Osiris2000 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Παδια και σε εμενα την Τριτη 18 του μηνος τελειωνει το πακετο in a box που ειχα, της Forthnet. Τι θα με συμβουλευατε να κανω? Εχω πελαγωσει... Να ανανεωσω σε 384 που εχω τωρα για 6μηνες η να παρω το πακετο της Otenet που ειναι 512 για ενα χρονο με το ιδιο κοστος? Heeelp!!! Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Παδια και σε εμενα την Τριτη 18 του μηνος τελειωνει το πακετο in a box που ειχα, της Forthnet. Τι θα με συμβουλευατε να κανω? Εχω πελαγωσει... Να ανανεωσω σε 384 που εχω τωρα για 6μηνες η να παρω το πακετο της Otenet που ειναι 512 για ενα χρονο με το ιδιο κοστος? Heeelp!!! Διαβασε τα παραπάνω ποστ. Βεβαια ο καθένας θα σου πει διαφορετική γνωμη αλλα εσυ αποφασίζεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Προς redalert19882000 Δηλαδή αν ζητήσω διακοπή του πακέτου μου και μερικές ημέρες πριν λήξει πάω και αγοράσω άλλο πακέτο διαφορετικής εταιρείας, δεν θα έχω πρόβλημα με την ενεργοποίηση της γραμμής από τη δεύτερη εταιρεία; (αφού θα φαίνεται στον οτε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη η γραμμή μου από την πρώτη;) οχι φιλε μου..δεν θα κανεις διακοπη του πακετου σου... θα πας να παρεις το αλλο λιγο πριν σου λιξει αυτο που εχεις και θα στηλεις την αιτιση Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 από ότι ξέρω εγώ, η γραμμή παραμένει ενεργοποιημένη μήπως και συνεχίσεις με την ίδια εταιρεία. Η γραμμή δηλαδή δε σου "ανήκει". Και αν θες να αλλάξεις εταιρία θα πρέπει να διακοπεί πρώτα και να περιμένεις 10-20 μέρες για τη νέα γραμμή. Έχει αλλάξει αυτό; ναι ετσι ειναι....απο otenet που ειχα πηγα forthnet και ενδιαμεσα μεχρι να μπω στην forthnet ημουν με demo της Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 τι ειναι αυτο το demo κ που το βρισκω;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Προς redalert19882000 "θα πας να παρεις το αλλο λιγο πριν σου λιξει αυτο που εχεις και θα στηλεις την αιτιση" και πως θα μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή αφού θα είναι ήδη ενεργοποιημένη; (εκτός και αν εννοείς ότι μέχρι να αξιωθούν να μου ενεργοποιήσουν (ο νέος provider) τη γραμμή, θα έχει απενεργοποιηθεί αυτή που είχα από τον πρώτο provider). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Προς Osiris2000 Έχω αρχίσει να προβληματίζομαι όπως και εσύ και δεν σου κρύβω ότι έχω αρχίσει να καλοβλέπω το dsl cube της vivodi (6 μήνες 512 στα 99€). Μου είπαν από vivodi ότι ο απαιτούμενος χρόνος ενεργοποίησης της γραμμής είναι 5 ημέρες (αν κάποιος μπορεί ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει). Θα σου πρότεινα επίσης να αποφύγεις να δεσμευτείς για ένα χρόνο γιατί λογικά από Σεπτέμβριο αναμένονται προσφορές και εξελίξεις σχετικά με το διπλασιασμό των ταχυτήτων που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, δηλ. αν θα ακολουθήσουν όλες οι εταιρείες, αν θα βγάλουν νέα πακέτα κ.ά. Φυσικά, αυτά μπορείς να τα αγνοήσεις αν η 384 (και πιθανότατα μελλοντικά 768) σε ικανοποιεί ως προς τις ιντερνετικές απαιτήσεις σου (downlading κ.λπ.), αν είσαι ευχαριστημένος από τη forthnet και φυσικά αν δεν είσαι διατεθειμένος να μείνεις εκτός για το διάστημα της νέας ενεργοποίησης (σε αυτό περιμένω την απάντηση του redalert19882000). Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 dr_geo και εγω εχω σκεφτει το πακετο της Vivodi και με καλυπτει και στην περιοχη μου. Απλα τρεμω στην ιδεα οτι θα μεινω χωρις ιντερνετ για αγνωστο διαστημα και δεν ξερω τιποτα για την εταιρια, ποσο καλη ειναι. Τελικα ουτε καν το σκεφτομαι για ενα χρονο γιατι δεν λεει να βγει κατι καλο και εγω να ειμαι κολλημενος εκει. Οσο για την Forthnet ειμαι σχετικα ικανοποιημενος και αν παει στο 768 για εμενα θα ειναι παρα πολυ καλα... Παντως ακομα το σκεφτομαι... Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Προς redalert19882000 "θα πας να παρεις το αλλο λιγο πριν σου λιξει αυτο που εχεις και θα στηλεις την αιτιση" και πως θα μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή αφού θα είναι ήδη ενεργοποιημένη; (εκτός και αν εννοείς ότι μέχρι να αξιωθούν να μου ενεργοποιήσουν (ο νέος provider) τη γραμμή, θα έχει απενεργοποιηθεί αυτή που είχα από τον πρώτο provider). η γραμμη σου θα συνεχησει να παραμενει ενεργοποιημενη..για τον πολυ απλο λογο...Οταν π.χ παρεις ενα πακετο οποιασδηποτε εταιριας το χαρτι για την ενεργοποιηση παει στον οτε...οποτε οσα και να τους στηλεις για ποιο λογο να μην στην αφισουν απενεργοποιημενη..η ενεργοποιηση δεν γινεται απο την forthnet η απο την vivodi η απο οποιαδηποτε εταιρια παρα μονο απο τον οτε..οποτεη γραμμη σου θα παραμενει ενεργοποιημενη..αν θες μπορεις για να το τεκμειριωσεις καλυτερα μπορεις να παρεις και ενα τηλ τον οτε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 redalert19882000... θα το τσεκάρω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 καλημερα... να κανω και εγω μια ερωτηση ελπιζω καποιος πιο ιδικος απο μενα να μου απαντησει.. εχω το dsl cube της vivodi και 16 αυγουστου τελειωνει.. μου ειπανε για ανανεωση με 12 μηνη προπληρωμενη συνδεση 229€ ταχυτητα 2Mbps δηλ 19€ το μηνα.. τι λετε συμφερει.. απο την αλλη σκεπτομαι οτι θα εχουμε εξελιξεις στις ταχυτητες απο σεμτεμβριο και δεν ξερω τι να κανω... καμια καλυτερη προσφορα υπαρχει αυτην την στιγμη??? με την hol τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 καλημερα... να κανω και εγω μια ερωτηση ελπιζω καποιος πιο ιδικος απο μενα να μου απαντησει.. εχω το dsl cube της vivodi και 16 αυγουστου τελειωνει.. μου ειπανε για ανανεωση με 12 μηνη προπληρωμενη συνδεση 229€ ταχυτητα 2Mbps δηλ 19€ το μηνα.. τι λετε συμφερει.. απο την αλλη σκεπτομαι οτι θα εχουμε εξελιξεις στις ταχυτητες απο σεμτεμβριο και δεν ξερω τι να κανω... καμια καλυτερη προσφορα υπαρχει αυτην την στιγμη??? με την hol τι παιζει?? Καλα πλάκα κάνεις??? και βεβαια να ανανεωσεις. 19€ το μηνα με 2048/640 είναι πολύ καλα. Παντως απο ψάξιμο που έκανα,η vivodi εχει τις χαμηλότερες τιμές με διαφορα. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Καλα πλάκα κάνεις??? και βεβαια να ανανεωσεις. 19€ το μηνα με 2048/640 είναι πολύ καλα. Παντως απο ψάξιμο που έκανα,η vivodi εχει τις χαμηλότερες τιμές με διαφορα.ευχαριστω φιλαρακι... θα ανανεωσω σιγουρα απλα το θεμα ειναι οτι απο σεμπτεμβριο θα εχουμε νεες προσφορες νεα πακετα κτλ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Λογικά,δεν συμφέρει να βάλεις κάτι απο ΟΤΕ για να εκμεταλευτείς τον Σεπτέμβρη τις αναβαθμίσεις...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Λογικά,δεν συμφέρει να βάλεις κάτι απο ΟΤΕ για να εκμεταλευτείς τον Σεπτέμβρη τις αναβαθμίσεις...;;; Διαβασε λίγο τι έγραψα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1471142#post1471142. Για περισσοτερες πληροφορίες τηλ. στο 13880(δωρεαν απο σταθερο:p) και ρωτηστε, μπορει να εχουν νεοτερα(μακαρι).. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 νομιζω οτι σε ολους τους providers θα γινει αναβαθμιση ταχυτητων βεβαια γραμμη μεσω οτε παντα... και πρεπει να αρχισε ηδη η αναβαθμιση αυτη χωρις να ειμαι σιγουρος.. Η hol εβγαλε μια φοβερη προσφορα ταχυτητα 4Mbps με λιγα χρηματα για 8 μηνες και μετα 26€ το μηνα... αλλλα μονο για αυτους που μενουνε αμπελοκηπους κ μαρουσι.. και σιγα σιγα αναπτυσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 A ok...Kαλύτερα για εσένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Διαβασε λίγο τι έγραψα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1471142#post1471142. Για περισσοτερες πληροφορίες τηλ. στο 13880(δωρεαν απο σταθερο:p) και ρωτηστε, μπορει να εχουν νεοτερα(μακαρι).. αδερφε εχουμε καμια τελευταια εκσελιξη με το θεμα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 είμαι με πακέτο 512 σε ένα δίκτυο και δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί στην περιοχή μου καν σε 1024 γιατί είμαι διακοπές. τι με συμφέρει εφόσον 26 αυγούστου λήγει το πακέτο μου? να πάω σε καινούριο πακέτο στην ίδια εταιρεία κάνοντας από τώρα την άιτηση και πιθανόν γλιτώνοντας χρόνο αναμονής ή και πάλι κάνω πακέτο σε άλλη εταιρεία αλλά πάλι νωρίτερα πχ 10 αυγούστου για να γλιτώσω χρόνο αναμονής? γίνεται κάτι τέτοιο και αν ναι τι με στμφέρει??????? καμιά ιδέα???? Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 αδερφε εχουμε καμια τελευταια εκσελιξη με το θεμα? :) Στα μέσα της βρομάδας θα πάρω τηλέφωνο είμαι με πακέτο 512 σε ένα δίκτυο και δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί στην περιοχή μου καν σε 1024 γιατί είμαι διακοπές. τι με συμφέρει εφόσον 26 αυγούστου λήγει το πακέτο μου? να πάω σε καινούριο πακέτο στην ίδια εταιρεία κάνοντας από τώρα την άιτηση και πιθανόν γλιτώνοντας χρόνο αναμονής ή και πάλι κάνω πακέτο σε άλλη εταιρεία αλλά πάλι νωρίτερα πχ 10 αυγούστου για να γλιτώσω χρόνο αναμονής? γίνεται κάτι τέτοιο και αν ναι τι με στμφέρει??????? καμιά ιδέα???? Τα ίδια παντελάκι μου... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 οκ pc man θα περιμεω.......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 οκ pc man θα περιμεω.......:) Πηρα σήμερα τηλεφωνο και εκανα μια ερωτηση. Μου λενε οτι οσο ανοικεις στο δικτυο του οτε, ακολουθείς αυτα που κανει ο οτε, που σημαινει οτι σε οποιον παροχεα και να εισαι, η αναβάθμιση ΙΣΧΥΕΙ :D. Ενα κουφό που ακουσα σημερα: Εκανα αίτηση για dsl(-cube 512) την Παρασκευή 14/07 και η dsl ενεργοποιήθηκε στις την παρασκευή 21/07. Δηλαδή εκανε 5 εργάσιμες :X Οι τυπάδες της vivodi αντιθέτως μ'αυτα που ακού εδω μεσα, είναι εξυπηρετικότατοι :). Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ... ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.. ΕΧΩ ΤΟ CUBE ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΕΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟ INTERNET ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ... Η ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.. Η VIVODI TO ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ... ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΕΧΩ ΠΟΡΤΑ.. ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Η VIVODI ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΕΣΥ ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ VIVODI ME TΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Κατ'αρχην μην γράφεις με κεφαλαία είναι κουραστικό. Φιλε μου, δεν είναι ίδια η Αθήνα με την Πτολεμαϊδα. Αλλο φορτο και ζητηση εχει η μία πόλη απο την αλλη. Τωρα απο θέμα εξυπηρέτησης, μου φάνηκαν τέλειοι(και ελπίζω να συνεχίσουν). Τωρα με το προβλημα σου, δεν ξερω τι να πω.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 δεν εχω κατι με την vivodi απλα ανφερω οτι μου εχει συμβει... αμα θες κανε τον κοπο παρε τηλ και ζητα το τεχνικο τμημα να δεις ποση ωρα θα κανουνε.... οσο αναφορα το τμημα εξυπηρετησης ειναι αψογοι... στο τεχνικο τμημα τα χαλανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts