DJ_TEO Δημοσιεύτηκε July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2006 Εχω τοποθετησει ενα access point σε ταρατσα με outdoor κεραια αλλα εκει δεν υπαρχει υπολογιστης. Μπορω να ελεγχω το AP ασυρματα απο υπολογιστη που εχει καρτα wlan? Εννοω το Site του που τυπικα βλεπω μεσω της LAN θυρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 δεν εχει επιλογη για management μεσω wifi στο μενου του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 δεν εχει επιλογη για management μεσω wifi στο μενου του; Δε βλεπω κατι τετοιο. Υπαρχει μια επιλογη SNMP. Το ΑΡ ειναι DLINK 2000AP+ εχει καμια σχεση αυτη η ρυθμιση? Γνωριζεις καποιο συγκεκριμενο ΑΡ που να υποστηριζει αυτο που ζηταω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Έλα και εγώ αυτό το ΑΡ έχω :) Φυσικά και μπορείς! Βλέπεις και το web interface του και μέσω telnet. Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Aπλά ρυθμίζεις τις ΙΡς και μπαίνεις όπως θα έμπαινες και από την ενσύρματη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts