Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

Δεν νομίζω πως ο Ροναλντίνιο γυρίζει τόσες διαφημίσεις με το ζόρι. ;)

Όσον αφορά τον Beckam, ούτε εκείνος είναι παίχτης της κλάσης του Μαραντόνα, του Πελέ ή του Zidane. Απλα φίλε μου, σήμερα πέφτει τρελή διαφήμιση και μας κάνει να υπερεκτιμούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό είναι όλο.

Μου λες ότι διαφωνείς για το εάν ο Ροναλντίνιο έχει δώσει δείγματα μεγάλου παίχτη. ΟΚ, που το στηρίζεις; Μην μου πεις ότι είναι κουρασμένος ή ντεφορμέ, γιατί δεν θα το δεχτώ. Δεν είναι ο μόνος που έχει παίξει πολλά παιχνίδια. Και ο Zidane έχει παίξει, και ο Henry, και ο Βιεϊρά, ο Τότι. κ.ο.κ.

Επαναλαμβάνω, ο ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης για μένα εκεί φαίνεται: όταν αποδίδει ακόμα και στην περίπτωση που οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για αυτόν και την ομάδα του.

ο ζινταν στην ρεαλ τον ειδες σε ολα τα παιχνιδια μεσα?:rolleyes: οταν παιζεις 40+ παιχνιδια στο 90λεπτο εισαι κουρασμενος θες δεν θες αλλα το θεμα δεν ειναι εκει το θεμα ειναι οτι το παρειρα τον χρησιμοποιησε λαθος απο την αρχη του μουντιαλ και δεν το λεω μονο εγω...ποτε μα ποτε δεν τον ειδα να εχει τον ρολο του μεσοεπιθετικου σε κανενα παιχνιδι διοτι δεν τον εβαλε ποτε κεντρο η λιγο πιο μπροστα αναγκαζοταν και εκανε μονος οτι εκανε 5 φασεις και ολες απο το κεντρο γιατι? κατι πρεπει να λεει αυτο αλλα...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

SIMFONO APOLITA MAZI SOU!

O mpirokiklias oso parakseno kai an sas fenete exei kani foveri kariera stin evropi....ton 8eoro ton 2o kalitero brasiliano pekti meta ton PELE!

kai min ksexniomaste....2 exeirisis xiastou ekane o an8ropos!

kai emeine kai 2 season ektos podosferou logo afton ton exeiriseon!

δηλαδη τον ρομαριο που ειναι σχεδον 36 και κανει τα απιστευτα κανεις δεν τον βλεπει ε? μετα τον πελε ειναι ο ρομαριο οπου ακομη και τωρα βαζει γκολ με απιστευτη ευκολια;)

Μου φτάνει το προχθεσινό παιχνίδι για να καταλάβω πως η Γαλλία (των γερασμένων και κορεσμένων παιχτών) που κέρδισε άνετα 1-0 τη Βραζιλία των υπερπαιχταράδων μπορούσε για την πλάκα της να ρίξει 3 (όπως και έκανε) στο τελικό του '98, που γινόταν στην έδρα της, είχε πιο φρέσκια ομάδα και καλύτερους παίχτες.

Αλλά εγώ είμαι εμπαθής που πιστεύω ότι η Βραζιλία μπορεί να χάσει !!!!!:X στα ίσια από άλλη ομάδα.

(Όσο για το Ρονάλντο και την αρρώστια του, τα ίδια τράβηξε και σε αυτό το Μουντιάλ, απλά πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια - και λογικό είναι, όταν έχεις ολόκληρο το πλανήτη να πέφτει πάνω σου κάποια στιγμη να μην αντέξεις).

δηλαηδ κρινεις μια ολοκληρη βραζιλια απο ενα παιχνιδι...... αν το παμε ετσι να βαλουμε και του 2002 να δουμε πως η γαλλια ηταν σαν τουριστας στα γηπεδα... κανεις δεν ειπε οτι η βραζιλια δεν μπορει να χασει απλα οταν αλλαξει προπονητη και ξαναπαρει τον σκολαρι τοτε θα δεις πραγματικη βραζιλια μεχρι τοτε :rolleyes:

επίσης παρατηρήστε οτι οι πιο παθιασμένοι παίχτες είναι αυτοί που δεν εχουν μια ομάδα σιγούρη και τα δίνουν όλα για ένα καλό νέο συμβόλαιο.....

δηλαδη ποιος εχει αναγκη απο συμβολαιο? υπαρχει και η περιπτωση του να θελει να κερδισει θεση βασικου...

@hydro

les gia ton Ronnie kai to foul tou ston WCup tou 2002.....

siga tin ektelesi.....!

itan ka8aro la8os tou seaman!

kai an tin 8eoris "apiasti" ektelesi gia mpes sto 14Henry.com na sou kanei liga ma8imata apef8eias foul o ARXIGOS! pou exei valei ametrita fouls san afto tou Ronnie! -malista polla apo afta ekrinan to apotelesma tou paixnidiou kai afto anadeikse ton Henry os megalo paikti kai igetiki fysiognomia stin arsenal....

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

ne sovara???? mpravo! se vlepo poli enimero.....:blink:

diladi ton Fabregas, ton rozicski, ton van Persie, ton Isakkson, ton Cheh kai akoma kamia 15aria anerxomenous pou tous vazeis???

kai etsi gia na kseris o Henry nomizo OLOI kseroun oti einai o best of the best striker pou iparxei afti tin stigmi ston kosmo....to anafera oti einai kai o pio akrivos paiktis???? ara min mou lete oti den 8a doume ton Henry sto mellon...28 xronon einai AKOMA o an8ropos....makari na exei antoxi kai na peksi os ta 35 tou opos o MEGAS Larsson POU OLOI 8A 8YMOUNTAI GIA TIS 2 ASSIST TOU STO TELIKO TOU CHAMPIONS LEAGUE POU ITAN APO MONES TOUS MISO GOAL....

τοσο καλος που τιμα στην αγγλια το λεφτα που περνει....το εχουμε πει τα ταλεντα κατα κυριο λογο θα βγουν απο βραζιλια μεξικο αργεντινη και μερικα βγηκαν ηδη απο η.π.α απο γαλλια γερμανια ισπανια απο κει και περα λεγονται καλοι παικτες

@hydro

les gia ton Ronnie kai to foul tou ston WCup tou 2002.....

siga tin ektelesi.....!

itan ka8aro la8os tou seaman!

kai an tin 8eoris "apiasti" ektelesi gia mpes sto 14Henry.com na sou kanei liga ma8imata apef8eias foul o ARXIGOS! pou exei valei ametrita fouls san afto tou Ronnie! -malista polla apo afta ekrinan to apotelesma tou paixnidiou kai afto anadeikse ton Henry os megalo paikti kai igetiki fysiognomia stin arsenal....

αυτο λεω μονο εκει ειναι κορυφαιος διοτι τα σουτ του ειναι καλα αλλα εαν κρινουμε τωρα σουτ απο τον μικρο τον ζουνινιο τον ρ.καρλος τοτε η ζεις σε αλλον πλανητη η τελικα σε βαφτισε ο σουβλιστος:p

και για να τελειωνει εχει κανεις εστω ιδεα το τι ακουνε απο το σαββατο οι παικτες? εχει κανεις tv globo? εχουν ακουσει τα απιστευτα εκει εχουν μεγαλες απαιτησεις διοτι ειναι μεγαλη ομαδα ειναι η δευτερη ζωη τους ειναι αυτο το θεμα οτι εαν αποτυχουν θα ακουσουν τα ακατεβατα απο ολους τεσπα το θεμα πρεπει να ληξει πιστευω η βραζιλια επαιξε και εχασε ετσι γινεται εδω βγηκε η αργεντινη που επρεπε να περασει τι να λεμε...

Όσο ταλέντο κι αν διαθέτουν οι Μέσι και Ροναλντίνιο,δε θα καταφέρουν ποτέ να φτάσουν την κλάση,να απειλήσουν την υστεροφημία του Ζιζού.
Eχει ο καιρος γυρισματα.... Θυμισου την κουβεντα που ειπες σε 5 και σε 10 χρονια.... και θα δουμε....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να γιατί η "νεκρή" Γαλλία κέρδισε την "μεγάλη" Βραζιλία...

Ιδού...http://img175.imageshack.us/img175/4012/superzidane8oc.jpg

ti les re taso? to eides to mats?? h gallia gia mena sto mats me brazil epaikse k g@mo!! an k eimai brazil fanatikos oi brazilianoi den ekanan tipota gia na perasoun stous 4..!! oi megaloi paixtes sta megala mats fenonte! pou xathike o megalos ronaldinho?????? sta megala mats pote den fenete o kyrios!

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

ti les re taso? to eides to mats?? h gallia gia mena sto mats me brazil epaikse k g@mo!! an k eimai brazil fanatikos oi brazilianoi den ekanan tipota gia na perasoun stous 4..!! oi megaloi paixtes sta megala mats fenonte! pou xathike o megalos ronaldinho?????? sta megala mats pote den fenete o kyrios!

Kαλά,εγώ την φωτό ήθελα να βάλω μόνο...:confused:

Kαλά,εγώ την φωτό ήθελα να βάλω μόνο...:confused:

oxi k nekrh omos h gallia!!:p

h brazil htan nekrh apo thn arxh tou mundial!! h gallia ekei pou xreiastike to erikse ta goalakia ths..!! se antithesh me brazil pou epeze me ghana

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

h brazil htan nekrh apo thn arxh tou mundial!!

Αααα...Πέσ'το ρε...

Το "νεκρή",το'βαλα επειδή η Γαλλία έτσι περίπου θεωρούνταν πριν το Mundial...

Δεν το'γραψα για τον αγώνα...;)

h brazil htan nekrh apo thn arxh tou mundial!! h gallia ekei pou xreiastike to erikse ta goalakia ths..!! se antithesh me brazil pou epeze me ghana

αντε παλι αρχισαμε βαλτε καλα στο μυαλο σας οτι η καθε ομαδα που ηταν στο μουντιαλ δεν περασε επειδη ετυχε αλλα επειδη ηταν τουλαχιστον καλη η γκανα επαιζε καταπληκτικα και το ειχα πει οτι εαν περναγε τοτε θα το ειχε σηκωσει αλλα ειπαν οι βραζιλιανοι να παιξυμε λιγο να περασει η ωρα δεν λεει αλλο βαρεθηκα τεσπα η βραζιλια ηταν αδιαφορη ακομη και εγω το ειπα εαν ειχε παθος μαλλον η καθε ομαδα θα μετραγε γκολ ακομη:rolleyes:

O Μεσσι ειναι 19 χρονων.Μπορεις να γνωριζεις τι θα κανει στα επομενα 15 χρονια;

Μαγος εισαι;

Μία πρόβλεψη έκανα με βάση τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από τον Μέσσι.

Ασφαλώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.Εκτιμώ,όμως,πως δεν είναι αρκετά μεγάλα.

Pisteuw Italia tha kataktisei to tropaio, giati ektos apo para polu kali amuna exei pathiasmenous paiktes...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Pisteuw Italia tha kataktisei to tropaio, giati ektos apo para polu kali amuna exei pathiasmenous paiktes...

Περίσσιο πάθος και αντάξια αμυντική γραμμή φαίνεται πως έχουν και οι παίκτες της Γαλλίας.

Symfwnw, mono pou h Gallia einai poio kourasmeni k girasmeni..

(tha mou peis pws apekleise Brazilia, alla....)

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Μία πρόβλεψη έκανα με βάση τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής από τον Μέσσι.

Ασφαλώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.Εκτιμώ,όμως,πως δεν είναι αρκετά μεγάλα.

O Μεσσι δεν εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης?????Φιλε μου ξερεις ποιος ειναι ο Μεσσι??Το παιδι ειναι 19 χρονων παιζει στην εθνικη της χωρας του και ειναι βασικος στην ομαδα του η οποια ειναι η Barcelona!!...και μου λες οτι δεν εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης??????

AMD Rulez :alien:

Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια.......

μη παθιάζεστε έτσι.όπως αρχίζουν και πιστεύουν οι περισσότεροι,μάλλον όλα στημένα είναι .εκεί που ήταν πεθαμένη η γαλλία ξαφνικά πετάει εκτός τη βραζιλία.δεν άφησαν αφρικανική ομάδα να προχωρήσει.έβγαλαν με τα ζόρια εκτός την αργεντινή.δηλαδή η εντολή ήταν ευρωπαική ομάδα,και μάλλον πορτογαλία για να οικονομήσουν και τίποτα οι μπούκηδες.

εγώ πιστεύω πάλι όπως τα ξαναβλέπω τελικό πορτογαλία-γερμανία.

έχει γίνει σιχαμερή η κατάσταση με τα άτομα που διοικούν.όλα για το χρήμα,εταιρίες-σπόνσορες,κονόμα με τα στοιχήματα.δεν είναι όπως παλιά που δεν έπαιζαν τόσο μεγάλα συμφέροντα με εταιρίες κολοσσούς.

Δε νομιζω οτι η Πορτογαλια θα ειναι στον τελικο και ουτε θελω να ειναι,θελω να το παρει η Γαλλια η Ιταλια ;)

κι εγώ ήθελα να το πάρει η βραζιλία.άλλα ,άλλο το τι θέλω εγώ κι εσύ και το τι τελικά θα γίνει.

Η φετινή Γαλλία μου θυμίζει πολύ την Ιταλία του '82. Που ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες, αλλά όταν πήρε φόρα, δεν τη σταμάτησε κανεις!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...