταθερής. 

Απλώς το κινητό ήταν με επιδότηση μάλλον θα έκαναν δώρο επιδότηση να ρίξει τη τιμή χωρίς ήταν 19 κιόλας.

Εσείς τι λέτε καλά έκανα ή βλακεια; 24 μήνες συμβόλαιο ανανεώθηκε σταθερό κινητό δεν ανανεώθηκε απλά θα πέσει η τιμή στον επόμενο λογαριασμό. 

3 minutes ago, elkons said:

Τηλεόραση δε θα πάρω έχω πάρει πρόσφατα καινούργια αλλά έχω το boxακι για μη smart tv οπότε θα είμαι οκ θα χω κ στο υπνοδωμάτιο 

Ίσως την επιταγή τη δώσω σε κάνα γνωστό .

Δε ξέρω με έπεισαν τώρα +2€ Cosmote tv δε παίρνεις πιστεύω.. άσε π δεν έληγε ακόμα το συμβόλαιο σταθερής. 

Απλώς το κινητό ήταν με επιδότηση μάλλον θα έκαναν δώρο επιδότηση να ρίξει τη τιμή χωρίς ήταν 19 κιόλας.

Εσείς τι λέτε καλά έκανα ή βλακεια; 24 μήνες συμβόλαιο ανανεώθηκε σταθερό κινητό δεν ανανεώθηκε απλά θα πέσει η τιμή στον επόμενο λογαριασμό. 

Η δωροεπιταγή μόνο για τηλεόραση είναι, ε; 

5 ώρες πριν, elkons said:

Λοιπόν. Για 50αρα πληρώνω 23,62€ + 12€ για cosmote tv. Η δωροεπιταγή 50€ δίνεται σε κάθε νέα σύνδεση cosmote tv και έχει ισχύ για 1 μήνα. Πιστεύω πως ξεγελάστηκες

50αρα πάντα την τιμή του site μου δίνουν εδώ και χρόνια οπότε είναι δύσκολο να πάει 23,62€ Επίσης είναι σαν αναβάθμιση συμβολαίου δεν είχε λήξει. 

Τώρα η έκπτωση στο κινητό μ έκανε εντύπωση 

9 minutes ago, elkons said:

50αρα πάντα την τιμή του site μου δίνουν εδώ και χρόνια οπότε είναι δύσκολο να πάει 23,62€ Επίσης είναι σαν αναβάθμιση συμβολαίου δεν είχε λήξει. 

Τώρα η έκπτωση στο κινητό μ έκανε εντύπωση 

Δεν μπορώ να βγω το screenshot της προσφοράς που μου έδινε για συνδυασμό 100αρας και cosmote tv

Εσένα σε αγαπάει το σύστημα τους εμένα όχι μάλλον στις ανανεώσεις 🙂

Το 210 το γνωστό με εσωσε τουλάχιστον στην ανανέωση συμβολαίου κινητής 

Γίνεται η έκπτωση στο κινητό π μου είπαν πιστεύεις ή θα κλαίω άραγε 😃

25 minutes ago, elkons said:

Εσένα σε αγαπάει το σύστημα τους εμένα όχι μάλλον στις ανανεώσεις 🙂

Το 210 το γνωστό με εσωσε τουλάχιστον στην ανανέωση συμβολαίου κινητής 

Γίνεται η έκπτωση στο κινητό π μου είπαν πιστεύεις ή θα κλαίω άραγε 😃

Αν το είπαν, φυσικά

Εντομεταξυ μ έδωσαν κατευθείαν το boxακι,δε του το χα πάει σφαίρα. 

Με το καιρό χάνει απόδοση ή είναι οκ;

Προσωπικά πιο γρήγορο μ φαίνεται από μια Samsung τηλεόραση με Tizen