Dead Angel Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 κατέβασα από τη microsoft το windows media player 10 αλλά όποτε πάω να ανοίξω ένα αρχείο ήχου ή βίντεου μου βγάζει μήνυμα An internal application error has occured.. Τί πρέπει να κάνω? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 κατέβασα από τη microsoft το windows media player 10 αλλά όποτε πάω να ανοίξω ένα αρχείο ήχου ή βίντεου μου βγάζει μήνυμα An internal application error has occured.. Τί πρέπει να κάνω? Δοκίμασες να τα ανοίξεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 κατέβασα από τη microsoft το windows media player 10 αλλά όποτε πάω να ανοίξω ένα αρχείο ήχου ή βίντεου μου βγάζει μήνυμα An internal application error has occured.. Τί πρέπει να κάνω? Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Κι αν δεν φτιάξει bsPlayer ή VLC. http://www.videolan.org/vlc/ http://www.bsplayer.org Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το ffdshow μήπως υστερείς απο codec :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Με το VLC μου τα παίζει όλα, thanks zxr. Το wmp ούτε καν ανοίγει, όλο αυτό το μήνυμα βγάζει....απεγκατάσταση δεν μου κάνει! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Με το VLC μου τα παίζει όλα, thanks zxr. Το wmp ούτε καν ανοίγει, όλο αυτό το μήνυμα βγάζει....απεγκατάσταση δεν μου κάνει! Δοκίμασες με ασφαλής λειτουργία να το κάνεις απεγκατάσταση? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Αυτο το εχει παθει και ενας φιλος μου..δεν μπορουσα να κανω τπτ αλλο ...του τα εκανα ολα και στο τελος του εβαλα το winamp Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Tεσπα,χωρίς να κάνω απεγκατάσταση έτρεξα πάλι το αρχείο εγκατάστασης και στο τέλος έλεγε installation not complete...όπως και την πρώτη φορά. Αφού ήταν και επίσημη έκδοση, είχε πρόβλημα? Τεσπα, τώρα καλά είμαι με το VLC Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts