PCMan Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 δεν εχω κατι με την vivodi απλα ανφερω οτι μου εχει συμβει... αμα θες κανε τον κοπο παρε τηλ και ζητα το τεχνικο τμημα να δεις ποση ωρα θα κανουνε.... οσο αναφορα το τμημα εξυπηρετησης ειναι αψογοι... στο τεχνικο τμημα τα χαλανε.... Πηρα στο τεχνικο τμημα και μάλιστα απόγευμα που είναι ωρες αιχμής για αυτούς. Πανω απο 3 λεπτα δεν εκαναν για να βρουν ποιος είμαι, να κοιταξουν τα χαρτια μου κτλ. και να μου δωσουν κωδικούς. Να προτιμάς πρωινές ωρες. Ουτος η αλλως, αν παρεις στο 13880 απο σταθερο, είναι τζαμπα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Λογικά,δεν συμφέρει να βάλεις κάτι απο ΟΤΕ για να εκμεταλευτείς τον Σεπτέμβρη τις αναβαθμίσεις...;;; Όχι βέβαια! Με το διπλασιασμό των ταχυτήτων του ΟΤΕ, τα 2048/256 θα πάνε περίπου στα 30-40€. Η Vivodi δίνει 2048/640 με 19€. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Πηρα στο τεχνικο τμημα και μάλιστα απόγευμα που είναι ωρες αιχμής για αυτούς. Πανω απο 3 λεπτα δεν εκαναν για να βρουν ποιος είμαι, να κοιταξουν τα χαρτια μου κτλ. και να μου δωσουν κωδικούς. Να προτιμάς πρωινές ωρες. Ουτος η αλλως, αν παρεις στο 13880 απο σταθερο, είναι τζαμπα. Συνήθως πρωινές ώρες έχει αναμονή πάντως... Ωστόσο είναι γεγονός ότι είναι από τις λίγες εταιρίες με δωρεάν εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Πηρα στο τεχνικο τμημα και μάλιστα απόγευμα που είναι ωρες αιχμής για αυτούς. Πανω απο 3 λεπτα δεν εκαναν για να βρουν ποιος είμαι, να κοιταξουν τα χαρτια μου κτλ. και να μου δωσουν κωδικούς. Να προτιμάς πρωινές ωρες. Ουτος η αλλως, αν παρεις στο 13880 απο σταθερο, είναι τζαμπα. θα αλλαξανε τα πραγματα τοτε αδερφε... καλυτερο για μας τοτε... Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Όχι βέβαια! Με το διπλασιασμό των ταχυτήτων του ΟΤΕ, τα 2048/256 θα πάνε περίπου στα 30-40€. Η Vivodi δίνει 2048/640 με 19€. δινει αν μπεις με τις δικες τις γραμες.. αυτο θα κανω και εγω γιατι με τον οτε τα χω δει σκουρα Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Κατ'αρχην μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικό. Φιλε μου, δεν είναι ίδια η Αθήνα με την Πτολεμαϊδα. Αλλο φορτο και ζητηση εχει η μία πόλη απο την αλλη. Τωρα απο θέμα εξυπηρέτησης, μου φάνηκαν τέλειοι(και ελπίζω να συνεχίσουν). Τωρα με το προβλημα σου, δεν ξερω τι να πω.. Κοιτα να δεις. Εκανα αιτηση στις 18/7 και εχθες ενεργοποιηθηκε η γραμμη με DSL Cube. Σημερα πηρα τους κωδικους, το μονο προβλημα με τη VIvodi so far ειναι το user name που μου εδωσαν δεν εχει καμμια σχεση με τις επιλογες που ειχα γραψει στην αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Κοιτα να δεις. Εκανα αιτηση στις 18/7 και εχθες ενεργοποιηθηκε η γραμμη με DSL Cube. Σημερα πηρα τους κωδικους, το μονο προβλημα με τη VIvodi so far ειναι το user name που μου εδωσαν δεν εχει καμμια σχεση με τις επιλογες που ειχα γραψει στην αιτηση. Δεν νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αυτο... μια χαρα σε βρισκω η ενεργοποιηση εγινε πολυ γρηγορα.... Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Δεν νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αυτο... μια χαρα σε βρισκω η ενεργοποιηση εγινε πολυ γρηγορα.... Ενταξει όπως το βλεπει κανεις για το user name. Το θεμα είναι ότι ακομα και στη vivodi τους φανηκε παραξενο που εγινε τοσο γρηγορα :D . Παντως μεχρι στιγμης η ταχυτητα είναι μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 καλο αυτο αφου δεν εχεις προβληματα ολα καλα...:D Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 βρε παιδια τι ειναι αυτο με τις ανανεωσεις γραμμων και σε πιες περιοχες γινεται....εχω 384 και ειμαι περιστερι...παιζει να γινει αναβαθμησεις σε αυτην τη περιοχη...γινονται σε ολες τις εταιριες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Και αναβαθμιση των γραμμων να γινει απο τον ote forthnet ολες οι αλλες εταιριες θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες κατα πολυ..Οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε το παραμικρο...Προσωπικη μου γνωμη Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Και αναβαθμιση των γραμμων να γινει απο τον ote forthnet ολες οι αλλες εταιριες θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες κατα πολυ..Οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε το παραμικρο...Προσωπικη μου γνωμη δεν εχεις και αδικο... σωστη η αποψη σου μακαρι να πεσουν κι αλλο οι τιμες... Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 δινει αν μπεις με τις δικες τις γραμες.. αυτο θα κανω και εγω γιατι με τον οτε τα χω δει σκουρα Δηλαδή αν έχεις dsl cube, όταν λήξει δεν μπορείς να προπληρώσεις για 2048/640 με 19 ευρώ; Άλλες εναλακτικές λύσεις απο την vivodi υπάρχουν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 νομιζω οτι εγινε αναβαθμιση της συνδεσης μου...υπαρχει τροπος να το τσεκαρω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Koita sto web interface tou router kai des sta posa Kbps sygxronizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 pos to kano ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 pos to kano ayto? Anoixe your browser kai type 10.0.0.2, dineis username kai password (usually admin, epicrouter) kai pas ADSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Συγνώμη εμένα, μετά την λήξη του DSL cube 512 της Vivodi, μου'ρθε ανανέωση για ένα μήνα στα 57 ευρώ περίπου! :mad: Μήπως ν'αλλάξω σε καμμιά άλλη εταιρεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Συγνώμη εμένα, μετά την λήξη του DSL cube 512 της Vivodi, μου'ρθε ανανέωση για ένα μήνα στα 57 ευρώ περίπου! :mad: Μήπως ν'αλλάξω σε καμμιά άλλη εταιρεία? Δηλαδή ο μηνιαίος λογοριασμός ήταν 57 ευρώ; Αξίζει να προπληρώσω για 1024, για 12 μήνες στα 269 ευρώ;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Χθες μου'ρθε ο λογαριασμός του Αυγούστου και είναι στα 36 ευρώ :wacko: :wacko: :wacko: Κάτι δεν παει καλά με την Vivodi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts