SteliosTh Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Χρειάζεται ο αδερφός μου ένα desktop για επαγγελματική χρήση στον τομέα μάρκετινγκ, διαφήμιση ,video promo και telepromotion, με όλα τα προγράμματα για αυτό το σκοπό. Επίσης θέλει να παίζει και κανένα παιχνίδι για 3-4 ώρες όπως το call of duty . Με ορίζοντα πενταετίας τουλάχιστον τί σύνθεση θα προτείνατε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου καλησπέρα. θέλω να αγοράσω ένα επεξεργαστή και θέλω της γνώσης σας . θέλω ένα επεξεργαστή για χρόνια δεν θα βάλω κάρτα γραφικών . δεν παίζω παιχνίδια χρησιμοποιώ πολύ office έχω 2 οθόνες. ποιον να πάρω ; AMD RYZEN 5 9600X AMD RYZEN 5 8600G AMD RYZEN 5 7600. ποιος είναι ο καλύτερος για να τον έχω για χρόνια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts