costastsak Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Παιδιά η ερώτηση που έχω είναι η εξής. Έχω μια ATI RADEON και την έχω patchάρει και στην TV μου με HDMI. Βλέπω κανονικά στην ΤV όταν γυρνάω την κάρτα εκεί. Όμως όταν της βάζω να μου κάνει extend το desktop ναι μεν μου βγάζει στην TV το wallpaper αλλά σκέτο και δεν μπορώ να πάω το ποντίκι στην TV. Οι αναλύσεις που βάζω όταν το κάνω αυτό είναι για την TV 1024x768 και στο monitor 1280x1024. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει τι ακριβώς να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Kανένα καλό site με μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών? Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Μολις αγορασα μια ατι 4870 και θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι φυσιολογικο σε ενα παλιο παιχνιδι οπως το Assasins creed τα γραφικα να μην εμφανιζονται κατευθειαν αλλα σιγα σιγα οπως προχωραω, δηλαδη λες και δημιουργουνται αναλογα με το που ειμαι πιο κοντα, ρωταω γιατι εχω ακομα δικαωμα να την αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δες αν στις επιλογες του παιχνιδιου, εχει καποια επιλογη viewing distance ή draw distance. Αν εχει, αλλαξε το σε καποιο μεγαλυτερο νουμερο και δοκιμασε. Αμα δεν εχει επιλογη, ετσι θα ειναι το παιχνιδι:p Επισης βαλε και οποιο Patch εχει βγει. ΥΓ: Το εχω παιξει σε PS3 οποτε δεν γνωριζω τι ρυθμισεις εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ΟΚ πειραξα καποιες ρυθμισεις απο ενα αρχειο Ini σχετικα με αυτο που λεσ και βελτιωθηκαν τα πραγματα, thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikee Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ρε παιδια κοντευω να σκασω με την καρτα γραφηκων μου xfx 7900GS 512 AGP(ξερω ειμαι απο τους ξεχασμενους με την AGP,αλλα τι να κανω αφου σεν παιζει μια!!!)την πηγα στο e-shop και μου την επεστρεψαν πισω μετα απο ενα μηνα λεγοντας μου οτι δεν εχει τιποτα γιατι και καλα περασε 2 φορες 3DMark. το συστημα μου ειναι P4 3.00Ghz, 2Gb ram, winxp sp2, 500watt psu και η καρτα απο πανω Το προβλημα ειναι πως παιζω το pro2009 σε 1280x1024 σε medium γραφηκα με τις ωρες χωρις κανενα προβλημα με κανονικες θερμοκρασιες και οταν το βαζω στα high με το που ξεκιναει το παιχνιδι παγωνει ολο το pc καπως ετσι (βλεπε photo) και μετα μονο reset(αυτο σημβαινει στα περισοτερα παιχνιδια και σε 3Dmark)ενω παλια δεν ειχε κανενα προβλημα,και μετα απο format παλι τα ιδια! ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ??????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 καλησπερα παιδια. θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων σε agp(ναι και γω ειμαι απο τους ξεχασμενους). το πι-σι μου: pentium 4, 2.4ghz,ram ddr 512mb(μαλλον θα γινει 1gb ή 1.5gb), geforce 4 mx-420 64mb. οπως καταλαβαινεται η καρτα γραφικων ειναι πολυυυυυ παλια... ετσι θελω να την αλλαξω και να παρω καποια καλυτερη απο αυτην που ηδη εχω. απαιτησεις σε παιχνιδια δεν εχω πολλες. και με την καρτα που εχω τωρα παιζουν αυτα που θελω. απλα θα ηθελα να παρω μια καλυτερη απο αυτην που εχω. εχετε να προτεινεται καμια? προτιμω eshop, πλαισιο ή καποιο αλλο φυσικο καταστημα(π.χ. multirama). επισης, να ειναι οικονομικη. οσο πιο οικονομικη γινεται, αλλα καλυτερη απο την δικια μου. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Δυστηχώς δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε AGP. Ωστόσο υπάρχουν μερικές προτεινόμενες και σε προσιτές τιμές http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1217836&HYKARTAGRAFIKONSINDESI=AGP+8x&category=69977735&catalog=20 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512538 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 thanx Nagata! γυρω στα 30-40 θα ηθελα να δωσω... ποια απο τις 2 που προτεινες ειναι "καλυτερη"? η μητρικη μου υποστηριζει agp 4x. αυτες απο οτι βλεπω ειναι 8x. θα εχω προβλημα λες? (ξεχασα να το αναφερω στο προηγουμενο ποστ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ποιά μητρική έχεις? Πάντως σε αρκτές motherboard κουμπώνουν και οι κάρτες 4x/8x.Συνήθως υποστηρίζουν και τα δύο. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 εχω την msi ms-6547 ultra. απο οτι ειδα στο manual υποστηριζει agp 4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Τότε μάλλον η GAINWARD NVIDIA GF 5500 PRO/685 256MB,είναι η καλύτερη λύση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Αναμεσα σε αυτες τις 2 ποια ειναι καλυτερη???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516164 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=10852&cat=5 Οποιαδηποτε αλλα προταση στο ιδιο κοστος ευπροσδεκτη.Το θελω κυριως για το GTA IV σε μηχανιμα core2duo 2.33Ghz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Η 9800GT ειναι καλυτερη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 MSI N9600GT-T2D512-OC CUDA 512MB PCI-E Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Σε τροφοδοτικο 450Watt μπορει να λειτουργησει μια 9600GT???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Αρκετά ζόρικα. Καλύτερα θα δουλέψει με κάποιο που έχει 550 και πάνω. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Δηλαδη με 450 δεν θα δουλεψει σε παιχνιδια???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τι τροφοδοτικο εχεις? Αν ειναι επωνυμο και ποιοτικο θα αντεξει. Επισης πρεπει να κοιταξεις τι ρευμα δινει στην 12αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ειναι innovator,απο αυτα που εδινε το eshop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 innovator...Δεν νομιζω να αντεξει αλλα ποτε δεν ξερεις. Εγω στην θεση σου θα αλλαζα τροφοδοτικο ανεξαρτητως καρτας γραφικων;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Στην θέση σου θα άλλαζα και εγώ τροφοδοτικό.Με 120ευρώ βρίσκει κάποιο αξιόλογο με 600w. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Μονο που δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα.Βρηκα μια μεταχιρσμενη 9600GT για να κανω την δουλεια μου μιας και η δικια μου ειναι στα 256MB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τί λέτε ρε παίδες? :) Φυσικά και θα λειτουργήσει 9600GT σε 450W psu :) Το συνολικό φορτίο δεν πρόκειται να ξεπερνάει τα 350W...Εμένα ένα ταπεινό 620άρι κρατούσε GTX295 και i7 965 στα 4GHz..Και τώρα κρατάει τον ίδιο επεξεργαστή με 4870X2 (πιο ενεργοβόρα απο τη 295) και δεν κάνει κιχ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ναι αλλα το ταπεινο σου 620αρι δεν ειναι Innovator:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts