Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα συνφορουμίτες,

Δεν γνωρίζω πόσο κοινό είναι, αλλά προσωπικά συνηθίζω να χρησιμοποιώ στο κινητό μου τον συγχρονισμό της ώρας μέσω του παρόχου.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, και χωρίς κάποια ιδιαίτερη λογική, η Cosmote αποφάσισε να αλλάξει την ώρα της, κάτι που οριακά δεν μου κόστισε να αργήσω στην δουλειά μου!

Ακόμα και τώρα, αν βάλω στο κινητό μου το "Use network-provided time" η ώρα αλλάζει από 16:33 σε 16:06 (περίπου μισή ώρα πίσω!). Το συνάντησε και κάποιος άλλος; Γιατί γίνεται αυτό, και κυρίως, πως γίνεται να διορθωθεί;

It's a progressive world, why not listen to progressive music?

Καλησπέρα σε όλους Και εγώ σήμερα δέχτηκα μια κλήση απο το 2312203937 πάτησα το 1 όπως μου ειπε και συνδέθηκα με μια κοπέλα για να με ενημερώσει με το τη ακριβώς κέρδισα... Μου ζήτησε τα στοιχεία για το που μένω για να μου αποσταλεί ενα Ρολόι κάποια χαρτιά και μια δωροεπιταγη 1100€. Το δέμα θα έρθει με Γενική ταχυδρομική σε 3 εργάσιμες μερούλες. Οπότε αν ακούσετε καμία έκρηξη ισως να είναι απο το δεμα που θα πάρω :p

Τελικα σου ηρθε το δεμα και τα 1100Ε? ή ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομα περιμενεις? :) :)

Καλησπέρα σε όλους Και εγώ σήμερα δέχτηκα μια κλήση απο το 2312203937 πάτησα το 1 όπως μου ειπε και συνδέθηκα με μια κοπέλα για να με ενημερώσει με το τη ακριβώς κέρδισα... Μου ζήτησε τα στοιχεία για το που μένω για να μου αποσταλεί ενα Ρολόι κάποια χαρτιά και μια δωροεπιταγη 1100€. Το δέμα θα έρθει με Γενική ταχυδρομική σε 3 εργάσιμες μερούλες. Οπότε αν ακούσετε καμία έκρηξη ισως να είναι απο το δεμα που θα πάρω :p

Tα χαρτια θα ειναι για κανα συμβολαιο δανειου πιθανοτατα χαχαααα :p

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν απο cosmote, vodafone, wind τα χρεη πανε στην εφορια? Αν γνωριζει καποιος να μου πει ευαριστω πολυ :)

Οχι. Χρεη προς την εφορια πανε οφειλες προς ασφαλιστικα ταμεια η προς δημοσιες υπηρεσιες προστιματα απο αστυνομια κτλ κτλ.Και την ΔΕΗ να χρωστας παλι δεν πανε προς εφορια νομιζω.Για εταιριες δεν πανε χρεη σε εφορια λυνονται δικαστικα οταν υπαρχουν οικονομικες διαφορες.

σε ευχαριστω παρα πολυ :) και αν σε πανε δικαστικα σου κανουνε τιποτα? η δεν πανε καν δικαστικα απλως σου στελνουν χαρτι οτι και καλα θα σε πανε δικαστικα? Edited by sotos1991

σε ευχαριστω παρα πολυ :) και αν σε πανε δικαστικα σου κανουνε τιποτα? η δεν πανε καν δικαστικα απλως σου στελνουν χαρτι οτι και καλα θα σε πανε δικαστικα?

Δεν είναι η μέρα σου σήμερα. Τρίτη και 13 βλέπεις....

Διαολοστειλε τους να μη σε ξαναπαρουν. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Βεβαίως και μπορούν να κάνουν. Θα σου στείλουν εξωδικη καταγγελία της σύμβασης και αν το πόσο είναι μεγάλο θα πάνε σε διαταγή πληρωμής, η οποία είναι δικαστική ενέργεια εναντίον σου. Κοίτα να το δεις πιο υπεύθυνα το θέμα για να μην τρέχεις αργότερα να πληρώνεις δικηγόρους.

Βεβαίως και μπορούν να κάνουν. Θα σου στείλουν εξωδικη καταγγελία της σύμβασης και αν το πόσο είναι μεγάλο θα πάνε σε διαταγή πληρωμής, η οποία είναι δικαστική ενέργεια εναντίον σου. Κοίτα να το δεις πιο υπεύθυνα το θέμα για να μην τρέχεις αργότερα να πληρώνεις δικηγόρους.

Αν εισαι σε πραγματικη αδυναμια να πληρωσεις - μου ειναι αδιαφορο το ποσό κόσμος υπαρχει που ζορίζεται ακομα και τα 50 λεπτα- θα σε συμβουλευα να μιλησεις με το ινστιτουτο καταναλωτων η ενωσεις προστασιας καταναλωτων ωστε να φρεναρεις καταστάσεις ανάλογα φυσικα και με την κατάσταση που εισαι.Ψαξτο λιγο στο ιντερνετ γενικα θα βρεις πληροφοριες.

Δεν ήξερα που να κάνω την ερώτηση, οπότε αποφάσισα να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος πάει σε κάποιο κατάστημα Γερμανός για να αντικαταστήσει την sim του με μια micro, αν η παλιά sim συνεχίζει να δουλεύει! Φάνταζομαι ότι το πιο πιθανό είναι να μην δουλεύει, λόγο του αριθμού που έχει πάνω της η sim, όμως επειδή θα ταξιδέψω και θα χρειαστεί να αντικατάστησω την συσκευή μου στην διάρκεια του ταξιδιού, θα ήθελα να ξέρω αν πάρω από τώρα μια micro sim αν θα μείνω χωρίς τηλέφωνο μέχρι να έχω την συσκευή που δέχεται την micro! Ευχαριστώ

Αν πάρεις τη micro αυτόματα θα αντικατασταθεί η παλιά και δεν θα δουλεύει. Οπότε η λύση είναι να πάρεις τη micro και ανταπτοράκι που θα την μετατρέψει σε κανονική για όταν θα χρειαστεί να τη βάλεις σε κανονική συσκευή. Ενδεχομένως πάντως να βρεις πρόβλημα σε διαθεσιμότητα microsim σε αρκετά καταστήματα Γερμανού.

Ισχύουν ακόμη τα 10 free? στέλνω Ε (αγγλικο) στο 54000 και μου έρχεται μήνυμα λάθος στην ανάλυση της εντολής...

Ισχύουν ακόμη τα 10 free? στέλνω Ε (αγγλικο) στο 54000 και μου έρχεται μήνυμα λάθος στην ανάλυση της εντολής...

Ισχύουν! Δοκίμασε να στείλεις αγγλικό open στο 54000 !

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Χαχα, σας βρήκα και άλλα 100 sms δώρο το μήνα από τον ΟΤΕ όμως για όποιον έχει. Λέγεται web2sms και είναι μέσα στο mailbox του ΟΤΕ(χρειάζεται το μέιλ @otenet.gr που έχετε με τον κωδικό που έχετε)! Ξέσκαψα τους κωδικούς μου γιατί ήθελα να θυμηθώ πώς είναι το μέιλ του ΟΤΕ και το βρήκα. Maximum 100sms τον μήνα με 5 sms την ημέρα! Σαν αποστολέας όταν φτάνει το μήνυμα φαίνεται το conn-x! Αλλά μέσα στο μήνυμα μπορείς να γράψεις το ονομά σου customized! :lol:

Αν και δεν θα το χρησιμοποιήσω, μπράβο μου και μένα που σας το έγραψα! Ελπίζω να σας βοήθησα! :happy:

Υπαρχει εδω και κατι αιωνες αυτο. Ολες οι εταιρειες το δεινουν. Τωρα το πηρες χαμπαρι?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ισχύουν! Δοκίμασε να στείλεις αγγλικό open στο 54000 !

Στέλνω ΟΡΕΝ στέλνω open η ίδια απάντηση: λάθος στην ανάλυση της εντολής, πιθανότατα δεν πληκτρολογήσατε σωστά την εντολή!

να σας διευκολύνω λίγο

http://www.pcsteps.gr/1538-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-sms/

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Δες την κωδικοποίηση των χαρακτήρων από την συσκευή σου τότε γιατί δεν στέλνει τους χαρακτήρες στην σωστή μορφή.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Υπαρχει εδω και κατι αιωνες αυτο. Ολες οι εταιρειες το δεινουν. Τωρα το πηρες χαμπαρι?

Ρε Μάνο δες την ημερομηνία που έκανε το ποστ 16/05/2012!!!

Γεία σας παιδια, εδω και 3 μερες έχω ενα θέμα με το τηλ μ, εκεί που έστελνα ωραια και καλα τα μηνήματα μ καποια στηγμή δεν πήγεναν και δεν μ ερχόταν και αναφορα, σπανια μπορει καπιο μηνημα να παει αλλα πολυ σπανια, αν μπορειτε και ξερετε πητεν τι να κανω πρην σπασω το κινητο μ αδικα. s3 mini.

Τι ισχύει με τις χρεώσεις; Θα είναι με Roaming;
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Καλημέρα,

δες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων ότι δεν έχεις σβήσει το κέντρο μηνυμάτων που εξυπηρετεί την προώθησή τους.

Αν δεν βγάζεις άκρη πήγαινε σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote να στο διορθώσουν.

Είναι καιρός για σπασμένα τηλέφωνα; Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν!!!!:lol::lol::lol:

11.56 πμ από αριθμό 00359884787049. Cosmoκάρτα έχω, ούτε που άκουσα να χτυπάει.

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned