zapper Δημοσιεύτηκε July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2006 Επεσε προχθες στα χέρια μου ενα δισκακι αντιγραμμενο απο αυτα που πουλανε οι πλανοδιοι. Ειδα την εκτυπωση του και επαθα πλακα. Δεν ειχε χαρτι επανω αλλα η εκτυπωση επιανε ολη την επιφανεια με τελεια χρωματα. Με τι μηχανημα γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Επεσε προχθες στα χέρια μου ενα δισκακι αντιγραμμενο απο αυτα που πουλανε οι πλανοδιοι. Ειδα την εκτυπωση του και επαθα πλακα. Δεν ειχε χαρτι επανω αλλα η εκτυπωση επιανε ολη την επιφανεια με τελεια χρωματα. Με τι μηχανημα γινεται αυτο; Καλημέρα... Αν θυμάμαι καλά αυτόν έχει ένας φίλος μου που εκτυπώνει απ ευθείας πάνω σε cd/dvd Ρίξε μια ματιά και εδώ πάντως... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Mε τον CANON Pixma iP 4200 εχω δοκιμασει και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Epson Stylus Photo R300. Καταπληκτική εκτύπωση στα dvd/cd printable. Τον χρησιμοποιώ ήδη. Πάντα πιο αξιόπιστοι εκτυπωτές σε σχέση με τους Canon και σίγουρα λιγότερο οικονομικοί απ' τους HP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Epson Stylus Photo R300. Καταπληκτική εκτύπωση στα dvd/cd printable. Τον χρησιμοποιώ ήδη. Πάντα πιο αξιόπιστοι εκτυπωτές σε σχέση με τους Canon και σίγουρα λιγότερο οικονομικοί απ' τους HP. Έχω κι εγώ τον Epson Stylus Photo R300 και εκτυπώνει τέλεια! :D Βέβαια, δεν πρέπει να έχεις τον εκτυπωτή κολλητά στον τοίχο, κατά την εκτύπωση σε CD/DVD, γιατί πρέπει να βγαίνει η "δισκέτα" από πίσω...... Την έχω πατήσει έτσι! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Δεν νομίζω ότι αυτοί που κάνουν μαζικές παραγωγές CD/DVD που προορίζονται για πώληση να χρησιμοποιούν τους απλούς οικιακούς εκτυπωτές που χρησιμοποιείτε εσείς... Μάλλον σε ειδικές πρέσσες γίνεται η δουλειά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts