motorolaV980 Δημοσιεύτηκε July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2006 gia mena ine games gamepro playstation 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 PC Master με διαφορά (για τα PC games) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 PC Master με διαφορά (για τα PC games) Συμφωνω απολυτα!Ο αδερφος μου ( th_tsong στο myphone),το παιρνει εδω και 10 χρονια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) pc master! Ali8ia to gamepro kukloforei akoma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Συμφωνω απολυτα!Ο αδερφος μου ( th_tsong στο myphone),το παιρνει εδω και 10 χρονια :D Μου αρέσει γιατί είναι ακόμα...παρεΐστικό! Έχει και καλή ύλη καλά reviews :respect: στα παιδιά που δουλεύουν εκεί! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 To PlayOn ήταν πολύ καλό αλλά βγήκε για ελάχιστα τεύχη... Ήταν στο στιλ του PC Master. Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 To PlayOn ήταν πολύ καλό αλλά βγήκε για ελάχιστα τεύχη... Ήταν στο στιλ του PC Master. ναι το πήρα μια φορά! Δεν ήταν στο στυλ του PCM ρε...Αυτό είχε μόνο παιχνίδια...Το PCM έχει τα πάντα για υπολογιστές :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Μου αρέσει γιατί είναι ακόμα...παρεΐστικό! Έχει και καλή ύλη καλά reviews :respect: στα παιδιά που δουλεύουν εκεί! Συμφωνω..Καταφεραν να δημιουργησουν (και να διατηρησουν) ενα κλιμα "οικογενειακο" που σε κανενα περιοδικο δεν εχω δει μεχρι τωρα.Πραγματικα :respect: σε ολο το team του PCM.Πλεον τα περιοδικα δε χωρανε εκει που τα εχω! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 ναι το πήρα μια φορά! Δεν ήταν στο στυλ του PCM ρε...Αυτό είχε μόνο παιχνίδια...Το PCM έχει τα πάντα για υπολογιστές :) To ξέρω, απλά είχε το παρόμοιο φιλικό παρείστικο στιλάκι! Παράθεση 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το PCMASTER ειναι πολυ καλο... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το PCMASTER ειναι πολυ καλο... Κατά τη γνώμη μου το PC MASTER είναι το καλύτερο περιοδικό για pc games Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Σαν να λέμε...σε όλους αρέσει το PC Master,ε;; :) E ρε χαρές που θα κάναν οι συντάκτες αν κάποιος από αυτούς ήταν μέλος του forum! :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Το PCMaster πριν το 2000 ήταν καλό περιοδικό. Πάρα πολύ καλό μάλιστα! Μετά άρχισε να χαλάει και τώρα είναι για τα σκουπίδια! Εγώ τώρα δεν αγοράζω περιοδικά.. Ότι θέλω το βρίσκω στο internet... Προσωπική άποψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Το PCMaster πριν το 2000 ήταν καλό περιοδικό. Πάρα πολύ καλό μάλιστα! Μετά άρχισε να χαλάει και τώρα είναι για τα σκουπίδια! Εγώ τώρα δεν αγοράζω περιοδικά.. Ότι θέλω το βρίσκω στο internet... Προσωπική άποψη... Γιατι το λες αυτο βρε noone ? Ισα ισα που εχει γινει καλυτερο , οπως DVD δωρο και καποιες καινουργιες και ενδιαφεροντες στηλες. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 PC Master! :up: Γιατί δεν υπάρχει περιοδικό για XBOX ρε γμτ? :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 PC Master! :up: Γιατί δεν υπάρχει περιοδικό για XBOX ρε γμτ? :angry: Γιατί απλά δεν πουλάει τόσο (ούτε το 1ο πια, αλλά ούτε και το 360 ακόμα) ώστε να υπάρχει πιθανότητα επιτυχίας... Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούσε ένα XBOX περιοδικό πιο παλιά... Αν δεν κυκλοφορεί πλέον, προφανώς δεν πήγαινε καλά Το PCMaster πριν το 2000 ήταν καλό περιοδικό. Πάρα πολύ καλό μάλιστα! Μετά άρχισε να χαλάει και τώρα είναι για τα σκουπίδια! Εγώ τώρα δεν αγοράζω περιοδικά.. Ότι θέλω το βρίσκω στο internet... Προσωπική άποψη... Σεβαστή η άποψή σου, και σίγουρα "ό,τι θέλουμε το βρίσκουμε στο ίντερνετ"... Σιγά μη εν έτει 2006 περίμενα από ένα μηνιαίο περιοδικό να με ενημερώσει για την π.χ. Ε3... Επίσης και τα παιχνίδια που δίνει είναι πιο παλιά και σε κάποιες περιπτώσεις πιο "δεύτερα" αλλά λογικό είναι και αυτό...Άλλωστε έχει δώσει και διαμάντα (Syberia, Gothic, Amerzone, Discworld Noir, Darkfall, Simon The Sorcerer 3D και σε αυτό το τεύχος το Necronomicon...)...Άλλωστε πλέον με την DSL κατεβάζεις ένα παιχνίδι πριν καν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό... ΑΛΛΑ, το PC MASTER έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο περιοδικό, με ωραία review ενδιαφέρουσες και όχι επαναλαμβανόμενες στήλες που είναι και πολύ χρήσιμες ορισμένες φορές, θέματα τεχνολογίας γενικότερα, αφιερώματα... Επίσης, διαβάζοντάς το είναι σαν να διαβάζεις μια "ερασιτεχνική" δουλειά, με την ΚΑΛΗ έννοια του όρου... Δηλαδή δεν έχουν χαθεί τόσο μέσα στις πωλήσεις ώστε να μετρά μονάχα αυτό... Είναι σαν να μιλάνε μεταξύ τους και εσύ να μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις που εκφράζουν πάνω στα παιχνίδια,gadgets,events κτλ... Άποψή μου βέβαια... και το Games έχω πάρει (και μου φαίνεται "λίγο"), και το GamePro μου φαίνεται ψιλοκουρασμένο και επαναλαβανόμενο... Στηρίζω τον Άρχοντα των PC... :respect: :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Προτιμώ το CGM! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Γιατι το λες αυτο βρε noone ? Ισα ισα που εχει γινει καλυτερο , οπως DVD δωρο και καποιες καινουργιες και ενδιαφεροντες στηλες. Φίλε babi το λέω αυτό επειδή τους φάγανε οι πωλήσεις και ο κόσμος... Τον αναγνώστη τον έχουν γραμμένο πλέον!! Όσον αφορά το DVD, μας είχαν πρήξει μέχρι να βγάλουν το DVD και είχαν κολλήσει στα CD! (Και καλά δεν είχαν αναβαθμίσει όλοι τα drives τους...) Άμα τύχει να διαβάσεις κανένα PCM πριν το 2000 (και ακόμα καλύτερα πριν το 98), θα δεις ότι οι γράφοντες ήταν σαν να σου μιλάνε εσένα προσωπικά... Πάει αυτή η αίσθηση... Για αυτό τα λέω αυτά φίλε μου... ΥΓ Κι εγώ πικραμένος PCM (πριν το 2000) fan είμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Φίλε babi το λέω αυτό επειδή τους φάγανε οι πωλήσεις και ο κόσμος... Τον αναγνώστη τον έχουν γραμμένο πλέον!! Όσον αφορά το DVD, μας είχαν πρήξει μέχρι να βγάλουν το DVD και είχαν κολλήσει στα CD! (Και καλά δεν είχαν αναβαθμίσει όλοι τα drives τους...) Άμα τύχει να διαβάσεις κανένα PCM πριν το 2000 (και ακόμα καλύτερα πριν το 98), θα δεις ότι οι γράφοντες ήταν σαν να σου μιλάνε εσένα προσωπικά... Πάει αυτή η αίσθηση... Για αυτό τα λέω αυτά φίλε μου... ΥΓ Κι εγώ πικραμένος PCM (πριν το 2000) fan είμαι... Εγω αρχισα να διαβαζω το pc master απο τον Αυγουστο του 2003 , αλλα μεχρι να καταληξω στο pc master , να αγοραζω καθε μηνα , περασαν πολλα περιοδικα απο τα χερια μου αλλα το μονο καλο ηταν ... πιο αλλο απο το PC MASTER. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Εγω αρχισα να διαβαζω το pc master απο τον Αυγουστο του 2003 , αλλα μεχρι να καταληξω στο pc master , να αγοραζω καθε μηνα , περασαν πολλα περιοδικα απο τα χερια μου αλλα το μονο καλο ηταν ... πιο αλλο απο το PC MASTER. Δεν διαφωνώ στο ότι από τα άλλα ελληνικά περιοδικά είναι το καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 To GamePro ειναι πιστευω ο "βασιλιας" στα ελληνικα περιοδικα των videogames(μιλωντας για multiformat)... Αντικειμενικο,εγκυρο,reviews που πολλες φορες δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο περιοδικα θρυλους στην Ευρωπη(π.χ EDGE στην Αγγλια) και ειδικα αρθρα και θεματα πολυ ενδιαφεροντα. Οποιαδηποτε συγκριση με το "lifestyle" Games ειναι ατοπη.Τι ειδησεις του Star,τι αυτο διαβαζεις,το ιδιο πραγμα ειναι ;) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts