madmax Δημοσιεύτηκε July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2006 μολις εγγραφειτε στο 123sold.gr και πατε ρυθμίσεις, υπαρχει μια επιλογή που λεει: Δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας εκει γραφει κατι για Τρέχον υπόλοιπο και Επιτρεπόμενη πίστωση με κατι τιμες σε Euro... τι ειναι παλι αυτο? το site λεει οτι ειναι δωρεαν και στα ψιλα γραμματα σε χρεώνει??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 μολις εγγραφειτε στο 123sold.gr και πατε ρυθμίσεις, υπαρχει μια επιλογή που λεει: Δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας εκει γραφει κατι για Τρέχον υπόλοιπο και Επιτρεπόμενη πίστωση με κατι τιμες σε Euro... τι ειναι παλι αυτο? το site λεει οτι ειναι δωρεαν και στα ψιλα γραμματα σε χρεώνει??:worry: Εάν πατήσεις χρεώσεις δεν λέει To 123sold.gr είναι ΔΩΡΕΑΝ!:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 το δωρεαν το γραφει... αυτα τα υπολοιπα και οι πιστωσεις που βγαζει όμως, σε τι αναφέρονται? σε μενα λεει υπολοιπο 0 euro... ξερει κανεις τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 το δωρεαν το γραφει... αυτα τα υπολοιπα και οι πιστωσεις που βγαζει όμως, σε τι αναφέρονται? σε μενα λεει υπολοιπο 0 euro... ξερει κανεις τι παίζει? Και εμένα το ίδιο λέει αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρει πως είναι χρεώσιμο... Συμπτωματικά έχω βάλει και δημοπρασίες αλλά δεν έχω "χρεωθεί¨ακόμα κάτι...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Μπορεί να είναι ανάλογα με το ποσό, οπώς ακρίβώς κάναν το fleamarket σου χρεώνουν ένα ποσοστό ανάλογα το προιόν που πουλάς και το ποσό που δίνεις. Αν έβαλές μικρές σε ποσό δημοπρασίες μπορεί να μην σε χρεώνουν τπτ. Την κοίταξα τη σελίδα τελικά και διαπίστωσα πως πράγματι είναι δωρεάν, αυτά που γράφουν με τα υπόλοιπα σε ευρώ δεν είναι τπτ παραπάνω από το μοτίβο σχεδιασμού που υιοθέτησαν οι δημιουργοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 ας επλίσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Παιδια το site ειναι απαραδεκτο. Μοθ εχουν σπασει τα νευρα απο τα spam που στελνουν και τις κατηγοριες προς αλλα site. Σαν Κατινες... Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 σε εμενα δεν γινεται αυτο...δεν εχω σχεδον καθολου spam... δοκιμασε να ξεγραφτεις απο το newsletter τους...εμενα αυτο που με ενοχλει σε ολα τα site ειναι οτι δεν δημοσιευουν το mail του πωλητη...περισσοτερο το κανουν για να σε αναγκασουν να γινεις μελος,παρα να προστατευσουν τον πωλητη...και ο δικος τους τροπος επικοινωνιας πασχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Παιδια το site ειναι απαραδεκτο. Μοθ εχουν σπασει τα νευρα απο τα spam που στελνουν και τις κατηγοριες προς αλλα site. Σαν Κατινες... Καλημέρα... Ούτε εγώ έχω δεχτεί spam ακόμα εδώ και τόσο καιρό που έχω κάνει εγγραφή...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάντως έπαιρνα spam από κάτι άσχετους για να εγκαταλείψω το (παλιό) fleamarket και να πάω στο (γαμάτο) 123sold... :down: Και δεν είχα καμία σχέση με το εν λόγω site. Προφανώς βρήκαν e-mail από το flea. :fool: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάντως έπαιρνα spam από κάτι άσχετους για να εγκαταλείψω το (παλιό) fleamarket και να πάω στο (γαμάτο) 123sold... :down: Και δεν είχα καμία σχέση με το εν λόγω site. Προφανώς βρήκαν e-mail από το flea. :fool: Ακριβως! Και σε εμενα το ιδιο καιρο τωρα... Εχω 3-4 λογαριασμους στο (πρωην)φλεα και σε ολους δεχτηκα το ιδιο εμαιλ ενημερωνοντας με φιλικα να φυγω απο το ενα σάιτ και να παω στο άλλο λες και ειμαστε παιδακια... Ελεος με τα λαμογια! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
findex Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 δεν καταλάβατε τι παίζει? Κάποια στιγμη όπως γινεται με ολα τα πράγματα ,θ πάψει να είναι δωρεάν και θα κρατάνε ποσοστό ή ποσό από τον πωλητή. Βλέπε ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts