koslyr Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Επειδή είναι λίγο μακριά το γυμανστήριο της γειτονιάς μου και το κυριότερο δύσκολο στο παρκάρισμα σκέφτομαι να αγορασω ένα πολυόργανο γυμναστικής. Οπότε αντι να δώσω την ετήσια συνδρομή μου στο γυμναστηριο θα προτιμούσα την αγορά ενός πολυοργάνου που θα μου μείνει και θα μπορώ να γυμνάζομαι όποτε θέλω. Όποιος γνωρίζει ας προτείνει καταστήματα που πουλάνε αυτά τα είδη γυμναστικής και εαν χρειάζεται να προσέξω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 To 99% τουλαχιστον αυτων που τα αγοραζουν τα παρατανε μετα απο 1-2 μηνες το πολυ. Πηγαινε γυμναστηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 To 99% τουλαχιστον αυτων που τα αγοραζουν τα παρατανε μετα απο 1-2 μηνες το πολυ. Πηγαινε γυμναστηριο. +1 και από εμένα. Το γυμναστήριο δεν το αλλάζω με τίποτα. Τώρα επειδή είναι μακριά το δικό σου δεν ξέρω τι να σου πω...Αλλά γενικά τα γυμναστήριο και ως προς το πόσα μπορείς να κάνεις και ως προς την "αφοσίωση" με την οποία τα κάνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα με ένα απλό όργανο γυμναστιικής Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 +1, swsta ta lene oi prolalisantes. sto spiti den mporeis na afosiwtheis. tha kaneis gymnastiki kai tha sou varaei to stathero, tha sou milane. sto gymnastirio einai alliws. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 δεν αξιζουν τα πολυοργανα ...δεν σου προσφερουν ολοκληρωμενη ασκηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Επειδή είναι λίγο μακριά το γυμανστήριο της γειτονιάς μου και το κυριότερο δύσκολο στο παρκάρισμα σκέφτομαι να αγορασω ένα πολυόργανο γυμναστικής. Οπότε αντι να δώσω την ετήσια συνδρομή μου στο γυμναστηριο θα προτιμούσα την αγορά ενός πολυοργάνου που θα μου μείνει και θα μπορώ να γυμνάζομαι όποτε θέλω. Όποιος γνωρίζει ας προτείνει καταστήματα που πουλάνε αυτά τα είδη γυμναστικής και εαν χρειάζεται να προσέξω κάτι. Μήπως να έπαιρνες ένα ποδήλατο για τις μετακινήσεις σου προς και από το γυμναστήριο; :) Θα έκανες και ζεσταματάκι. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες σχετικά με το οτι το γυμναστήριο είναι κλάσεις ανώτερο απο το να κάνεις γυμναστική στο σπίτι, αλλά το θέμα του τοπικ που άνοιξε ο φίλος koslyr έχει να κάνει με την αγορά ενός πολυόργανου πράγμα που σημαίνει οτι ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις του. Για να βοηθήσω τον φίλο λοιπόν παραθέτω το εξής site http://www.bodybuildingclub.gr Απο το τίποτα πάντως είναι πολύ καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος έστω και κάνοντας γυμναστική στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 εγω εχω ενα πολυοργανο.ποδηλατο-διαδρομος-λουρι-και κατι σαν κουπια ενα πραγμα-κ ενα αλλο για να γυμναζεις την μεση κ κοιλιακους,εχω και 4 βαρακια κ ειμαι πολυ καλα...αμα οντως θες να κανεις γυμναστικη κανεις... βεβαια αλλη φαση το γυμναστηριο,εγω ο προτιμω για τα προγραμματα που γινοντε.το χειμωνα εχω συνδρομη κ πηγαινω οποτε μπορω αλλα λογω του διαβασματος δεν πηγαινω συχνα,ειναι κ 10 χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι,κ με τρωνε οι διαδρομες. ειναι πολυ καλη λυση ενα πολυοργανο...δεν ξερω να σου πω ποιο,υπαρχουν τοσα πολλα...αναλογα με τι θες να κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 http://www.bodybuilding.com και exercises.εχει λεπτομερη βιντεο με ασκησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 ποσα χρηματα εχω σκασει κατα καιρους για μηχανηματα που τωρα ειναι στην αποθηκη! το γυμναστηριο δν το αλλαζω με τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 παντως εγω που έχω βαράκια σπίτι κάνουν καλό Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Το ζητουμενο και το κυριοτερο παντως ειναι το να ξερεις πώς να εκτελεις σωστα τις ασκησεις είτε είσαι στο σπιτι ειτε στο γυμναστηριο... Ως προς την οικιακη ανοργανη ασκηση , βαρακια+στρωμα γυμναστικης+ η απαραιτητη γνωση για την εκτελεση των ασκησεων, αποτελουν ισως την καλυτερη εναλλακτικη λυση έναντι των γυμναστηριων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πάρε έναν πάγκο, μπάρα, αλτήρες, πολλά βάρη και ένα μονόζυγο. Αρκούν. Πάντως, όπως είπαν οι παραπάνω, η καλύτερη λύση είναι να γραφτεις σε γυμναστήριο... Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πάρε έναν πάγκο, μπάρα, αλτήρες, πολλά βάρη και ένα μονόζυγο. Αρκούν. ++1 Χθες έτυχε να κοιτάζω στο bodybuilding gr και ένας πάγκος-πολυμηχάνημα για θώρακα και πόδια έκανε 144ε - σαν 3 μήνες σε ένα απλό γυμναστήριο. Δηλαδή από το να πηγαίνεις εκεί που μπορεί να χρειάζεται χρόνο είναι καλύτερο να προτιμήσεις το σπιτάκι σου που θα έχεις και τις ανέσεις. Και αν τα παρατήσεις δεν πειράζει τα ίδια και πολλά παραπάνω θα πληρωνες στο γυμναστήριο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 εγω παντως στο γυμναστηριο που πηγαινω η ετησια συνδρομη ειναι γυρω στα 150 ευρω.(δε θυμαμαι ακριβως γιατι εγω γραφτηκα για διμηνο) πιστευω οτι η πειθαρχια στην οποια μπαινεις οταν πας σε γυμναστηριο δεν ειναι ευκολο να υπαρχει οταν γυμναζεσαι σπιτι σου..συν τοις αλλοις,στο γυμναστηριο μπορεις να πηγαινεις και στα προγραμματα της αεροβικης,της σουηδικης,της γιογκας,του ταε μπο,του πιλατες κλπ. ο koslyr φαινεται παντως να εχει αποκλεισει το ενδεχομενο να γραφτει σε γυμναστηριο,απλα παρεθεσα την αποψη μου για να δειξω οτι και απο οικονομικη αποψη,ειναι συμφερουσα η συνδρομη σε γυμναστηριο:) (υπαρχουν βεβαια και γυμναστηρια τυπου holmes που ειναι 6 φορες πιο ακριβα,αναφερομαι σε ενα συμβατικο γυμναστηριο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 http://www.bodybuilding.com και exercises.εχει λεπτομερη βιντεο με ασκησεις. πολυ καλο το site ευχαριστω Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvaKomnou Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλησπέρα, Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ μαζίσας την εμπειρία μου στο θέμα αυτό. Θα συμφωνήσω με όσους αναφέρουν ότι η συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο είναι η καλύτερη λύση: Το γυμναστήριο προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία οργάνων γυμναστικής και έτσι η εκγύμναση είναι αποτελεσματικότερη. Όμως και η ατμόσφαιρα μέσα στο γυμναστήριο - με αλλα άτομα να γυμνάζονται δίπλα σου- σε παρακινεί να γυμνάζεσαι με περισσότερη όρεξη. Καποιος που γυμναζόταν στον χώρο του μπορεί από την πρώτη κιόλας μέρα να νιώσει την διαφορά. Μια οικονομική λύση , εαν δεν θέλει κάποιος να δώσει πολλά χρήματα είναι το δημοτικό γυμναστήριο - φυσικά με την προϋπόθεση ότι υπάρχει στην περιοχή σας. Προσωπικά, έχω γραφτεί στο δημοτικό γυμναστήριο της περιοχής μου, με συνδρομή 12 ευρώ τον μήνα. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να πάει σε γυμναστήριο, επειδή δεν τον βολεύει η μετακίνηση ή δεν υπάρχει κοντά στο σπίτι του (μένει επαρχία κλπ) τότε το πολυόργανο είναι μια καλή λύση γιατί μπορεί να προσφέπει πληθώρα ασκήσεων σε περιορισμένο χώρο. Στην περίπτωση αυτή θα πρότεινα ενα καλό πολυόργανο, από μεγάλο κατασκευαστή που θα προσφερει ποιοτική προπόνηση (πολυόργανα ΒodyCraft, BodySolid κλπ.) Εδώ θα βρείτε τα πολυόργανα που προτείνει μια από τις πιο αξιόπιστες και δημοφιλείς ιστοσελίδες του εξωτερικόυ: http://www.fitnessprofessorreview.com/reviews/reviews.php?cat_id=3&subcat_id=8 Η εμπειρία μου από φτηνα πολυόργανα είναι πολύ κακή και δεν τα συνιστώ σε κανέναν που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiteknight Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τι λένε οι γυμνασμένοι του φόρουμ? Να το αγοράσω αυτό? και να πάρω και δύο 5κιλα και δύο 10κιλα για upper body? Εχω ήδη διάδρομο ηλεκτρονικό Sportek ST6765DX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts