Jump to content

DSL : Τι συμφέρει για ανανέωση;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εχω κατι με την vivodi απλα ανφερω οτι μου εχει συμβει... αμα θες κανε τον κοπο παρε τηλ και ζητα το τεχνικο τμημα να δεις ποση ωρα θα κανουνε.... οσο αναφορα το τμημα εξυπηρετησης ειναι αψογοι... στο τεχνικο τμημα τα χαλανε....

Πηρα στο τεχνικο τμημα και μάλιστα απόγευμα που είναι ωρες αιχμής για αυτούς. Πανω απο 3 λεπτα δεν εκαναν για να βρουν ποιος είμαι, να κοιταξουν τα χαρτια μου κτλ. και να μου δωσουν κωδικούς.

Να προτιμάς πρωινές ωρες.

Ουτος η αλλως, αν παρεις στο 13880 απο σταθερο, είναι τζαμπα.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικά,δεν συμφέρει να βάλεις κάτι απο ΟΤΕ για να εκμεταλευτείς τον Σεπτέμβρη τις αναβαθμίσεις...;;;

Όχι βέβαια!

Με το διπλασιασμό των ταχυτήτων του ΟΤΕ, τα 2048/256 θα πάνε περίπου στα 30-40€.

Η Vivodi δίνει 2048/640 με 19€.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηρα στο τεχνικο τμημα και μάλιστα απόγευμα που είναι ωρες αιχμής για αυτούς. Πανω απο 3 λεπτα δεν εκαναν για να βρουν ποιος είμαι, να κοιταξουν τα χαρτια μου κτλ. και να μου δωσουν κωδικούς.

Συνήθως πρωινές ώρες έχει αναμονή πάντως...

Ωστόσο είναι γεγονός ότι είναι από τις λίγες εταιρίες με δωρεάν εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα αλλαξανε τα πραγματα τοτε αδερφε... καλυτερο για μας τοτε...

Nova only Edge SA For Ever.. 

Όχι βέβαια!

Με το διπλασιασμό των ταχυτήτων του ΟΤΕ, τα 2048/256 θα πάνε περίπου στα 30-40€.

Η Vivodi δίνει 2048/640 με 19€.

δινει αν μπεις με τις δικες τις γραμες.. αυτο θα κανω και εγω γιατι με τον οτε τα χω δει σκουρα

Κατ'αρχην μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικό.

Φιλε μου, δεν είναι ίδια η Αθήνα με την Πτολεμαϊδα. Αλλο φορτο και ζητηση εχει η μία πόλη απο την αλλη.

Τωρα απο θέμα εξυπηρέτησης, μου φάνηκαν τέλειοι(και ελπίζω να συνεχίσουν).

Τωρα με το προβλημα σου, δεν ξερω τι να πω..

Κοιτα να δεις. Εκανα αιτηση στις 18/7 και εχθες ενεργοποιηθηκε η γραμμη με DSL Cube. Σημερα πηρα τους κωδικους, το μονο προβλημα με τη VIvodi so far ειναι το user name που μου εδωσαν δεν εχει καμμια σχεση με τις επιλογες που ειχα γραψει στην αιτηση.

Κοιτα να δεις. Εκανα αιτηση στις 18/7 και εχθες ενεργοποιηθηκε η γραμμη με DSL Cube. Σημερα πηρα τους κωδικους, το μονο προβλημα με τη VIvodi so far ειναι το user name που μου εδωσαν δεν εχει καμμια σχεση με τις επιλογες που ειχα γραψει στην αιτηση.
Δεν νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αυτο... μια χαρα σε βρισκω η ενεργοποιηση εγινε πολυ γρηγορα....

Δεν νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα αυτο... μια χαρα σε βρισκω η ενεργοποιηση εγινε πολυ γρηγορα....

Ενταξει όπως το βλεπει κανεις για το user name. Το θεμα είναι ότι ακομα και στη vivodi τους φανηκε παραξενο που εγινε τοσο γρηγορα :D . Παντως μεχρι στιγμης η ταχυτητα είναι μια χαρα:)

καλο αυτο αφου δεν εχεις προβληματα ολα καλα...:D

βρε παιδια τι ειναι αυτο με τις ανανεωσεις γραμμων και σε πιες περιοχες γινεται....εχω 384 και ειμαι περιστερι...παιζει να γινει αναβαθμησεις σε αυτην τη περιοχη...γινονται σε ολες τις εταιριες??

Και αναβαθμιση των γραμμων να γινει απο τον ote forthnet ολες οι αλλες εταιριες θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες κατα πολυ..Οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε το παραμικρο...Προσωπικη μου γνωμη
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και αναβαθμιση των γραμμων να γινει απο τον ote forthnet ολες οι αλλες εταιριες θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες κατα πολυ..Οποτε δεν χρειαζεται να κανουμε το παραμικρο...Προσωπικη μου γνωμη

δεν εχεις και αδικο... σωστη η αποψη σου μακαρι να πεσουν κι αλλο οι τιμες...

• 3 weeks later...
δινει αν μπεις με τις δικες τις γραμες.. αυτο θα κανω και εγω γιατι με τον οτε τα χω δει σκουρα

Δηλαδή αν έχεις dsl cube, όταν λήξει δεν μπορείς να προπληρώσεις για 2048/640 με 19 ευρώ;

Άλλες εναλακτικές λύσεις απο την vivodi υπάρχουν;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Συγνώμη εμένα, μετά την λήξη του DSL cube 512 της Vivodi, μου'ρθε ανανέωση για ένα μήνα στα 57 ευρώ περίπου! :mad: Μήπως ν'αλλάξω σε καμμιά άλλη εταιρεία?

Συγνώμη εμένα, μετά την λήξη του DSL cube 512 της Vivodi, μου'ρθε ανανέωση για ένα μήνα στα 57 ευρώ περίπου! :mad: Μήπως ν'αλλάξω σε καμμιά άλλη εταιρεία?

Δηλαδή ο μηνιαίος λογοριασμός ήταν 57 ευρώ;

Αξίζει να προπληρώσω για 1024, για 12 μήνες στα 269 ευρώ;;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Χθες μου'ρθε ο λογαριασμός του Αυγούστου και είναι στα 36 ευρώ :wacko: :wacko: :wacko:

Κάτι δεν παει καλά με την Vivodi!