Lefterian Δημοσιεύτηκε July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 14, 2006 Αρχικά να δηλώσω πως έψαξα και δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα! :) Έχω ακούσει ότι, για άτομα κάτω των 25 χρονών, υπάρχει ένα πρόγραμμα από την ευρωπαική ένωση, σύμφωνα με το οποίο πληρώνοντας ένα ποσό, βγάζεις ένα "εισιτήριο διαρκείας" κ έχεις την δυνατότητα να γυρίσεις όλη την Ευρώπη με τραίνο!! Το εισητήριο νομίζω έχει διάρκεια 2-3 μηνών κ κοστίζει γύρω στα 250 με 300 euros..!Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φθηνά ξενοδοχεία, καθώς το τραίνο κάνει στάσεις 3-4 ημερών σε κάθε μεγάλη πόλη! Γνωρίζει κανείς περισσότερα? Πού μπορώ να βρω πληροφορίες κ.ά....? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Αρχικά να δηλώσω πως έψαξα και δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα! :) Έχω ακούσει ότι, για άτομα κάτω των 25 χρονών, υπάρχει ένα πρόγραμμα από την ευρωπαική ένωση, σύμφωνα με το οποίο πληρώνοντας ένα ποσό, βγάζεις ένα "εισιτήριο διαρκείας" κ έχεις την δυνατότητα να γυρίσεις όλη την Ευρώπη με τραίνο!! Το εισητήριο νομίζω έχει διάρκεια 2-3 μηνών κ κοστίζει γύρω στα 250 με 300 euros..! Γνωρίζει κανείς περισσότερα? Πού μπορώ να βρω πληροφορίες κ.ά....? Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) κάτι καθηγίτριες αγγλικών μας έλεγαν κάτι τετιο κάθε χρόνο αλλα ποτε δεν ενδιαφέρθηκα. Αν θυμάμαι καλά είναι για μια συγκεκριμένη περίοδο το χρόνο κ πας με group το οποίο κάνει stadar στάσεις κ για stadar χρόνο. παίζει να είμαι κ λίγο λάθος.. :O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Πολυ ενδιαφερον!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ:O Εισαι σιγουρος για την τιμη? Λιγο φθηνα δεν ειναι για 2-3 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 2-3 mines einai i isxus tou eisitiriou!Einai ftina giati apeuthinetai se ilikies 25 k katw!k ta ksenodoxeia min perimeneis na einai 5 asterwn! alla tha exei agria fasi! Perneis mazi sou 3-4 filarakia, tin kopelia sou k mia tsanta!!! Molis ksekinisei to taxidaki gurnas spiti meta apo sxedon ena mina!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Πάντως θα'ναιτρελή φάση με πολύ χαβαλέ... Περιπέτεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Gia auto psaxnw san trelos plirofories!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ναι και σιγά μη σ'αφήσουν οι γονείς σου...Στα σχέδια όλα ωραία είναι, στην υλοποίηση όμως, πάντα κολώνουν... Κοινώς, στην βράση κολλάει το σίδερο. ;) Άποψή μου. Πάντως εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Σιγά μην τραβηχτώ με τρένο στο γύρο στης Ευρώπης. Εδώ Τρίπολη-Αθήνα πήγα με το στρατό και ξέρναγα σε όλη τη διαδρομή σαν το γατί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Symos Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Όσοι ενδιαφέρεστε πηγαίνετε στο http://www.eurail.com/ Για αυτούς που είναι κάτω των 26, υπάρχει το Eurail pass youth. Μπορείτε να επιλέξετε το κανονικό που είναι για 18 χώρες, ή για πιο οικονομικά, το Eurail selectpass, όπου μπορείς να διαλέξεις 3, 4 ή 5 χώρες. Anyway, όλες οι πληροφορίες είναι στο site. Φαντάζομαι μπορείτε να τα αγοράσετε και από αλλού, αρκεί να ψάξετε για Eurail (ή καμιά φορά το λένε Eurorail) pass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Όσοι ενδιαφέρεστε πηγαίνετε στο http://www.eurail.com/ Για αυτούς που είναι κάτω των 26, υπάρχει το Eurail pass youth. Μπορείτε να επιλέξετε το κανονικό που είναι για 18 χώρες, ή για πιο οικονομικά, το Eurail selectpass, όπου μπορείς να διαλέξεις 3, 4 ή 5 χώρες. Anyway, όλες οι πληροφορίες είναι στο site. Φαντάζομαι μπορείτε να τα αγοράσετε και από αλλού, αρκεί να ψάξετε για Eurail (ή καμιά φορά το λένε Eurorail) pass Thnx gia tis plirofories!!:) @JustMe!: ennoeitai pws to exw suzitisei me tous goneis mou k me afisan! Outws h allws exw ksanapaei monos diakopes! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Είχα γυρίσει Κάτω Χώρες και Γαλλία (ανήκουν στην ίδια ζώνη του Interrail και συνεπώς έρχεται πιο φθηνά) με 2 φίλους για 20 μέρες το καλοκαίρι του 1999. Μετακινήσεις με τρένο, διαμονή σε Youth Hostels (και ενίοτε σε ξενοδοχεία της κακιάς ώρας). Το ημερήσιο πρόγραμμα ήταν συνήθως ώς εξής: Εγερτήριο, check-out, ταξίδι με τρένο στο επόμενο προορισμό, check-in, βόλτα στην πόλη και τα αξιοθέατά της, το βράδυ στο Hostel γνωρίζοντας κόσμο (οτι ράτσα θες· από Αμερικανίδες και Καναδέζες μέχρι Εγγλέζες, Βραζιλιάνες και Κολομβιανές) και ύπνο (περιορισμένο ;) ο υπόλοιπος στα τρένα). Μιλάμε για τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει. Οι πλάκες και τα αστεία περιστατικά έχουν γίνει θρύλος, και γελάμε ακόμα με αυτά! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Να το κάνεις! Είναι απίθανη εμπειρία, απλά να επιλέξεις προσεκτικά την παρέα που θα πάρεις, καθώς θα περνάς μαζί τους όλη την ώρα-όλη την μέρα... Από Ελλάδα μπορείς είτε να ξεκινήσεις με αεροπλάνο, είτε με τρένο ανάλογα με τη ζώνη που θα έχεις επιλέξει. Μπορείς επίσης να βρεις πληροφορίες στο www.ose.gr->υπηρεσίες->ταξίδια εξωτερικού. Have fun!!:) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Όσοι ενδιαφέρεστε πηγαίνετε στο http://www.eurail.com/ Για αυτούς που είναι κάτω των 26, υπάρχει το Eurail pass youth. Μπορείτε να επιλέξετε το κανονικό που είναι για 18 χώρες, ή για πιο οικονομικά, το Eurail selectpass, όπου μπορείς να διαλέξεις 3, 4 ή 5 χώρες. Anyway, όλες οι πληροφορίες είναι στο site. Φαντάζομαι μπορείτε να τα αγοράσετε και από αλλού, αρκεί να ψάξετε για Eurail (ή καμιά φορά το λένε Eurorail) pass Λέει ότι προορίζονται για μη κάτοικους ΕΕ... EDIT: OK είναι το InterRail για μη κατοίκους της ΕΕ... Κι εγώ ενδιαφέρομαι πολύ για κάτι τέτοιο. Θα το έκανα με 1000, αφού μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω. :) Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 @BestMan: K egw pisteuw oti tha einai apo tis kaluteres diakopes pou tha exw kanei sti zwh mou!!K apo oti katalavenw den einai aparaitito na exoume koritsia stin parea mas otan fugoume apo Ellada! :p :lol: @astarti: Ennoeitai oti tha paw me ta kollitaria!! :p :baby: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Είχα γνωρίσει ένα παλικάρι που το έκανε αυτό για 6 μήνες και μάλιστα όπου κι αν πήγαινε έστελνε τα ρούχα του πίσω για πλύσιμο και παραλάμβανε άλλα, έτσι ώστε να μην κουβαλάει πολλά πράγματα...χιχιχι. Go for it! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Καλή παρέα να υπάρχει και όλα γίνονται... ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 para poli endiaferon auto kai sigoura tha einai apithani empeiria mporei na to psaxso kalitera ton epomeno xrono alla an bro parea sigoura tha to kano Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Για δειτε και αυτο http://www.interrailnet.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Για δειτε και αυτο http://www.interrailnet.com/ Thnx :) :) Xrisimo Site!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Πω!Παιδιά ακούγεται φανταστικό!!Δεν ήξερα κάτι τέτοιο κ φαίνεται "καλή φάση"...:p Παράθεση Don't Believe the truth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Από προσωπική πείρα: Κάντε το και δεν θα χάσετε! ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Egw tha to kanw, alla tou xronou... Telika thelei programmatismo k organwsi.. Prin skorpisei h parea se eksoxika, paralies... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts