pantelos_5 Δημοσιεύτηκε July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2006 Γεια σας παιδια... Εδω και λιγο καιρο το PC τα χει παιξει..Κανει μονο του επανεκκινηση συνεχεια...συνηθως μετα απο 2 φορες στρωνει....αλλα καμια φορα εκει που εισαι internet...φτου και απο την αρχη....τι να κανω??του χω κανει ποσα format μηπως εφταιγαν τα windows αλλα τπτ..τι προτεινετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M3Convertible Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 1) Δες από το Bios σε τι θερμοκρασία λειτουργεί ο επεξεργαστής. Η σωστή είναι από 40 έως 60 βαθμούς κελσίου. 2) Άλλαξε τροφοδοτικό 3) Δες αν έχει κολλήσει το ανεμιστηράκι από την ψήκτρα του επεξεργαστή. 4) Καθάρισε το PC με πεπιεσμένο αέρα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ναι φιλε μην το ψαχνεις λογω καιρου μαλλον ειναι.....οσο μπορεις κρατα τον στις σωστες θερμοκρασιες ανοιξε του και τα ''πλαινα'' να παιρνει περισσοτερο αερα και καθαρισε τον οπως σου ειπε και ο M3Convertible!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 pedia xilioefxaristo....to ixa skefti na sas po tin ali8ia alla den bika ston kopo na to kitajo giati mou fanike asimado.....efxaristo poli.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Εμένα που δεν κάνει επανεκκίνηση-απενεργοποίηση παρα μόνο μετα απο reset; Υποψιάζομε επειδή τελευταία κόβετε πολύ συχνά το ρεύμα... Λύση υπάρχει; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Και σε μένα συμβαίνει αυτό, αλλά μόνο όταν είμαι στο internet. Όταν δε, απενεργοποιώ το anti-virus είναι όλα οκ. Μάλλον πρέπει να το στρώσω καλύτερα.... Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Τώρα δεν κάνει καθόλου επανεκκίνηση-απενεργοποίηση βρε παιδιά. Τί να κάνω, τι να κοιτάξω; Ούτε μήνας δεν πέρασε απο το τελευταίο φορμάτ... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 hi κι εμένα το pc Μου κάνει επανεκκίνηση,κυρίως όταν είμαι στο Internet. Οι θερμοκρασίες είναι πάραπολύ καλές (40 cpu,42 system). Και να πώ οτι δεν έχω καλό τροφοδοτικό μάλιστα,αλλά πρίν απο λίγο καιρό το άλλαξα με ένα Tagan 430Watt. Πάντως εγώ πιστεύω πως φταίνε τα Modems,γιατί πολύ συχνά βραχυκυκλόνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Κι εμένα κάποτε το έκανε αλλά το διόρθωσα με Format. Μου είχαν πει οτι υπάρχει ένας ιός που σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miha Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Εγώ πάντως έβαλα νέο μόντεμ και όλα είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts